تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 186 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مرسی سوانسی
    صدر در اغوش یونایتد اروم گرفت
    هر جا بریم اخرش صدر واسه ماست
    هاها
    تبریک دوستااااان

2. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

منچستريونايتد صدرنشين شد

منچستريونايتد با درخشش "وين روني" از سد ميهمان خود وست برومويچ آلبيون گذشت و با توجه به شکست منچسترسيتي در زمين سوانزي به صدر جدول رده بندي رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس صعود کرد.

تیم فوتبال من‌یونایتد در چارچوب هفته بیست و هشتم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس امروز یکشنبه موفق شد با دو گل وین رونی در دقایق 36 و 71 (پنالتی) مقابل میهمان خود وست بروم به برتری برسد. وست بروم از دقیقه 66 این دیدار به دنبال اخراج "یوناس اولسن" 10 نفره به کار خود ادامه می‌داد.

دیگر دیدار مهم امروز را تیم منچسترسیتی، صدرنشین رقابت‌های لیگ برتر در زمین سوانزی برگزار کرد که حاصلی جز شکست برای شاگردان "روبرتو مانچینی" نداشت. این شکست باعث شد تا منچستریونایتد پس از ماه‌ها در صدر جدول رده بندی رقابت‌های لیگ برتر قرار بگیرد. تک گل سوانزی در این دیدار را "لوک مور" در دقیقه 83 وارد دروازه من سیتی کرد.

این رقابت‌ها یکشنبه شب با برگزاری یک دیدار بین تیم‌های نوریچ سیتی و ویگان پیگیری می‌شود. آرسنال هم در آخرین دیدار هفته بیست و هشتم فردا دوشنبه میزبان نیوکاسل خواهد بود.

جدول رده بندی:
    1- منچستریونایتد 67 امتیاز
    2- منچسترسیتی 66 امتیاز
    3- تاتنهام 53 امتیاز
    4- آرسنال 49 امتیاز (یک بازی کمتر)
    ----------------------------------------------
    18- کویینزپارک رنجرز 22 امتیاز
    19- ولورهمپتون 22 امتیاز
    20- ویگان 20 امتیاز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یعنی عالی بود .
    البته بازی یونایتد رو هیچ شبکه ای نشون نداد که ببینم ولی از Livescore نتیجه رو می دیدم .
    دم سوانسی گرم .
    صدر واسه ماست .

6. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم تبریک میگم دوستان... بیست هفته انتظار کشیدن برای صدر سخت بود، اما وقتی حریفمون تیم تا دندان مسلح سیتی باشه، این صدرنشینی بد جور می چسبه... ایشالا که حفظش می کنیم...
    +
    زیاد مایل نیستم بگم که سیتی به معجزه نیاز داره که صدر رو پس بگیره، چون فوتبال غیر قابل پیش بینیه و هنوز ده هفته به اتمام مسابقات مونده... ولی انصافا نگاه کنیم به بازی های پیش روی من سیتی، حرفم پر بیراه نیست...
    امیدوارم بدون توجه به سیتی کار خودمون رو ادامه بدیم و به هیچ حریفی امتیاز ندیم..
    +
    و البته بازم امیدوارم وین بتونه فن پرسی رو بگیره و آقای گل هم بشه./
    یاعلی
    پ.ن: راستی یادم رفت:
    بچه ها مچکریم!

Last edited by pcforlife; 11-03-2012 at 23:14.

8. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازگشت مقتدرانه شیاطین سرخ به صدر جدول مبارک باشه
    عیدی خوبی بود به هواداران این تیم شبه عیدیه
    ما هم خوشحال شدیم

10. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن: انتظار چنين اتفاقي را نداشتم

سيتي امروز مقابل سوانسي 1-0 شکست خورد و موجب شد تا يونايتدها با پيروزي مقابل وست بروم به صدر جدول صعود کنند با اين وجود فرگوسن معتقد است هنوز راه درازي در پيش است.

سر الکس فرگوسن، سرربی منچستریونایتد، بعد از پیروزی 2-0 تیمش مقابل وست بروم اعلام کرد از بازگشت به صدر و پیشی گرفتن از منچسترسیتی شگفت زده شده است.

او در گفتگو با ام یو تی وی گفت:" این یک هدیه بود. اصلا انتظار چنین اتفاقی را نداشتم. در این مقطع از فصل تیم ها امتیاز از دست می دهند و باید مراقب باشید که بیشتر از رقبا امتیاز از دست ندهید.

برای من قرار داشتن در صدر در این مقطع اهمیت چندانی ندارد. من از اینکه در این مکان قرار داریم تنها به این دلیل خوشحال هستم که چند هفته قبل 6-5 امتیاز از آنها عقب بودیم و اکنون یک امتیاز بیشتر داریم.

این حاصل تلاش بازیکنان است و همین طور اتحاد تیمی زیرا همان طور که همه می دانند ما مصدومان زیادی داریم. ما در این دیدار نمایش بسیار خوبی داشتیم. کمی طول کشید تا ریتم بازی مان را به دست بیاوریم اما وقتی به ریتم مناسب رسیدیم نمایش جذابی داشتیم. واقعا فوتبال خوبی ارائه دادیم."

12. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ایول برگشتیم به صدر. بدجوری از باخت به بیلبائو ریخته بودم بهم که دیروز حسابی جبران شد. من بازی سیتی و داشتم زنده میدیدم وقتی سوانسی گل زد چنان فریادی زدم که فکر نمی کنم اگه بازی یونایتد و میدیدم اینجوری خوشحال میشدم . از همه بیشتر وقتی فاز داد که سیتی گل زد و آفساید اعلام شد. قیافشون دیدنی بود. یه صحنه هم خیلی باحال بود وقتی سیتی گل خورد یکی از بازیکناشون رو نیمکت گریش گرفته بود1 فهمیده بود دیگه رویای قهرمانیشون تموم شده . امیدوارم صدر و حفظ کنیم. بازی های بعدی ما آسون تر از سیتی هستش.

14. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاریکاتور روز: چرخش جام به سمت یونایتد

سایت گل-شکست سیتی در ورزشگاه لیبرتی به اندازه ای غیر منتظره بود که حتی فرگوسن هم بعد از پیروزی مقابل وست بروم اعلام کرد انتظار نداشته در پایان این هفته به صدر برسد. تقریبا بعد از 20 هفته منچستریونایتد به صدر رسید و مانچو به خوبی می داند فرگی باتجربه تر از آن است که جایگاه اول را به راحتی از دست بدهد. مگر اینکه در هفته های پیش رو باز هم یک نتیجه عجیب رقم بخورد. البته هنوز دیدار برگشت دو تیم در اتحاد باقی مانده، دیداری که می تواند فینال این فصل لیگ برتر باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن: سيتي صدرنشيني را به ما هديه کرد

سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد که از شکست منچسترسيتي خوشحال است، گفت: شکست سيتي براي ما يک هديه بود.

سرمربی شیاطین سرخ از پیروز 2 بر صفر مقابل وست برومویچ خوشحال به نظر می رسد.

در دیدار مهم دیگر این هفته منچسترسیتی به مصاف سوانسی رفت و با نتیجه یک بر صفر این بازی را واگذار کرد. در نتیجه تیم فرگوسن با اختلاف یک امتیاز با سیتی صدرنشین لیگ جزیره شد.

فرگوسن پس از این دیدار اظهار داشت:شکست سیتی برای ما در حکم یک هدیه بود که من انتظارش را نداشتم. همیشه گفته ام که احتمال از دست دادن امتیاز در این زمان از فصل خیلی زیاد است. بسیاری از تیم ها امتیاز از دست می دهند و ما باید مراقب باشیم که مانند رقیب خود امتیازی از دست ندهیم.

سرمربی منچستریوناتد گفت: در حال حاضر رسیدن به صدر جدول برایم چندان اهمیت ندارد. دلیل خوشحالی من این است که تا چند هفته پیش 5،6 امتیاز از سیتی عقب بودیم اما حالا با اختلاف یک امتیاز بالاتر از آنها قرار داریم. با توجه به تعداد مصدومان تیم، با تلاش و سخت کار کردن همه بازیکنان توانستیم به اینجا برسیم. عملکرد شاگردانم در این دیدار خوب بود.

رونی توانست با گلزنی در این دیدار، تعداد گل های خود را به عدد 26 در این فصل برساند. فرگوسن در این خصوص گفت: اگر او بتواند در این فصل 40 گل بزند، خیلی خوشحال خواهم شد. چون داریم به انتهای این فصل نزدیک می شویم.

فرگوسن: منچستر آماتور نيست

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد در واکنش به صحبت‌هاي سرمربي سيتي گفت: منچستر آماتور نيست و تجربه کافي براي باقي ماندن در صدر جدول را دارد.

به نقل از دیلی میل، سرآلکس فرگوسن از هر فرصتی که بدست ‌آورده، حرف‌هایی را علیه منچسترسیتی به زبان آورده است..

وی پس از مسابقه منجر به پیروزی ۲ بر صفر روز یکشنبه برابر وست‌برومویچ‌آلبیون، وقتی فهمید با باخت منچسترسیتی از سوانسی، تیمش صدرنشین شده،‌ حرف‌های امیدبخشی در مورد تکرار مقام قهرمانی فصل قبل لیگ برتر زد. اما وقتی حرف‌های روبرتو مانچینی، همکارش در منچسترسیتی پس از باخت مقابل سوانسی را شنید، همانند همیشه ترغیب شد تا جواب همکار ایتالیایی‌اش را بدهد.

مربی ۷۰ ساله یونایتد‌ها اظهار داشت: منچستریونایتد تیم آماتوری نیست که قدر جایگاهش را نداند. این تیم بقدر کافی با تجربه است که خود همین کمک می کند تا صدر جدول را حفظ کند.

وی ادامه داد: در ضمن تیم من با روحیه است و حرفه‌ای، پس به راحتی عصبی نخواهد شد.

این جملات دقیقا در برابر اظهارات مانچینی بود که پس از شکست تیمش گفت تا پایان فصل راهی طولانی باقی مانده، منچستریونایتد صدرنشینی را از دست خواهد داد و شاگردانش باردیگر به صدر جدول بازخواهند گشت.

«فرگی» اضافه کرد: سال‌ها در بالاترین سطح فوتبال حرفه ای بوده‌ایم. کاملا آگاهیم و تجربه داریم چگونه تا پایان فصل صدر را حفظ کنیم.

با انجام این پیکارها منچستریونایتد با ۶۷ امتیاز صدرنشین است و منچسترسیتی با یک امتیاز کمتر صاحب رده دوم قراردارد.

Last edited by Ezel; 13-03-2012 at 14:35. دليل: ادغام

18. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کلیپی از سیو های فوق العاده دخیا. انصافا دخیا پیشرفت کرده و تو بازی های اخیر فوق العاده بوده. فقط باید روی خروجاش کار کنه

20. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •