0 و 35 هست
0 و 35 هست
دستت درد نکنه در زمینه های زیر نمیتونی کمک کنی؟
سلام دوستان
مخابرات خوزستان
قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
دیشب زنگ زدم مخابرات گفت مشکل از مودمه الان زنگ زدم میگه mac ادرست غیر فعاله فردا بردات درستش میکنیم!خودم نمیتونم درست کنم؟
توی تنظیمات مودم قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی تنظیم داره دوستان کسی میتونه بگه اینا چین و چجور تنظیمش کنم خیلی دوس دارم بدونم اگه مقاله ای دارید که همه رو کامل توضیح میده ممنون میشم بذارید استفاده کنیم چجور بهترین تنظیم رو داشته باشیم.
ی مشکل دیگه انتن وایرلس توی اتاق کامله همین که بیرون میرم انتن خیلی کم میشه اینو چه کنم؟اتفاقا بالا هم گذاشتمش
دوستان لطفا کمک کنید
با تشکر
دوستان یکی نیست منو کاملا راهنمایی کنه کاملا گیج شدم!
یعنی اینقدر پیچیدس؟ واقعا وارد کردن مک ادرس و ای پی لازمه؟ مثلا وایرلس نقاط عمومی چجورین فقط با پسوورد وارد میشی ؟ نمیتونیم خودمون اینجور تنظیم کنیم؟
کلی با تنظیماتش ور رفتم اینا تا اخر ppoe وصل شد ولی یدفعه وصل میشد وسطش قطع میشد بعد از اونور دیگه موبایل اینا وایرلسو نشناختن کلا ریست کرم.چیکار کنم کلم داره سوت میکشه.
هم اکنون نیازمند یاری رسانی شما هستیم![]()
سلام دوستان .
من میخوام با یوزرم توی خونه ی یکی از دوستام که اونم از مخابرات سرویس داره کانکت بشم . فقط یوزر پسورد رو توی مودم عوض کنم حله ؟؟؟؟؟
آیا این کار شدنیه ؟؟؟؟؟
حالا امتحانش کن شاید وصل شد.من خودم ی بار خونه فایملمون امتحام کردم وصل نمیشد
من با یوزر پاس دوستم راحت وصل میشدم ....
خدا به ما صبر بده !![]()
سلام ممنون از راهنمایی...من مرکز شهدای پیروز هستم....کاری رو کهگفتی انجام دادم ... عدد های متغیری رو نشون میده که بین 330 تا 335 هستش؟این یعنی چی الان خوبه یا بد؟
اره میتونی انجام بدی و شدنیه .... ولی از نظر قانونی نمیدونم مشکلی داره یا نه
اگه استفاده کنی غیر قانونی هست و وقتی متوجه بشن فک کنم خط تلفن رو قطع میکنن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)