تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 320 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب منم این رو برای بار سوم میگم که خوزه رو نشناختی!
    میدونی فیلم محبوب خوزه چیه؟! ماموریت غیرممکن! (شوخی)
    اما واقعا همینه..خوزه کارهایی رو دوست داره که غیرممکن به نظر میان..
    قهرمان کردن پورتو تویه اروپا(برای اولین بار)..قهرمان کردن چلسی تویه لیگ بعد 50 سال! قهرمان کردن اینتر تویه اروپا بعد 45 سال!
    بقول معروفآ آمار خودش حرف میزنه!
    الان مثل تو، خیلیها میگن این بارسا رو نمیشه شکست داد و بنوعی غیرممکن میدوننش در نتیجه همونه که خوزه میخواد!
    یعنی از این چالش بزرگتر، فقط میتونه قهرمان کردن ایران در جهان باشه!
    اول از همه بخش بولد شده ؛ من هیچوقت اینو نگفتم ، دقت میکردی در همون پستی که نقل قول گرفتی گفتم :

سبقت گرفتن از بارسا نیازمند فاکتورهای دیگه ای هست که تنها باید در زمین فوتبال پیاده بشه .
    اما این ماموریت دیگه خیلی غیرممکنه : دی

درباره بازی مستقیم..
    اما و اگر چیزی بهش داده نمیشه اما بعضی از این اما و اگر ها هستن که خیلی فرق دارن..
    نمونش که اگه کریسی که این گل ها رو میزنه به سویا، یکی از دو موقعیتش رو گل میکرد، الان نتیجه فرق داشت...
    +یه نظرسنجی بذار..ببین کدوم یکی از طرفدارای بارسای، میگن بارسا بخصوص تویه نیمه اول، خوب بود؟!
    موضوع اینه که تو بازی رو ندیدی و در نتیجه من الان هرچی بگم که اگه یخورده شانس داشتیم، الان بارسا رو برده بودیم(یا حداقل نمیباختیم)، فایده نداره و تو از روی بازیهای قبلی میگی..
    رئال تویه نیمه اول نشون داد که میشه رو به روی بارسا تهاجمی بازی کرد و بردش!
    نتیجه اونقدر قاطع بود که جای هیچ اگر و امایی باقی نمیمونه ،

اما بازی رو ندیدم ( و باز هم نخواهم دید : دی) چون شانسی برای رئال قائل نبودم ، این تیم با این رویه به بارسا میبازه و باز هم خواهد باخت ، چون غرور مربیش له شده ، چون دروازه بانش وقتی یک گل از بارسا میخوره چهره اش طوری میشه که انگار به عزای مادرش نشسته ، در نقطه ی مقابل این دروازه بان پویول رو ببین که بعد از اون گل چه واکنشی نشون میده /

تمام مشکل این تیم برابر بارسا مشکل روانیه و البته نوع بازی ای که ارائه میده چیزی نیست که بارسا رو متوقف کنه ، ولی ظاهرا حرف های امثال دی استفانو برای مورینیو مهمتر از شکست های سنگینه /

و بهتر از اون میلان نشون داد که روبروی بارسا با 46% مالکیت توپ و اونهمه موقعیت و اون بازی هجومی ، محکوم به شکست خواهی بود

+++

دیدم دوستی در تاپیکی پرسیده بود مورینیو چه چیزی به فوتبال اضافه کرده ؟

اونجا پاسخی ندادم چون جو متشنج میشد اما اینجا میگم :

مورینیو "مربی مولف" نیست به نظر من ( البته مولف کاملا واژه ی اطلاقی من هست ) ، اما با اینتر و سپس با مادرید تا جایی بحث ترنزیشن ( یا میان فاز انتقال) مربی مولفی مثل فان خال رو تکمیل میکنه که در دیدار رودررو برابر همین مربی ، به راحتی شکستش میده /

همونطور که کاپلو بود که دایموند ساکی رو تکمیل کرد /

مورینیو به فوتبال امروز آموزش داد که چگونه میشه با 4-3-3 دفاع کرد ( اینتر برابر بارسا ) بدون اینکه به 4-5-1 یا 5-4-1 رهاگل متوسل شد ،

مورینیو در فوتبال امروز نقش آمادگی جسمانی و فوتبال فیزیکی رو با چلسی و سپس اینتر پررنگ کرده ، و قبل تر از اون پورتوی مورینیو که تلفیقی شگفت انگیز از تکنیک و آمادگی جسمانی بود /

و اینکه اون چیزی که داره با عنوان "فوتبال فردا" الان تماما به پای یک نفر نوشته میشه ، درش نقش مربی مولفی مثل آراگونس خردمند که با اسپانیا در یورو 08 ارائه داد کاملا نادیده گرفته میشه ( بعنوان احیا کننده ی تیکی تاکا ) / هرچند که اصلا نمیشه از نقش تکمیل کننده و پیشرفت دهنده ی اون چشم پوشی کرد .

2. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

عكس العملِ صدرنشين

ديگر پيشخوانها:

سه ويا 2-6 رئال مادريد

يك مادريدِ هماهنگ دوئل سه ويا را برد و فاصله خود را با بارسا 3 امتياز افزايش داد

CR7 سه بار دروازه واراس را فرو ريخت

بازي فوق العاده از دي ماريا با 2 پاس گل و يك گل

دو فوق واكنش از كاسياس تيم را در نتيجه 0-1 حفظ كرد

حتي با اخراج په په مادريد بازي خود را ادامه داد و گلهاي بيشتري به ثمر رساند

سه ويا در نيمه اول بهتر بود ولي مغلوب كاسياس شد

CR7:"اين براي ساكت كردن كسايي بود كه از من انتقاد ميكنند"

رائول سيري ناپذير

رائول ديشب 3 گل از 5 گل تيمش مقابل وردربرمن را به ثمر رساند

AS

پيشخوانِ برجسته:

عكس العمل يك غول

ديگر پيشخوانها:

سه ويا 2-6 رئال مادريد

رئال مادريد گلبارانِ خود در سه ويا را تكرار كرد

كريستيانو در سال 2011 ، 58 گل رسمي به ثمر رساند:53 گل با مادريد،5 گل با پرتغال

CR7:"كساني كه از من انتقاد ميكنند چيزي از فوتبال نميفهمند"

رائول سومين هتريك خود با شالكه را ثبت كرد و تعداد گلهاي رسمي خود را به عدد 399 رساند

4. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سروش جان، با کمال احترام، شما که به خودت اجازه نمیدی حتی بازی رو ببینی، پس حق نداری دربارش اظهار نظر هم بکنی، حتی بهترین کارشناس فوتبال هم به خودش این اجازه رو نمیده که بدون دیدن بازی، دربار علل شکست اظهار نظر کنه.

وقتی میگی برای رئال شانسی قائل نیستی چون غرور مربیش خورد شده و حرف های دی استفانو مهمتر از شکست هست، فکر کنم اگه از زاویه دیگه به این مشکل نگاه کنی، بر عکس باید براش شانس خیلی زیادی هم قائل باشی چرا که اینا همش مشکلات ذهنی هست تا فنی، پس ما بار فنی رو داریم، نیاز به تزریق روحیه، انگیزه، اعتماد به نفس و خودباوری داریم.

بعد از اونور میگی تیم نیازمند یه سری فاکتورهایی هست که باید در زمین پیاده بشه؟ آیا مشکلات روحیه بازیکنا فاکتور داخل زمین هست؟ یا نه خارج از زمین و تو رختکن؟ حس میکنم یه مقدار پارادوکس تو صحبت هایی که کردی هست چرا که بار اصلی روحیه رو خارج از زمین تزریق میکنن و داخل زمین بهره برداری میکنن.

بازم میگم، قصد بی احترامی بهت ندارم، ولی وقتی بازی رو ندیدی، به نظر خودم نه هیچ کس دیگه ای، حق اظهار نظر در باره علل شکست تیم در اون بازی رو هم نداری.

6. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سروش جان، با کمال احترام، شما که به خودت اجازه نمیدی حتی بازی رو ببینی، پس حق نداری دربارش اظهار نظر هم بکنی، حتی بهترین کارشناس فوتبال هم به خودش این اجازه رو نمیده که بدون دیدن بازی، دربار علل شکست اظهار نظر کنه.
    خوب کسری من اصلا راجع به این بازی هیچ نظری ندادم ( با اینکه بازی رو فقط زنده ندیدم و بعد از آگاهی از نتیجه ، مدتی بعد بازی رو با تاخیر نگاه کردم؛ البته باز هم نه بصورت کامل) /

وقتی میگی برای رئال شانسی قائل نیستی چون غرور مربیش خورد شده و حرف های دی استفانو مهمتر از شکست هست، فکر کنم اگه از زاویه دیگه به این مشکل نگاه کنی، بر عکس باید براش شانس خیلی زیادی هم قائل باشی چرا که اینا همش مشکلات ذهنی هست تا فنی، پس ما بار فنی رو داریم، نیاز به تزریق روحیه، انگیزه، اعتماد به نفس و خودباوری داریم.
    بعد از اونور میگی تیم نیازمند یه سری فاکتورهایی هست که باید در زمین پیاده بشه؟ آیا مشکلات روحیه بازیکنا فاکتور داخل زمین هست؟ یا نه خارج از زمین و تو رختکن؟ حس میکنم یه مقدار پارادوکس تو صحبت هایی که کردی هست چرا که بار اصلی روحیه رو خارج از زمین تزریق میکنن و داخل زمین بهره برداری میکنن.
    من هم دارم همینو میگم کسری ، منم میگم واقعا کریس رونالدو اینقدر بازیکن بدیه که در برابر بارسا سایه ازش هم حتی نیست توی زمین ؟ اوزیل هم همینطور ، مارسلو هم همینطور و ... /

من میگم وقتی بازیکنان شما در این بازی خاص نمیتونن در پیک خودشون از لحاظ روحی و به تیع اون فنی باشن ، نباید این فشار روشون گذاشته بشه که عملکردی نظیر بازی سویا نشون بدن ، یک تساوی نتیجه ی بدی هست آیا برابر بارسا ؟

به نظرم بازی برابر بارسا میطلبه پپه بیاد به کمربند میانی و رئال به فکر ضدحملات خودش باشه فقط و روی قدرت انتقال فوق العاده ی دیماریا و رونالدو مانور بده مثل فینال کوپا ،

علیرغم احترام به نظر تک تک دوستان باید بگم که ژاوی آلونسو اصلا به درد چنین بازی ای نمیخوره ، مارسلو بارها در برابر بارسا امتحانشو پس داده و هربار هم بدتر از قبل مردود شده ، تا کی قراره نسخه های شکست خورده تکرار بشه ؟

واقعا بازی های سوپرکاپ و تحت فشار دادن بارسای بوضوح ناآماده ملاک خوبیه برای تکرار ؟

خود همین مورینیو چگونه و با چه روشی تونست بارسا رو از حداقل دو جام محروم بکنه ؟ ( اینتر در سی-ال و رئال در کوپا )

اما آرسنال و همین رئال و یونایتد و میلان و ... با ارائه ی بازی تهاجمی چه به سرشون اومد جلوی بارسا ؟ باید راه های بازی سازی برای بارسا رو بست نه اینکه بهش فضا داد و حفره ایجاد کرد /

به تعبیری باید بگذاری اونها هرچقدر میخوان در جلوی شما پاسکاری کنند و حفظ توپ داشته باشند ، اما " فقط در جلوی شما نه داخل شما و نه با جاگذاشتن شما" ، این چیزی بود که چلسی هیدینک و سوئیس هیتسفلد و اینتر همین مو و باز هم رئال مو در برگشت لیگ قبل و کوپا نشون دادند و امتحانش رو به خوبی پس داد .

... در باره علل شکست تیم در اون بازی رو هم...
    باز میگم من اصلا درباره ی اون بازی نظر ندادم ، من دارم سعی میکنم کل الکلاسیکو هایی که از زمان مورینیو داشتیم رو بررسی کنیم تا به نتیجه ی قابل قبول برسیم با هم /

در کل کسری : فکر میکنم تو و سایر دوستان رئالی با من هم عقیده باشید که رقیب اصلی رئال در تمامی جامهای موجود ، بارسا هست ، کوپا و لیگا و سی - ال ، بنابراین باید چیزی ارائه داد که بشه نتیجه گرفت ازش نه راههای تکراری و محتوم به شکست رو دوباره به امید کورسو و اندکی دوباره آزمایش کرد .

8. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

میدونی چند باره داریم بحثمون رو تکرار میکنیم؟!
    فقط داریم جملات رو عوض میکنیم!
    : دی
    در کل کسری : فکر میکنم تو و سایر دوستان رئالی با من هم عقیده باشید که رقیب اصلی رئال در تمامی جامهای موجود ، بارسا هست ، کوپا و لیگا و سی - ال ، بنابراین باید چیزی ارائه داد که بشه نتیجه گرفت ازش نه راههای تکراری و محتوم به شکست رو دوباره به امید کورسو و اندکی دوباره آزمایش کرد .
    این بحث رو بارسایی ها اگه باشن، میتونن کمک کنن!
    قصد کل کل نیست..میخوایم به اطلاعاتمون اضافه کنیم..ببینیم کی اشتباه میکنه..
    دوستان بارسایی بیان بگن، آیا از بازی بارسا تویه نیمه اول رو به روی رئال راضی بودن و لذت بردن؟؟
    من حتی 1 درصد شک ندارم هوادارای بارسا که میگن تیمشون تویه هر بازی کلی موقعیت ایجاد میکنه، حتی تا دقیقه 60 اینا و بعد گل سوم، از بازی بارسا لذت نبردن...فقط تویه اون دقایق بارسا موقعیت ایجاد کرد که اونم به این دلیل بود که رئال عملا با 2 دفاع بازی میکرد و در نتیجه جون میداد واسه ضد حمله زدن!

تو میگی رئال فضا داده که خب این دلیلش اینه که بازی رو ندیدی وگرنه میدیدی که تا قبل گل دوم اتفاقی و بخصوص بعد گل سوم، هیچ فضایی داده نمیشد به بارسا و نمونش هم گلی بود که رئال زد و چند اشتباه بعدی والدس و سایر مدافعین بارسا که خیلی به چشم میومد و دلیلش هم پرسینگ وحشتناک تیم بود که هیچ بازیکنن بارسا فرصت نمیکرد توپ رو پیدا کنه دیگه چه برسه بگرده ببینه فضایی هست یا نه! که البته اگه میگشت هم چیزی نمیدید(جز گل اول)
    یعنی تا توپ رو میگرفتن، 1-2 بازیکن رئال میرفت سمتش و 1-2 نفر دیگه بازیکنای اطراف رو میگرفتن!
    گواردیولا خودش گفته که دوست داره همیشه بازیسازی رو از عقب شروع کنه..و این رو خوزه دقیقا میدونست..پرسینگ از زمین بارسا و از دفاع بارسا که نتونن اونا کاری کنن..

کار رئال 2 مشکل داشت..
    1.گل اول بارسا..من تعجبم از اینه که تیم بارها اینطور گلی خورد از بارسا! همیشه مسی خیلی راحت میره جلو و و بازیکنها الکی پا میندازن جلوش درحالیکه قبلا هم گفتم، مسی عاشق اینه که بازیکنا پا بذارن جلوش چون راحت دریبلشون میکنه!
    2.گل دوم..حالا جدای از اینکه گل خیلی مسخره ای بود، بحث این بود که رئال نیمه دوم رو عالی شروع کرده بود..فکر کنم 5 دقیقه طول کشید تا کاسیاس رو دیدیم! اما با وجود این بازی، تیم گل خورد! این روحیه تیم رو خراب کرد...برعکس بازیهای قبلی، تا قبل 2-1 شدن، بازیکنا کاملا با روحیه برد اومده بودن تو زمین...

در مجموع تو اگه بازی رو میدیدی، نظراتت امروز این نبود..من خودم اون بحثی که به شیوه بازی اینتر، بارسا رو خوزه میتونه شکست بده، کاملا قبول دارم اما از اون ور هم میگم که خوزه یا این بازی نشون داد با حمله هم میشه برد هرچند شانس هم یخورده باید داشته باشی...

10. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببین سروش جان، مشکل اینجاست که تو این بازی آخر رو ندیدی. یا احداقل اونجوری که باید ببینی ندیدی. وقتی رشد رئال رو ندیدی، خوب مشخصه که برمیگردی به گذشته و اونو ترجیه میدی.

شما بازی رئال تا قبل از دریافت گل دوم رو نگاه کن. رئال با این ترکیب حجومی، حتی با اینکه بازیکناش زیر فشار روانی شدیدی بودن، یا بازی عالی رو نشون داد.

من باور ندارم که جز مساله روحی روانی، مشکل دیگه ای باعث باخت ما شد. حتی شانس. شانس باعث باخت ما نشد، بلکه باعث برد بارسلونا شد. باخت ما دلیلش چیزی جز عدم وجود اعتماد به نفس نبود.

رئال تو این بازی خیلی بهتر از بازی کوپا د ری بود، اینجا موقعیت های بیشتری داشتیم. بهتر بازی سازی کردیم. بیشتر پرس کردیم و نذاشتیم بازی سازی کنن. تو نیمه اول مسی کلا دو حرکت کرد. دیگه هیچی ازش ندیدیم. حالا کار ندارم یکی از همون دوتا نتیجه داد. نکته اینجاست که بازی دست ما بود.

شما گل اول مارو ببین، والدز میخواد بازی رو شروع کنه، محکوم به این هست که زمینی پاس بده چرا که میانگین قدی بازیکناش خیلی پایین هست. حالا دی ماریا، بنزما، اوزیل و رونالدو اونجا دارن پرس میکنن، نتیجش چی شد؟ سریعترین گل ال کلاسیکو. حالا اینو ترجیه میدی، یا گل دقیقه 100+ ؟

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گزارش روز: برگزاری مراسم شام سال نوی کهکشانی ها در برنابئو

سایت گل- اعضای تیم فوتبال و بسکتبال رئال مادرید یکشنبه شب در ورزشگاه برنابئو حاضر بودند تا در مراسم شام رسمی باشگاه که به دعوت فلورنتینو پرس و با حضور اعضای کادر مدیریتی باشگاه برگزار شده بود شرکت کنند

بازیکنان تیمهای فوتبال و بسکتبال رئال مادرید بعد از حضور در مراسم شام ، به عیادت از کودکان بیمار در بیمارستان های شهر مادرید رفتند

یک سال دیگر ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان این مراسم رسمی بود. این شام رسمی چند روز قبل از آغاز تعطیلات زمستانی بازیکنان رئال برگزار شد . آنها با سال 2011 که در آن توانستند جام قهرمانی کوپا دل ری را بالای سر ببرند، خداحافی کردند.

بازیکنان مورینیو بعد از تمرین در کمپ ورزشی والدبباس، اولین کسانی بودند که به برنابئو رسیدند. ژوزه مورینیو هم دراین مراسم شاگردانش را همراهی می کرد. اندکی بعد هم بازیکنان تیم بسکتبال رئال مادرید وارد سالن شدند.

این مراسم در حالی برگزارشد که جامهای اروپایی و جایزه بهترین باشگاه دنیا در قرن 20 در جایگاه افتخارات ورزشگاه برنابئو دیده می شد و بازیکنان این تیم با شادی تمام از پایان بردن سال 2011 در صدر جدول لالیگا دراین مراسم حضور داشتند. فلورنتینو پرس، آلفردو دی استفانو، امیلیانو رودریگس، ، نایب روسای باشگاه، ژوزه مورینیو و مربی تیم بسکتبال رئال و کاپیتانهای تیمها از جمله میهمان های ویژه این مراسم بودند.

درپایان این مراسم رسمی شام، بنا به رسم هرساله باشگاه مادریدی،بازیکنان این تیم به چندین گروه تقسیم شده و برای عیادت با کودکان بیمار به بیمارستانهای مختلف شهر مادرید رفتند

1- کاپیتان کاسیاس در کنار دی استفانو

2- ژوزه مورینیو در کنار فلورنتیو پرس، رئیس باشگاه رئال

3-از چپ به راست آربلوا، ژابی آلونسو و سرخیو راموس

4- از چپ به راست، په په، کوئنترائو- رونالدو و واران

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز تولد کریم بنزما هست

Lyon

19.12.1987

16. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من دو تا تاپیک رئال و بارسا رو همیشه دنبال می کنم ، دو جا به ما بارسایی ها ربط داشت که حق داریم در موردش پست بدیم .
    اولی :

کلاً این روزها شایعه زیاد شده. رفتن رونالدو، رفتن اوزیل و حالا هم این. البته نمیگم 100% دروغن، اما دلیل این هجمه ی رسانه ای هم واسم قابل درک نیست. بارسا که فعلاً داره می تازه، پس رسانه های کاتالان واقعاً چه نیازی دارن که با این حملات جلوی پای رئال "بی خطر" سنگ اندازی کنن؟!!
    خیلی تلاش کردم لینک اصلی خبر رو پیدا کنم .
    بعد از قهرمانی توی ومبلی مقابل منچستر از قرار معلوم دوستان فلورنتینو پرز در رادیو اسپانیا اتهام دوپینگ به بارسلونا زدن . مقامات بارسلونا مسئولان رادیویی به دادگاه کشوندن.
    این جمله ی خود راسل بود که توی ذهنم مونده اما متاسفانه لینک خبر رو نتونستم پیدا کنم
    " مسئولین رادیو اسپانیا در دادگاه بارها و بارها از رئال پشت این اتهام دوپینگ نام بردن "
    این هم بخشی از مصاحبه ی راسل با خبرنگار ها بود که در ابتدا به اتهامات مورینیو به بارسا بعد از شکست 2-0 توی سنتیگو پرداخت بعدش هم از اقدامات رئال پیرامون متهم کردن بارسا به دوپینگ شکایت کرد .

اینایی که شما گفتید که یه چیز معمول هست توی رسانه ها اما کارهای رئال بعد از قهرمانی بارسا توی ومبلی غیر معمول هست ؟؟ کدوم سنگ اندازی هست ؟؟

بارسلونا همچين از گزارش راديو اسپانيايي 'كادنا كوپه' كه به نقل از يك

منبع در رئال بازيكنان بارسلونا را به دوپينگ متهم كرده بود، خشمگين است.

روسل گفت: "به نيابت از همه اعضاي بارسلونا به شما اطمينان مي دهم هركس

چنين اتهاماتي به ما بزند عليه او اقدام خواهيم كرد؛ نخست و بلافاصله آن

را تكذيب مي كنيم و سپس اتهام زننده را به دادگاه مي كشانيم."
    همین رسانه های کاتالونیا فابرگاس رو وقتی که سر تمرینان آرسنال با هواداران آرسنال داشت عکس می نداخت به بارسلون کشون . من اون موقع به کارشون ایمان اوردم . تا قبلش می گفتم واقعا اینا هدفشون چیه .
    قبل از انتقال فابرگاس هم چند بار توی تاپیک بارسا گفتم کارهای این روزنامه های کاتالونیا بی معنی است اما الان ....

دومی :

این بحث رو بارسایی ها اگه باشن، میتونن کمک کنن!
    قصد کل کل نیست..میخوایم به اطلاعاتمون اضافه کنیم..ببینیم کی اشتباه میکنه..
    دوستان بارسایی بیان بگن، آیا از بازی بارسا تویه نیمه اول رو به روی رئال راضی بودن و لذت بردن؟؟
    من حتی 1 درصد شک ندارم هوادارای بارسا که میگن تیمشون تویه هر بازی کلی موقعیت ایجاد میکنه، حتی تا دقیقه 60 اینا و بعد گل سوم، از بازی بارسا لذت نبردن...فقط تویه اون دقایق بارسا موقعیت ایجاد کرد که اونم به این دلیل بود که رئال عملا با 2 دفاع بازی میکرد و در نتیجه جون میداد واسه ضد حمله زدن!
    معمولا توی بازی های بزرگ نیمه ی اول بازی دو تا تیم سعی می کنند که حریف رو محک بزنند و مربی ها علاقه دارن که ترکیب تیم مقابل رو آنالیز کنند تا توی نیمه ی دوم برنامه ها رو اجرا کنند و هیچ وقت حاضر نمی شن که بی گدار به آب بزنند.
    من این حرفایی که توی تاپیک شما دارم می زنم توی یه فروم دیگه هم عینا زدم و از عملکرد نیمه اول تیم من هم راضی نیستم. اما احمد تو چرا هیچ وقت از خودت نمی پرسی که رئال مورینیو با این عملکرد خوب خط حمله اش در اروپا ، توی سنتیگو برنابئو در نیمه ی اول فقط دو موقعیت گل ایجاد کرد که یکی-ش رو هم دروازه بان حریف تقدیم رئال کرده بود ؟؟؟؟
    ما خودمون از عملکرد تیم خودمون با خبر هستیم . چیزی که مشخص هست شما بیشتر از اینکه بخواین در مورد عملکرد خودتون بحث کنید و از ضعف ها بگید بیشتر تلاش می کنید که به قول معروف تو سر مال بزنید !( )

نیمه ی اول ژاوی و اینیستا و فابرگاس توی فرم خودشون نبودن . اینیستا حتی توی چند صحنه توپ رو اصلا خوب استوپ نکرد . کسی که حفظ توپش فوق العاده است . مسی و سانچز ( مخصوصا مسی ) تیم رو جمع کردن .
    اما رونالدو چرا نتونست نیمه ی دوم بار تیمش رو به دوش بکشه ؟؟؟
    بازی مسی توی نیمه ی اول بیشتر جواب منتقدانی بود که می گفتن مسی بدون ژاوی و اینیستا هیچه !

احمد اگر ما به شکل عجیبی داریم از گواردیولا تعریف و تمجید می کنیم دلیلش اینه که توی نیمه ی دوم ، زمانی که هر دو تیم همدیگر رو محک زدن ، در واقع نیمه ی مربی ها ما در مقابل رئال مادرید توی سنتیگو 3 دفاعه بازی کردیم !
    دنی آلوز یک وینگر بود ، دقیقا نقش گرت بیل رو اجرا کرد اما در سمت راست.
    گواردیولا انقدر از بابت کاپیتان پویول اطمینان داشت که اون رو بدون آلوز در سمت خط دفاعی خودش قرار بده .

می دونی واسه چی بارسا از رئال گل خورد ؟؟
    دلیلش این بود که بارسا از دروازه بانش بازی سازی می کنه . ژاوی و اینیستا رابط هستن .
    اما والدز و پیکه اولین بازی ساز های تیم هستن .
    توی اروپا کسی هست که به اندازه ی والدز پاس بده ؟

توی رئال کسی همچین نقشی رو داره در خط دفاعی ؟؟

این حرفت رو اصلا قبول ندارم که رئال دو دفاعه بوده . اگر دو دفاعه بوده به این معناست که مارسلو و کوئنترائو باید در حمله های رئال تیم نقش اساسی می داشتند. مارسلو و کوئنترائو توی کدوم یکی از حمله های رئال نقش داشتن؟؟
    مارسلو که مدام از آلوز توی سرعت جا می موند ! کوئنترائو هم پروانه وار دور اینیستا می چرخید
    ما 3 دفاعه بازی می کردیم چون آلوز چندین و چند حمله طراحی کرد و یکی-ش منجر به گل شد . یکی دیگه اش ژای روی نقطه پنالتی بدون هیچ مزاحمتی خرابش کرد . چند تا جابه جایی منطقه پشت محوطه رئال (!) داشت و توپ رو به اینیستا رسوند .

تو می گی ما که توی نیمه اول بازی نکردیم ، 10 دقیقه اول نیمه دوم هم دست شما بود ، از 60 به بعد هم لذت نبردیم پس این 3 تا گل چه شکلی به ثمر رسیدن ؟؟؟
    احمد قصد بی احترامی ندارم اما بیشتر از سروش تو احتیاج داری که بازی رو مجددا ببینی !

رئال به غیر از صحنه ی گل اول پرسینگ جالبی هم نداشت . پیکه هر نوع پاسی که دوست داشت داد !
    جلوی کریم بنزما به راحتی روپایی می زد و ...
    حتی گل اول رو هم نتیجه ی پرسینگ نمی دونم . پاس اشتباه داده شد . 3 تا بازیکن در مقابل والدز خالی بود دقیقا داد به دی ماریا و جالب اینه که توپ به صورت اتفاقی به کریم رسید . یعنی باز هم برنامه ای برای رسیدن به دروازه ی رئال وجود نداشت !
    والدز بعد اون پاس اشتباه من اشتباه دیگه ای ازش ندیدم و به بازی سازی-ش ادامه داد اگر چه هرازگاهی سراسیمه عمل کرد که واقعا باید بهش حق داد !

به این موضوع شاید دقت نکرده باشی اما من به این موضوع اطمینان دارم که اگر رئال ثانیه ی 20 گل می خورد شاید یه مانیتای (5-0) دیگه رخ می داد ! اون هم توی سنتیگو ...

و شاید اگر اینیستا تعویض نمی شد و بازی یه کم دیگه طولانی تر می شد رئال پتانسیل خوردن گل های دیگه ای هم داشت !

+

احمد در بدترین شرایط فرض رو می ذارم بارسا اصلا بد بود، افتضاح ، 6 امتیاز هم عقب بودیم ، رئال بهترین خط حمله ی اروپا با کلی رکورد خوب ، باز هم حتی لیاقت تساوی توی سنتیگو با ما رو نداشت!

به نظرم اگر بیشتر به تحلیل تیم خودت بپردازی به نتیجه بهتری برسی .
    که چرا ژابی آلونسو توی زمین نبود اصلا ؟ چرا دی ماریا باید با اون پاسهای بدش بهترین بازیکن زمین بشه ؟ مسوت اوزیل و ....؟؟؟

من معمولا بعد ال کلاسیکو ها اولین کاری که می کنم بازی رو دانلود می کنم و بارها می بینم .
    حتی الان می تونم با ذکر دقایق بگم که بارسا چه برنامه ای داشت .
    گواردیولا قبل بازی گفت ما برای هر دقیقه برنامه داریم به خاطر همین گل ثانیه ی 20 هیچ تاثیری توی روند ما نداشت .

------
    تو یه سوال از ما کردی حالا بزار من هم یه سوال کنم ازت .
    توی یه فرومی یکی از طرفداران رئال به دنبال این می گشت که مشکل رئال واقعا چیه با توجه به این همه هیزینه ای که کرده !
    مسلما رئال از وقتی که مورینیو اومده خیلی با شخصیت شده و اون شخصیت از دست رفته اش در زمان خوانده راموس و پگیرینی برگشته .
    اما واقعا مشکل رئال چی می تونه باشه ؟ من بعنوان یه بارسایی با وجود اینکه از شخصیت مورینیو اصلا خوشم نمی یاد اما مورینیو رو آدم خیلی باهوشی می دونم . (البته باید بگم بعد این همه باخت واقعا بت مورینیو رو شکسته شده می دونم )
    اما مشکلات رئال رو دو مورد بیشتر نمی دونم .
    1- ثروت بیش از اندازه ی فلورنتینو
    2- تیم پایه ی رئال چی کار می کنه الان ؟؟
    ما از تیم پایه ی خودمون خیلی با خبر هستیم . و اگه قانون لیگ ها اجازه می داد ما الان 2 تا بارسلونا توی لیگ داشتیم . معمولا بهترین بازیکنان دسته ی پایین هم از بارسلونا ب هستن .
    فینال دیروز 9 بازیکن لاماسیایی بودن ...
    تیاگو توی این سن داره با ژاوی و اینیستا رقابت می کنه و ما نگرانی از بابت خط هافبک نداریم (در صورت بازنشستگی ژاوی)
    فونتاس سبک بازی-ش به شدت شبیه پیکه هست و در صورت خداحافظی پویول می دونیم پیکه به اوج رسیده و فونتاس می تونه پیکه ی جوان لقب بگیره .
    ایزاک کوئنسا ، داس سانتوس ، آلکانترا و ....
    همه ی اینا رو دارم می گم چون دوست داشتم اگر قرار هست دو تا تیم مقایسه بشن خیلی پایه ای تر مقایسه بشه !
    احمد به نظرت مشکل رئال چی می تونه باشه؟؟ فقط بد شانسی؟؟

پ.ن. 1 : خیلی از این حرفایی که اینجا زدم رو بعد بازی هم زدم :
    کد:
    پ.ن 2 : ممنون که اجازه دادید پست بدم . من حرف دیگه ای ندارم

18. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی تلاش کردم لینک اصلی خبر رو پیدا کنم .
    بعد از قهرمانی توی ومبلی مقابل منچستر از قرار معلوم دوستان فلورنتینو پرز در رادیو اسپانیا اتهام دوپینگ به بارسلونا زدن . مقامات بارسلونا مسئولان رادیویی به دادگاه کشوندن.
    این جمله ی خود راسل بود که توی ذهنم مونده اما متاسفانه لینک خبر رو نتونستم پیدا کنم
    " مسئولین رادیو اسپانیا در دادگاه بارها و بارها از رئال پشت این اتهام دوپینگ نام بردن "
    این هم بخشی از مصاحبه ی راسل با خبرنگار ها بود که در ابتدا به اتهامات مورینیو به بارسا بعد از شکست 2-0 توی سنتیگو پرداخت بعدش هم از اقدامات رئال پیرامون متهم کردن بارسا به دوپینگ شکایت کرد.
    این لینک خبر از ورزش 3:

کد:
    و خوب، ورزش 3 هیچوقت لینک منبع رو نمیده.

اینایی که شما گفتید که یه چیز معمول هست توی رسانه ها اما کارهای رئال بعد از قهرمانی بارسا توی ومبلی غیر معمول هست ؟؟ کدوم سنگ اندازی هست ؟؟
    بله، جنجال رسانه ای معموله و یه چیز عادی و تا حدودی وجودش جذاب و ضروریه. هدف من از طرح این بحث همون قسمتیه که شما ازش نقل قول گرفتید. الان بارسا یکه تازه و داره افتخارات رو پشت سر هم نصیب خودش میکنه و همه ی دنیا هم مسحور فوتبال ناب بارساست. اگه بارسا به خودش ایمان داره و کاتالونیا به تیمش، پس چرا دست به دامن مسائل غیرفوتبالی میشه؟ شما دوست عزیز که طرفدار بارسایی، قطعاً بیشتر از من بارسا رو مظهر اخلاق و پرستیژ و حرفه ای گری میدونی. بارسا و رسانه های حامی بارسا چرا باید همچین رفتاری رو نشون بدن؟

در مورد مورینیو؛ خود من به عنوان یک رئالی بعضی از خصوصیاتش رو نمی پسندم، اما در کل دوسش دارم. نه فقط به خاطر اینکه مربی رئاله... از زمان مربیگری تو چلسی شیفته ی غرور و شخصیتش بودم. مورینیو رو همه میشناسن و میدونن که حرفای غیر عادی زیاد میزنه. این جزئی از رفتارشه و همه بهش عادت کردیم. البته خود مورینیو هم چوب این رفتارش رو خورده (محرومیت چمپینز لیگ). مورینیو چیزی رو که تو ذهنش هست میگه (درست یا غلط).

و بالاخره اینکه شایعه داریم تا شایعه. ممکنه شایعاتی وجود داشته باشه که آخریش همین جدایی ویا بود، اما شایعه از یه چیزی نشأت میگیره و حتماً یک خاستگاهی داره. ولی این که فردای روزی که پرس نهایت حمایت رو از مورینیو انجام میده، یک روزنامه بیاد یه خبر از اساس دروغ رو منتشر کنه (که دروغ بودنش برای همه روشنه)، این دیگه اسمش شایعه نیست.

Last edited by maxeemo; 20-12-2011 at 11:44.

20. 2 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •