جزئیات مصدومیت باتیستا :
قهرمان سابق سنگین وزن جهان ، باتیستا در حالی که شرایط بندی خوبی داشت مصدوم شد . کمپانی دابلیو دابلیو ای دلیل مصدومیت ناگهانی باتیستا رو ، لگد رندی اورتن در راء دو هفته ی پیش اعلام کرد در حالی که مصدومیت باتیستا برمیگرده به زمانی نزدیک سه ماه پیش ! در یکی از تور های اروپایی دابلیو دابلیو ای این مصدومیت شدید تر شد و باعث شد که باتیستا مجبور بشه برای مدتی رینگ کشتی حرفه ای رو ترک کنه و کمپانی هم برای اینکه همینطوری باتیستا رو از استوری لاین ها کنار نکشه ، داستانی درست کرد و مصدومیت او رو گردن رندی اورتن انداخت تا به نحوی با یه تیر دو نشون زده باشه :
1. داشتن استوری لاین لازم برای بعد از بازگشت باتیستا .
2. منفور کردن رندی اورتن در بین تماشاگرا بخاطر مصدومیت باتیستا [نا موفق] .
اون طور که در خبر ها اومده باتیستا با این مصدومیتش [از ناحیه ی همسترینگ] شش الی هشت ماه از مسابقات دور خواهد بود ، البته هنوز دکتر ها نظر خودشون رو نگفتن و این فقط یه پیش بینی بود . باتیستا باید تا چند روز دیگه به برینگهام بره و دکتر جفری دوگاس رو ببینه ، دکتری حرفه ای که چندین استار دیگه رو هم قبلا مورد عمل جراحی قرار داده . جراحی باتیستا در روز جمعه ی این هفته و در Andrew Sports Medicine & Orthopedic Center انجام خواهد شد . بد نیست بدونید که با معینه ای که دکتر های دابلیو دابلیو ای انجام دادن ، لگد رندی اورتن به صورت باتیستا باعث شد تا یکی از دندون های پایینی باتیستا بکشنه و فکش آسیب ببینه [اما مصدومیت اصلی مربوط به همسترینگ هست] !
گفته میشه که کمپانی دابلیو دابلیو ای در تلاش هست تا باتیستا رو به نحوی تا Wrestlemania 25 آماده کنه و او رو در یکی از مسابقات تایتل مچ که احتمالا بر سر World Heavyweight Championship خواهد بود ، دخالت بده . اما امکانش خیلی کم هست که باتیستا به این زودی آماده بشه .
-----------------------------------
چلنجر های بعدی جف هاردی :
گفته میشه که استوری لاین آندرتیکر و بیگ شو رسما به پایان رسیده و بزودی بیگ شو با جف هاردی بر سر کمربند دابلیو دابلیو ای درگیر خواهد شد .
جف هاردی که بتازگی و در Armageddon موفق شد قهرمانی دابلیو دابلیو ای رو بدست بیاره ، احتمالا برای مدتی با چلنجر هایی همچون اج ، تریپل ایچ و حتی ولادیمیر کازلاو درگیر خواهد بود و بعد از پایان درگیری هاش با این سه استار قدرتمند و البته حفظ قهرمانی ، اینبار برابر بیگ شو قرار میگیره .
کاملا قابل پیش بینی هست که جف هاردی از WWE Championship حداقل تا Wrestlemania 25 دفاع خواهد کرد. اما هنوز مشخص نیست که تا اون وقت جف برابر چندین چلنجر قرار خواهد گرفت . ضمن اینکه کمپانی با دادن قهرمانی دابلیو دابلیو ای به جف تصمیم داره حالا حالا ها او رو Babyface نگه داره ، پس قرار گرفتن نقش مثبت هایی همچون آندرتیکر برابر جف فعلا منتفی هست .
منتفی شدن استوری لاین آندرتیکر :
کمپانی دابلیو دابلیو ای بتازگی استاری به نام Hade Vansen رو به خدمت گرفته . ونسن در یه پرمو در اسمکدان تاریخ 12 دسامبر حضور پیدا کرد و گفت که از تاریکی ها اومده و بیشتر عمرش رو در تاریکی ها گذرونده . ونسن قرار بود نقشی ترسناک رو ایفا کنه و در اولین حضورش با یکی از بزرگان ، آندرتیکر درگیر بشه !
این داستان که توسط مایکل هیز نوشته شده بود از طرف وینس مک من به تعلیق در اومد . وینس در یه اقدام منطفی گفت ، استاری که هنوز ازش تست گرفته نشده و مشخص نیست در چه سطح آمادگی ای هست نباید به این زودی وارد استوری لاین های بزرگ بشه . وینس مک من گفت که باید ببینه ونسن اون شخصیت لازم رو داره یا خیر چون وینس سر چنین داستان هایی که برای یه استار جوون درست میکنن خیلی حساسه .
ونسن در سال 2007 نیز با کمپانی قرار داد امضاء کرد اما بدلیل مصدومیت از ناحیه ی زانو ، تمام سال رو از دست داد و بتازگی آماده ی حضور در رینگ شده . او که شخصیتی شبیه به 'Christopher Daniels در تی ان ای رو داره قرار بود در یه دارک مچ این هفته ی اسمکدان برابر یه استار شبیه به خودش قرار بگیره تا کمپانی نفر بهتر رو در بین این دو انتخاب کنه .
با این اوصاف استوری لاین آندرتیکر و اوماگا داره جدی تر میشه . از جمعه ی دو هفته ی دیگه و با بازگشت اوماگا مشخص میشه که کمپانی دابلیو دابلیو ای چه تصمیمی برای او گرفته .
آینده ی نامشخص تایسن تامکو :
یکی از بدترین خبر های ممکن برای طرفداران دابلیو دابلیو ای در این روز ها [به جز مصدومیت باتیستا] ، داستانی است که درباره ی تایسن تامکو شنیده میشه . تامکو به تازگی به دابلیو دابلیو ای پیوسته و در دارک مچ هفته ی قبل هم حضور پیدا کرد و موفق شد Paul Burchill رو هم شکست بده . در حین این مسابقه فریاد ' تامکو ، تامکو ' از تماشاگرا شنیده میشد و وینس هم از این موضوع بسیار راضی بود اما ... .
یک نفر در بین تماشاگرا که علاقه ای به کار تامکو نداشت به کمپانی دابلیو دابلیو ای اطلاع داد که دیده تامکو در حین مسابقه درد میکشیده و آمادگی لازم رو برای کشتی گرفتن نداره . دکتر های کمپانی هم معاینات لازم رو انجام دادن و مشخص شد که این موضوع حقیقت داره و تامکو از ناحیه ی بازو آسیب دیدگی کوچکی داره . وقتی وینس این خبر رو شنید از دست تامکو بشدت عصبانی شد تا حدی که میخواست همون لحظه تامکو رو اخراج کنه . او این اشتباه رو تقصیر دکتر ها هم انداخت ولی دکتر ها گفتن که تا الان تامکو رو معاینه نکرده بودن و خبری از مصدومیت او نداشتن . وینس حرف دکتر هارو کاملا غیر منطقی دونست و حضور تامکو در رینگ WWE رو قعلا به حالت تعلیق در آورد [تا تصمیم نهاییش رو بگیره] .
گفته میشه تامکو از این وضعیت ناراحت هست و وینس هم فعلا تصمیم جدی ای نگرفته . باید ببینیم در ادامه چه اتفاقی خواهد افتاد و آیا وینس حاضر میشه که تامکو رو ببخشه تا او بعد از رفع مصدومیتش باز هم در کمپانی دابلیو دابلیو ای کشتی بگیره یا خیر ؟!
بازگشت همیشگی تریش استراتس به دابلیو دابلیو ای :
تریش استراتس در راء این هفته حضور پیدا کرد و در مین ایونت [که بصورت دو به دو انجام میشد] کشتی گرفت . تریش فردای مسابقه در قسمت بلاگش در WWE.com مطلبی نوشت و درباره ی بازگشتش گفت :
" از اون وقتی که خودم رو بازنشسته کردم ، هر دفعه از خودم پرسیدم که آیا دوباره برمیگردم ؟ و همیشه هم اینجوری جواب خودم رو میدادم ، در زمانی مناسب ، در سناریویی مناسب ، با شخصی مناسب و ... . یه لحظه صبر کن چک کنم ، چمپین [سینا] یه پارتنر میخواد و قرار هست برابر گلمرلا قرار بگیره . من هم از این موقعیت های نگهانی خیلی خوشم میاد .
خیلی خوشحالم که برگشتم و حضور در بک استیج بصورت آشکارا برای من خیلی لذت بخش بود ، مخصوصا وقتی به عنوان سوپراستار سابق دابلیو دابلیو ای در بک استیج حضور پیدا میکنی . "
خوب ، این صحبت ها میتونه نوید درگیری های تریش استراتس و بث فینکس [بر سر کمربند زنان] در آینده رو بده . شاید در این درگیری ها ادامه پیدا کنه تا زمانی مثل ، Wrestlemania 25 و قهرمان تریش !
اخبار کوتاه از کمپانی های مرتبط به کشتی حرفه ای :
- خرید پی پی وی Lockdown [تی ان ای] بیش از تمام پی پی وی های امسال اون ها .
- ریتیتنگ 3.2 برای راء این هفته که بازگشت تریش رو به همراه داشت .
- حضور سوپراستار و قهرمان سابق X Division تی ان ای ، جانی دیواین در بک استیج راء دوشنبه ی گذشته .
- حضور ناک اوت سابق تی ان ای ، سیرلدا در بک استیج راء دوشنبه ی گذشته .
- شکست خوردن جریکو برابر سینا در دارک مچ راء دوشنبه ی گذشته [مسابقه ای کوتاه] .
- قهرمان جدید دیواس در اسمکدان این هفته ، ماریس * .
- انجام شدن فیتیال فور وی مچ در راء هفته ی بعد بین جی بی ال ، شان مایکلز ، کریس جریکو و رندی اورتن .
* در اسمكدان این هفته بعد از برد مریس و تصاحب عنوان قهرمانی دیواس , قهرمان سابق این عنوان میشل مك كول با ماریا درگیر شد .