امکان داره بعد از آپدیت تنظیمات برگشته به حالت ضعیف
تنظیمات در حالت ISF قرار بدید و کالیبره کنید
اگر کالیبره بلد نیستید به این مرجع مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان داره بعد از آپدیت تنظیمات برگشته به حالت ضعیف
تنظیمات در حالت ISF قرار بدید و کالیبره کنید
اگر کالیبره بلد نیستید به این مرجع مراجعه کنید
قبلا روی حالت intellengt sensor بوده. الان هم روی همون حالته. این حالت هوشمنده و نیازی به تنظیم نداره. کیفیت این حالت هم کم شده.
در حال حاضر در فیلمهای 1080 جزییات صورت افراد به طور کامل مشخص نیست. قبلا زمانی که از نزدیک صورت افراد رو نشون می داد حتی جوش ها و موهای صورت افراد به طور کامل مشخص بود اما حالا یکی حالت تار شدگی داره
Last edited by monan900; 19-12-2013 at 11:26.
سلام من در قسمت ورود به سیستم تلوزیون الجی مشکل دارم دائم مبزنه خطای شبکه باوجوود اینکه در سایت lgapps ثبت نام کردم و ایمیل تایید گرفتم. وبه راحتی سایت اینترنتی باز میکنم. اما به خاطر این مشکل هیچ برنامه ای نمی تونم دانلود کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان من مدل LM66100 رو خریدم و همون اول برنامشو اپدیت کردم و نمیدونم قبل از اپدیت تصاویر به چه صورتی بوده اما حالا بعد از اپدیت، تصاویر متحرک باعث سردرگرمی چشمها میشه یعنی اون هرتز تصاویر انگار پایینه و چشمها درد میگیره انگار قابلیت TruMotion اصلا کار نمیکنه . سوال من اینه که ایا این مشکل مربوط به نرم افزار هست یا سخت افزار تلوزیونه ؟
مدل های پایین تر از این ، تصاویر ایستا و با کیفیت بهتری رو نشون میدن.
Last edited by zare57; 20-12-2013 at 13:11.
منم 47LM76100 گرفتم
همون اول آپدیت کردم
یادم نیست قبل از آپدیت درست بود یا نه
ولی الان توپ فوتبال تو سرعت دو سه تاییه
سلام دوستان.
بنده یک تلویزیون مدل LM66900 دارم که گوشی و لپتاپ، بلوتوث تلویزیون رو پیدا میکنند ولی نمیتونن به اون وصل بشن. در منوی تنظیمات هم خبری از آپشن بلوتوث نیست. چطوری میشه مشکل رو حل کرد؟
با سپاس
ورژن های 4.30.11 و 4.30.21 مشکل اساسی تصویر دارند هیچکس راضی نیست من به سایت ال جی ایران ایمیل زدم شکایت کردم ولی جواب درستی بهم ندادند
این ورژنای جدید کجا هست؟ برای مدلای قبلی اومده؟
من اون زمان 04.10.09 از lg.com گرفتم زدم
الانم نیگا میکنم آخریش همینه
goldiran.ir هم چیزی که داشت 04.04.47 بود
از طریق انلاین اپدیت کردم به ورژن 4.30.21
حالا چطور میتونیم دانگرید کنیم به ورژن پایین تر ؟ کسی میدونه ؟
البته من تو سایت ال جی امریکا ورژن 6.00.11 رو دیدم اگه به اون اپدیت کنم مشکلی پیش میاد یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)