من تو هیچ سایتی ندیدم تبلت ایرانی(چینی)دیمو رو با سایر تبلت ها مقایسه ای کرده باشن
اینجا کسی این تبلت رو داره؟میخوام بدونم قابلیت پخش فیلمhd یا فول hd رو داره؟حساسیت صفحه نمایش و چیزهای دیگه ای که به نظرتون جالبه دونستنش ممنون میشم اطلاع رسانی کنید![]()
من تو هیچ سایتی ندیدم تبلت ایرانی(چینی)دیمو رو با سایر تبلت ها مقایسه ای کرده باشن
اینجا کسی این تبلت رو داره؟میخوام بدونم قابلیت پخش فیلمhd یا فول hd رو داره؟حساسیت صفحه نمایش و چیزهای دیگه ای که به نظرتون جالبه دونستنش ممنون میشم اطلاع رسانی کنید![]()
شما یه تبلت بگیر که خروجی hdmi داشته باشه بعد یه کابل بگیر که یه سرش hdmi باشه یه سرش vga .هست دیدم خودم.اینطوری کارت راه می افته
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
سلام مارک چینی مثلLENOVO MEIZU COOLPAD OPPO ZTE و اکستروم مارکای خوب چین هستن البته چندتا دیگه هم هستن که فراموش کردم در کل نسبت به قیمتی که دارن عالین
فقط هر تبلتی گرفتین حتما رمش 1 گیگ باشه حافظه داخلیش مهم نیست که 8 یا 4 گیگ باشه gpu هم mali باشه حله
متشکر
دنبال یه همچین تبلتی هستم تا 500 که البته بلوتوث داشته باشه اما پیدا نکردم
سلام
من چند روز پىش ىه ainol novo7 flame خرىدم
عالىىىىىىىىىى
اقا نرىد پولتونو برىزىد تو جىب اىن دلالا
کیفیتش عالی
از nexus 7 بهتر نباشه هیچی کم نداره
کیفیت تصویر، تاچ، بدنه همش خوبه
من گرون خریدم ۷۵۰ برام در اومد
از ایران شیپینگ هم می تونید سفارش بدید خیلی ارزون تر در میاد
تازه همین برندها هم تو چین تولید میشه دیگه همه میدونیم
Last edited by rootnt; 22-12-2012 at 22:44.
میشه مشخصاته تبلتتو بذاری؟
چند اینچه؟
رم؟
سی پی یو؟
گرافیگ؟
و . . . . . .
واقعا با این قیمت هایی که تو اون سایت زدن آدم میمونه چی بگه
Last edited by Abdolreza2012; 23-12-2012 at 01:05.
سلام دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه
پدر من استاد دانشگاه هستند و کاراهاشون پژوهشی و کنفرانس و ... هست
چون مدام در سفرند می خواست جای لبتاب اش یه تبلت استفاده کنه
به نظرتون نکسوس (7 یا 10) می تونه این کار ها رو پوشش بده (مطالعه - اینترنت - نمودار ها و ...-مدیریت پروژه-مدیریت برنامه ها)
+ آیا میشه این تبلت ها رو به ویدیو پروژکتور وصل کرد؟ طبق راهنمایی ها دوستمون = خروجی hdmi دارند؟
من خودم نظرم روی نکسوس 10 بود ، یکی از آشنا ها داره میره انگلیس بگیم بیارن
انگلیس اگه مالیات بر ارزش افزوده اش حذف بشه با بقیه جاها فرقی داره؟
ainol novo7 flame
این تبلتی که گفتید خیلی خوبه ولی میترسم گارانتی ندارن از یکی هم پزسیدم گفت اگه مشکلی داشت میتونید همون اول عوضش کنید که فکر نکنم برای ما شهرستانی ها این کار اسون باشه
من وسط دوتا تبلت مونده بودم که یکی هم نکسوس 7 بود حالا وسط 3 تا گذینه موندم
همین novo7 رو تایپیکش رو داریم با نرم افزار ها زیاد مچ نیست (من اینطوری برداشت کردم)
یه سوال هم داشتم نکسوس 7 رو کدوم سایت با گارانتی میده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)