تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 421 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نه مشکلی ندارم ، اون با من مشکل داره ، آره فکر کنم بهش گفتم داداش تو توی قلبمی آی لاو یو! بعدش یک روز فحش داد ، منم بهش فحش دادم الکی نگفت زنگ زد با خشم به من گفت تا گم بشم!!! گفت من تورو نمیشناسم!
    سلام دوست عزیز اگر به دوستی با این شخص احتیاج(منظورم اینه که کارتون در گرو ایشون نیست و این قبیل مسائل...)ندارید اصلا بنظرم سرمایه گذاری برای دوستی با ایشون مناسب نیست! کسی که برای شخصیت شما ارزش قائل نیست نمیتونه لایق دوستی با شما باشه! من بجای شما بودم اصلا نمیدیدمش( به حساب نمی آوردمش!)

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگر به دوستی با این شخص احتیاج(منظورم اینه که کارتون در گرو ایشون نیست و این قبیل مسائل...)ندارید اصلا بنظرم سرمایه گذاری برای دوستی با ایشون مناسب نیست! کسی که برای شخصیت شما ارزش قائل نیست نمیتونه لایق دوستی با شما باشه! من بجای شما بودم اصلا نمیدیدمش( به حساب نمی آوردمش!)
    میدونی طرف جو گیر شده اینطوری رفتار میکنه بنظر من اینجور آدما رو باید شست گذاشت کنار

4. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کارم که اصلا در گروش نیست! تو کلاسم وقتی سلام میدم اصلا صورتمم نگاه نمیکنه! قبلا با اس ام اس شوخی کردم بهش گفتم شوخی کردم داداش جدی نگیر (همون آی لاو یو اینجور چیزا بهش گفتم) (بعدش چون فکر کردم بهش برخورده بهش گفتم شوخی کردم) (حالا خداشاهده +100 بار معذرت خواهی کردم) فقط فحش میده میگه گم شو من شخصی بنام (اسم من) مهران نمیشناسم ، ارزش که اصلا قائل نیست!

همه دوستام وقتی بهشون سلام میدم حال و احوال پرسی میکنن میگن میخندیم اما ایشون کلا منو ببینه عوض میشه! منم تو فکر همینم بهتره فراموشش کنم والا من که خداشاهده منظوری نداشتم فقط خواستم باهاش گرم و صمیمی بشم نمیدونم چه کاری کردم که از دستم دلخور شده ...

میدونی طرف جو گیر شده اینطوری رفتار میکنه بنظر من اینجور آدما رو باید شست گذاشت کنار

به نظرتون کار درستیه از این به بعد اصلا بهش سلام ندم و بر این فرض که تا حالا ندیدمش و بطوریکه نمیشناسمش! الان شش ماه گذشته که همکلاسیم یکبارم نیومده سراغم با اینکه من بعضی مواقع وقتی میخواستم برم پیشش و سر صحبت رو باز کنم مستقیما میگه ولم کن دیگه گم شو ازت بیزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه Emad HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کارم که اصلا در گروش نیست! تو کلاسم وقتی سلام میدم اصلا صورتمم نگاه نمیکنه! قبلا با اس ام اس شوخی کردم بهش گفتم شوخی کردم داداش جدی نگیر (همون آی لاو یو اینجور چیزا بهش گفتم) (بعدش چون فکر کردم بهش برخورده بهش گفتم شوخی کردم) (حالا خداشاهده +100 بار معذرت خواهی کردم) فقط فحش میده میگه گم شو من شخصی بنام (اسم من) مهران نمیشناسم ، ارزش که اصلا قائل نیست!

همه دوستام وقتی بهشون سلام میدم حال و احوال پرسی میکنن میگن میخندیم اما ایشون کلا منو ببینه عوض میشه! منم تو فکر همینم بهتره فراموشش کنم والا من که خداشاهده منظوری نداشتم فقط خواستم باهاش گرم و صمیمی بشم نمیدونم چه کاری کردم که از دستم دلخور شده ...

به نظرتون کار درستیه از این به بعد اصلا بهش سلام ندم و بر این فرض که تا حالا ندیدمش و بطوریکه نمیشناسمش! الان شش ماه گذشته که همکلاسیم یکبارم نیومده سراغم با اینکه من بعضی مواقع وقتی میخواستم برم پیشش و سر صحبت رو باز کنم مستقیما میگه ولم کن دیگه گم شو ازت بیزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مطمعنی داداش که ایشون یعنی طرف پسره؟

برهترین نوع تبریک گویی برای سال نو وقتب آشنایان رو میبینیم چیه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مطمعنی داداش که ایشون یعنی طرف پسره؟

برهترین نوع تبریک گویی برای سال نو وقتب آشنایان رو میبینیم چیه؟
    پ ن پ دختره

پسره بابا!!!!!!!!!

===

سال نو مبارک

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

وختی نمیریم دیدن یه بزرگتر تو عید بعد اون طرفو میبینیم گلایه میکنه که چرا نیومدی چی بگیم
    یه جمله قابل قبول بگین لطفا

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها

دو تا سوال حیاتی دارک که دمه عید زیاد به کار میاد
    یکی اینکه وقتی طرف میگه چرا خونه ما نمیای و شما به هر دلیلی نمیرین اونجا چی باید بگین؟ (قسمت نشد زیاد جالب نیست )
    و دومی اینکه یکی که شمارشو دارین بهتون زنگ میزنه و خیلی تابلوعه که اول بگین "بله؟" چون شمارشو دارین دیگه. پس با چی تلفن رو روع کنیم؟ سلام خوبه؟

مرسی

10. این کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این کارایی که گفتین رو انجام دادم اما به من گفت ازت بیزارم
    نه مشکلی ندارم ، اون با من مشکل داره ، آره فکر کنم بهش گفتم داداش تو توی قلبمی آی لاو یو! بعدش یک روز فحش داد ، منم بهش فحش دادم

الکی نگفت زنگ زد با خشم به من گفت تا گم بشم!!! گفت من تورو نمیشناسم!

پ ن پ دختره

پسره بابا!!!!!!!!!

===

سال نو مبارک
    ما منت جی افامونم اینقدر نمیکشیم
    اینقدر ذلیل نباش پسر. یک کم ابهت داشته باش

پ ن : چند سال پیش هم میگفتی یه دوس پسر داری براش شارژ میگیری !! اینم همونه یا نه ؟

پ ن 2 : این کارا رو تو دبیرستان میکنی بعد بری دانشگاه با جنس مونث برات پیش بیاد و طرف کاتت کنه که خودتو شهید میکنی پس حتما اون موقع ؟!

پ ن3 : چون میدونم از بچه های کم سن و سال اینجایی این حرفا رو بهت میزنم...منت هیچ احدی رو تو این دنیا نباس بکشی اینو یاد بگیر... جواب خدافظ فقط یک کلمه ست...به سلامت...
    Last edited by banii; 20-03-2014 at 02:01.

12. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ما منت جی افامونم اینقدر نمیکشیم
    اینقدر ذلیل نباش پسر. یک کم ابهت داشته باش

پ ن : چند سال پیش هم میگفتی یه دوس پسر داری براش شارژ میگیری !! اینم همونه یا نه ؟

پ ن 2 : این کارا رو تو دبیرستان میکنی بعد بری دانشگاه با جنس مونث برات پیش بیاد و طرف کاتت کنه که خودتو شهید میکنی پس حتما اون موقع ؟!

پ ن3 : چون میدونم از بچه های کم سن و سال اینجایی این حرفا رو بهت میزنم...منت هیچ احدی رو تو این دنیا نباس بکشی اینو یاد بگیر... جواب خدافظ فقط یک کلمه ست...به سلامت...

خب گفتم که من آدم احساساتی هستم ...

نه اون نیست

نه بابا دوستامن باهاشون شوخی میکنم دیگه

اوکی گرفتم داداش دمت بوق تریلی ، در مورد پ.خ هم نه من اونجور آدمی نیستم!! وا؟!؟!؟!
    Last edited by Mehran-King; 20-03-2014 at 10:49.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام بچه ها

دو تا سوال حیاتی دارک که دمه عید زیاد به کار میاد
    یکی اینکه وقتی طرف میگه چرا خونه ما نمیای و شما به هر دلیلی نمیرین اونجا چی باید بگین؟ (قسمت نشد زیاد جالب نیست )
    و دومی اینکه یکی که شمارشو دارین بهتون زنگ میزنه و خیلی تابلوعه که اول بگین "بله؟" چون شمارشو دارین دیگه. پس با چی تلفن رو روع کنیم؟ سلام خوبه؟

مرسی
    سلام دوست عزیز.
    در رابطه با سوال اول باید بگم که عبارت " باور کنید سرمون شلوغ بود والا دوست داشتیم خدمت برسیم" کاملا مناسب میباشد.

و سوال دوم اینکه در جواب دادن به تلفن چه غریبه و چه آشنا عبارتی که برای جواب دادن باید بکار بره " بله" میباشد و فکر نکنم مشکلی داشته باشه. برای صحبت کردن با یک آشنا باید بعد از گفتن بله با صمیمیت و احترام با اون صحبت کنیم و اصلا جالب نیست که وقتی تلفن رو برداشتیم همون اول بگیم " سلام" .

15. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •