با سلام به دوستان عزیز.
من یه سوال دارم در مورد شبکه. چطوری میشه 4یا 5 کامپیوتر رو به ساده ترین شکل ممکن شبکه کرد.
اگه قبلا این سوال جواب داده شده لطفا آدرس بدید.
دوستان لطف کنن یه کم واضح توضیح بدن من تو زمینه شبکه مبتدی هستم.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
با سلام به دوستان عزیز.
من یه سوال دارم در مورد شبکه. چطوری میشه 4یا 5 کامپیوتر رو به ساده ترین شکل ممکن شبکه کرد.
اگه قبلا این سوال جواب داده شده لطفا آدرس بدید.
دوستان لطف کنن یه کم واضح توضیح بدن من تو زمینه شبکه مبتدی هستم.
سلام مهدی دباغیان هستم و به دنبال یه آموزش تصویری خوب از ویندوز سرور 2008 می باشم لطفا اگه از دوستان کسی سراغ داره معرفی کنه
با تشکر از همگی
من میخوام کلایتم هم بتونه از اینترنت استفاده کنه هم من ریموتش کنم
اما وقتی بخواد از اینترنت شرینگ استفاده کنه ای پی رو باید براش اتوماتیک بزارم
و اگرم بخوام ریموتش کنم باید ای پی براش ست کنم
چیکار کنم؟
سلام دوستان.
من يه مشكلي دارم.
وقتي ميخوام از روي لپتاپ فايل ويديويي رو از روي كامپيوتر بخونم، فايل خونده ميشم ولي وسطش هي تصوير فريز ميشه! مدل روترم هم Linksys WAG120N هست.
به نظرتون ايراد از چيه؟
وقتی دو یا چند سیستم با هم شبکه شدن و یه پوشه رو شیر می کنم و طرف دیگه که تو شبکه هست می خواد به این پوشه دسترسی پیدا کنه خطا میده:
cannot access\\user در حالی که تمام محدودیت ها رو برداشتم
چرا؟
با سلام خدمت همه دوستان
من از وایرلس دانشگاه برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم به این ترتیب که ابتدا به یک شبکه محلی که به اسم دانشگاهمون هست از طریق وایرلس و اکسس پوینت های موجود وصل میشیم و بعد از اون از طریق (وی پی ان) و وارد کردن یوزر و پسورد شخصی به اینترنت کانکت میشیم. من هیچ مشکلی برای این کار نداشتم اما چند روز مسافرت بودم و امروز که میخوام کانکت بشم، وایرلس کانکت میشه اما به صورت unidentified network و در واقع شبکه دانشگاهمون رو تشخیص نمیده و بنابراین (وی پی ان) هم ارور میده و من نمیتونم به اینترنت وصل بشم. میخواستم از دوستانی که اطلاعاتی دارند خواهش کنم راهنمایی کنند که چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟
ضمنا من از لپتاپ DELL vostro 1510 و ویندوز سون استفاده میکنم
یک سوییج هشت پورت دلینک 28 هزار تومنی بخر
بزن به برق
از همه سیستم ها یه کابل 5 یا 6 بکش به سوییچ
خلاص
اموزش خوب برای 2008 پیدا نکردم
اما اگر کلا سرور کار نکردی حتما برو 2003 یادبگیر بعد بیا سراغ 2008
کتاب ابدیتش البته هست حتما
با استاتیک هم میتونی اینترنت داشته باشی
مشکلی نداره ؛ که در اون صورت مشکل ریموتت حل میشه
اگه از ایکس پی استفاده می کنی و ورک گروپ هست
هر دو هم عضو هستن باید به گروپ پالیسی ها یه سر یزن شاید مشکلت حل شد
نه هردو 7 هستن و تمام محدودیت ها رو هم برداشتم
gpedit?
کدوم بخشش؟
دوستانی هستند که به اینترنت بدون فیلتر دسترسی دارند و Real IP دارند میخوان کامپیوتر خودشون رو بکنند فیل تر شکن با استفاده از برنامه Proxy AnalogX هرچه سعی کردیم نشد. اصولا برای این کار برنامۀ بهتری سراغ دارند،همراه با آموزش کار.
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)