تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 280 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو مینی بوس بودیم که گفتند پرسپولیس 2 تا زده
    رسیدیم استادیوم باورمون شد

به نظر من علی کریمی یکی از بهترین بازی های فصلشو برای تیم انجام داد واقعا دستش درد نکنه توی دفاع هم خیلی موثر بود
    حالا با زدن این گل اولادی امیدوارم دوباره به دوران اوجش هم برگرده
    میثاق هم نسبت به بازی قبل خیلی اماده تر بود

به حر حال بردیم دیگه . . . خدارو شکر

2. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

هی لذت میبرم این عکسو میبینم :

وقتی این همه دوستان گل به زیبایی و به کاملی توضیح دادند؛ اصلا خودمو در حدی نمیدونم که نظر بدم ؛
    فقط میتونم بگم امروز از ریختن اشکم وقتی قیافه پاشا رو دیدم؛ وقتی پرسپولیس رو دیدم ، افتخار کردم و خدا خدا میکنم که شهرداری رو بزنیم و چه شود جمعه هفته دیگه؛ یه آزادیه و یه پرسپولیس.
    با درود و بوسه بر دست تک تک پرسپولیسی ها ؛ به ویژه اونایی که امروز توی ورزشگاه بودند.

4. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این بهترین تیتر روزنامه های امروز بود به نظر من :

چه خوش تیپ هم هست کفشا رو ببیم

6. 8 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض در حضور نمایندگان رابین‌کازان حقیقی تست پزشکی داد

خبرگزاری فارس: علیرضا حقیقی بعدازظهر امروز با حضور نمایندگان رابین‌کازان تست‌پزشکی داد. به گزارش خبرگزاری فارس؛ علیرضا حقیقی سنگر‌بان سابق تیم فوتبال پرسپولیس برای پیوستن به رابین‌کازان روسیه عازم ترکیه شده است. با توجه به اینکه مسئولان رابین‌کازان و باشگاه پرسپولیس با یکدیگر هماهنگ‌کرده‌اند که کارهای اولیه حقیقی باید در ترکیه انجام شود این دروازه‌بان راهی ترکیه شده است. از همین رو بعدازظهر امروز حقیقی با حضور نمایندگان رابین کازان در کلینیکی که مشخص کرده بودند تست پزشکی داد. قرار است فردا ظهر جواب تست پزشکی حقیقی مشخص و اعلام شود تا سایر کارها برای عقد قرارداد رسمی انجام شود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:30.

8. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شيث با پيراهن دوسلدورف به ميدان رفت

ورزش 3 :

شیث رضایی کاپیتان سابق پرسپولیس که به عنوان بازیکن تستی با تیم فورتونا دوسلدورف تمرین می کند دیشب برای اولین بار حضور در لباس این تیم قرمز پوش را تجربه کرد.

شیث دربازی فورتونا مقابل راتینگن که با برد 5-0 فورتونا همراه شد به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و نمایش نسبتا خوبی هم داشت و مورد تشویق 2000 تماشاچی این مسابقه قرار گرفت.

به گزارش سایتهای آلمانی هنوز سرنوشت شیث در آلمان نامشخص است چرا که این بازیکن آنچنان که باید و شاید مئرد نیاز سرمربی فورتونا نیست. با این حال شیث امیدوار است با نمایش خوب در تمرین ها نظر مثبت مه یر را به خود جالب کند و آخرین لژیونر فوتبال ایران باشد.

10. این کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه پرسپولیسیای گل
    تازه اینچارو پیدا کردم،خوشحالم که دوباره سرخ پوش میبینم

12. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرخپوشان در درفشی‌فر ناهار می‌خورند
    نصرتی با پرسپولیس به تبریز می‌رود
    خبرگزاری فارس: محمد نصرتی، تیم فوتبال پرسپولیس را در سفر به تبریز همراهی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس،‌ دنیزلی سرمربی پرسپولیس در برنامه جدیدی تصمیم گرفت بازیکنان روزانه پس از هر تمرین، برای خوردن ناهار در مجموعه درفشی فر حضور داشته و پس از آن برای استراحت راهی منازلشان شوند، همانطور که دو روز گذشته چنین برنامه ای به اجرا در آمد.

* آخرین تمرین سرخپوشان قبل از سفر به تبریز، فردا (یکشنبه) در مجموعه ورزشی پرسپولیس برگزار می شود. بازیکنان روز یکشنبه پس از تمرین راهی هتل المپیک شده و از آنجا با اتوبوس اختصاصی باشگاه راهی فرودگاه مهرآباد می شوند و ساعت 15:30 با پرواز ایران ایر تهران را به مقصد تبریز ترک می کنند.

* پرسپولیس روز دوشنبه بعد از بازی با شهرداری تبریز ساعت 21 به تهران باز می گردد. ضمن اینکه مصطفی دنیزلی از مسئولان باشگاه درخواست کرده که بازیکنان این تیم با پرواز ساعت 19 به تهران بازگردند.

* محمد حسین کنعانی زادگان بازیکن جوان سرخپوشان با هماهنگی با کادر فنی، پس از بازی روز دوشنبه و بازگشت به تهران، قصد دارد جهت حضور در اردوی تیم ملی جوانان کشور به مدت یک هفته به روسیه سفر کند.

* محمد نصرتی مدافع پرسپولیس با هماهنگی مصطفی دنیزلی قرار است سرخپوشان را در سفر به تبریز همراهی کند.

* ابراهیم شکوری به دلیل حضور در کلاس دانشگاهی اش با پرواز ساعت 17روز یکشنبه به اردوی قرمزپوشان در تبریز ملحق می شود.

زمستان رفت و روسیاهی ...
    علیرضا حقیقی به روبین‌کازان پیوست
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس با عقد قرارداد رسمی به روبین‌کازان روسیه پیوست.

به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا حقیقی پس از حضور در تست پزشکی، عصر امروز (شنبه) با قراردادی 4 ساله رسما به تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه پیوست.

روبین‌کازان هم‌اکنون برای برپایی اردو در ترکیه به سر می‌برد و حقیقی نیز قراردادش را در این کشور به امضا رساند.

جمشید زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس در این مراسم حضور داشت و قرار است امشب به ایران بازگردد.

لازم به ذکر است خبرگزاری فارس اولین رسانه‌ای بود که از تمایل باشگاه روبین‌کازان برای جذب حقیقی خبر داد اما پس از این موضوع برخی رسانه‌ها و سایت‌ها مواردی را مطرح کردند و این موضوع را در راستای اهداف خاصی که خود بعضا درگیر آن هستند، دانستند. با این حال خبرگزاری فارس طبق رسالت کاری خود عمل کرد و در این زمینه به اطلاع‌رسانی پرداخت و اکنون نیز پس از عقد قرارداد رسمی روبین‌کازان با حقیقی مشخص شد چه کسانی "راست نمی‌گفتند." همچنین اکنون این موضوع در ذهن تداعی می‌شود که "زمستان رفت و روسیاهی به ذغال ماند."

حقیقی در گفت‌وگو با فارس:
    به عشق امام رضا(ع) شماره ۸۸ را انتخاب کردم/وقتی از ایرانی‌ها تعریف کردند به خودم بالیدم
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان جدید تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه گفت: به عشق امام رضا(ع) و به خاطر اینکه همیشه به او متوسل شدم پیراهن شماره ۸۸ را در روبین‌کازان می‌پوشم.

علیرضا حقیقی پس از عقد قرارداد 4 ساله با روبین کازان روسیه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس تصریح کرد: پس از اینکه روز پنج‌شنبه با درخواست مسئولان باشگاه تست پزشکی دادم امروز قرارداد 4 ساله‌ام را امضا کردم.
    خدا را شکر می‌کنم که به یکی از اهدافم رسیدم اما باز هم به پیشرفت بیشتر فکر می‌کنم.

وی تاکید کرد: وقتی با سرمربی روبین کازان جلسه‌ داشتم و او از خلاقیت ایرانی‌ها تعریف کرد به خودم بالیدم که ایرانی هستم. امیدوارم تمام مردم ایران برای نماینده کشورشان در روسیه دعا کنند چرا که کارم خیلی سخت است.

حقیقی ادامه داد: به عشق امام رضا (ع) و به دلیل اینکه به او متوسل می‌شوم شماره ۸۸ را انتخاب کردم و به دنبال این هستم تا با رقابت سالم با دروازه‌بانان روبین کازان بتوانم در این تیم خودم را ثابت کنم.

وی در پایان در خصوص پیروزی پرسپولیس برابر شاهین بوشهر گفت: قطعاً دنیزلی می‌تواند به پرسپولیس کمک کند. من همیشه برای پرسپولیس آرزوی موفقیت می‌کنم و از برد این تیم خوشحال شدم. امیدوارم به عنوان یک پرسپولیسی و کسی که عاشق این تیم هستم نماینده شایسته‌ای از این باشگاه و ایران برای رابین کازان روسیه باشم.

14. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گران قیمت ترین خودرو را کدام بازیکن پرسپولیس سوار می شود؟

کانون هواداران پرسپولیس : اکثر بازیکنان پرسپولیس خودروهای گران قیمتی دارند؛از بی ام دبلیو و بنز گرفته تا آئودی و پرادو و لکسوس.

اما گران ترین خودرو متعلق به مهدی مهدوی کیا است که با یک دستگاه پورشه کاین(شاسی بلند) به تمرین می آید.

مهدوی کیا که از نیم فصل به پرسپولیس پیوسته از زمان بازگشت به ایران این خودرو را خریداری کرده بود.

پورشه با کیفیت ترین خودروهای دنیا را تولید می کند و در آلمان واقع شده است.

16. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رای دادن به پرسپولیس محبوب

برای رای دادن به پرسپولیس کافیست روی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " کلیک کنید و پس از ورود به سایت مورد نظر، گزینه ی vote+1 را بزنید، سپس کد امنیتی را وارد کنید و در انتها گزینه ی Vote را بزنید.

توجه: شما می توانید هر 60 دقیقه، 1 رای بدهید.

دوستان خواهش میکنم برن رای بدن،تو رده بندی دومیم
    Last edited by alone one; 15-01-2012 at 03:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوردبین: با دنیزلی اختلاف ندارم/ به خاطر بیماری کناره گیری کردم
    مرجع خبری پرسپولیس : محمود خوردبین گفت: پس از صحبت با مدیرعامل باشگاه، از سرپرستی تیم محبوبم پرسپولیس کناره گیری کردم.
    سرپرست پرتلاش سرخپوشان پایتخت در خصوص کناره گیری اش از این تیم، اظهار داشت: با سرمربی تیم هیچ اختلافی ندارم و با توافق سردار محمد رویانیان کناره گیری کردم.

اگر دنیزلی مشکلی با من داشت حتما با خودم یا با باشگاه در میان می گذاشت در صورتی که چنین چیزی اصلا صحت ندارد و هرگونه خبر درخصوص برکناری ام از سوی دنیزلی را تکذیب می کنم.

وی افزود: طی جلسه ای که با سردار محمد رویانیان داشتم، به دلیل عمل جراحی که انجام داده بودم و سختی کار سرپرستی تیم، از مدیر عامل باشگاه چنین درخواستی کردم و با توافق سردار رویانیان تصمیم گرفتم از سرپرستی تیم پرسپولیس کناره گیری کنم و در کار سبک تری در خدمت باشگاه باشم.

محمود خوردبین در پایان تصریح کرد: در جلسه با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، سردار رویانیان ضمن لطفی که نسبت به من دارند، گفت؛ با توجه به حضور بیش از چهل سال در تیم پرسپولیس و اینکه شما شناسنامه این تیم مردمی هستید باید در این باشگاه حضور داشته باشید و به همین دلیل قرار شد یک کار سبک تر را در باشگاه پرسپولیس انجام دهم.

Last edited by alone one; 15-01-2012 at 11:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •