دیشب که گویا 12 تا 7 بود.
سلام دوستان. من فردا مهلت طرح بعثتم تموم میشه. شما چه طرحی رو پیشنهاد میکنید که هم با صرفه باشه و هم ترجیحا، شبانه رایگان داشته باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ای باباااااا این چه وضعشه؛از ساعت 5 تا 7 حدود 500mb از من کم کرده!!!![]()
Last edited by fum_com; 25-03-2013 at 13:09.
بعد از یکماه در خواست دادن برای جمع آوری خط ، هنوز اینترنت خط رو جمع نکردن
هم ، اومدن به مخابرات پشیمونی داره هم رفتن ازش ؛ آدم نمیدونه با اینا چیکار کنه ؛ خدا ازشون نگذره
زنگ زدم پشتیبانی با کلی دلیل و مدرک بش فهموندم که حجم من بیخودی کم شده ، بهد از نیم ساعت معطلی دخترهبرگشته میگه شما طرح بعثتتون قدیمیه یا جدیده چون از اول عید طرح های جدید اومده که بعضیاشون دانلود رایگان از 12 تا 6 بعضی ها هم از 1 تا 7 هست شما فردا زنگ بزن که مسئولمون باشه:@
زنگ زدم پشتیبانی با کلی دلیل و مدرک بش فهموندم که حجم من بیخودی کم شده ، بهد از نیم ساعت معطلی دخترهبرگشته میگه شما طرح بعثتتون قدیمیه یا جدیده چون از اول عید طرح های جدید اومده که بعضیاشون دانلود رایگان از 12 تا 6 بعضی ها هم از 1 تا 7 هست شما فردا زنگ بزن که مسئولمون باشه:@
من طرحم نامحدود بودش امروز 6 ماهه گرفتم با 24 گیگ حجم چون دیگه نامحدود تموم شده . گفتن از 1 تا 7 رایگان هستش . الان از ساعت 1 بزنم روی دانلود از حجمم کم نمیشه ؟؟
زنگ زدم پشتیبانی با کلی دلیل و مدرک بش فهموندم که حجم من بیخودی کم شده ، بهد از نیم ساعت معطلی دختره برگشته میگه شما طرح بعثتتون قدیمیه یا جدیده چون از اول عید طرح های جدید اومده که بعضیاشون دانلود رایگان از 12 تا 6 بعضی ها هم از 1 تا 7هست شما فردا زنگ بزن که مسئولمون باشه:@
کدوم طرح؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)