دوستان من میخوام برم hp pavilon 6090 ee رو بگیرم ..به نظر شما قویترین انتخاب ممکن همینه؟؟؟ مدل دیگهای از Hp نیت که با این 6090ee برتری داشته باشه
دوستان من میخوام برم hp pavilon 6090 ee رو بگیرم ..به نظر شما قویترین انتخاب ممکن همینه؟؟؟ مدل دیگهای از Hp نیت که با این 6090ee برتری داشته باشه
دوست عزیز اگر قرار هست چیزی در حدود 1.5m هزینه کنین بهتره همین کانفیگ رو که در 6090 مد نظر دارین در مدل دیگه از همین برند و سری کمی ارتقا بدین تو انتخابتون ....
می تونین 6091nr یا 6100 رو انتخاب کنین با قیمت به ترتیب 1390T و 1550T.....
البته 6091nr به دلیل این که پارت اروپایی هست کیبرد عربی نداره و ممکن هارد با برند دیگه ای در اون استفاده شده باشه که به نظر من بهتر هست.....
دوستان عزیز به دلیل سوالات متعدد که در مورد پارتیشن و مدیریت فضای هارد پرسیده می شه و افراد زیادی با این مشکلات روبرو هستن لازم می بینم توضیحاتی رو هرچند مختصر بیان کنم.....
ببینید دوستان عزیز :
تمامی هارد دیسک ها دو حالت بیشتر ندارن یا Basic هستن و یا Dynamic ...
که هر کدام فرمت و حالت های مختلفی رو در پارتیشن قبول می کنن....
در نوع اول پارتیشن های Primary ، extended and logical وجود دارن که به صورت ابتدایی وخیلی ساده می تونیم از طریق اون مدیریت ظرفیت هارد را بر عهده بگیریم و کار با اون بسیار راحت هست...
اما در نوع دوم که Dynamic هست و بیشتر توسط کسانی مورد استفاده قرار می گیره که با حجم یسیار بالایی از Data روبرو هستن و به معنای واقعی نیاز به پویایی دیسک برای مدیریت اطلاعات خودشون دارن ....مثل سازمان ها و بسیاری از سرورهای بزرگ ....
در این حالت به دلیل جنبش و پویایی شدیدی که اطلاعات دارن دیگه چیزی به نام پارتیشن وجود نداره و جای خودش رو به Volume می ده که بسیار قدرت مانور و انعطاف پذیزی بالایی در مدیریت Data داره...
به طور مثال در فرمت Dynamic به راحتی می شه تمام Volume ها و ظرفیت ها رو به راحتی با هم به اشتراک گذاشت بدون رخ دادن اتفاقاتی که در مورد دیسک Basic می افته.....
پس تا اینجا متوجه شدین که چه فرق هایی دارن....
اما در مورد دیسک Basic به هیچ عنوان این قدرت و انعطاف وجود نداره و پارتیشن بندی با محدودیت هایی که البته در دامنه نیاز کاربر که همان دخیره عادی اطلاعات هست مواجه می شه.....
در این حالت چند گزینه و فرمت برای پارتیشن وجود داره.....
بدین صورت که کسانی که قصد دارن فقط 4 درایو داشته باشن می تونن فرمت هر 4 تا رو به صورت Primary و با فقط درایو C رو Primary و بقیه رو به صورت Logical در بیارن.....
اما کسانی که قصد دارن بیش از 4 درایو داشته باشن حتما باید این حالات را رعایت کنن....
بدین صورت که یاید حتما درایو C رو به صورت Primary و بقیه درایو ها رو به صورت Logical در بیارین تا بتونین ظرفیت درایو آخری رو به صورت متوالی تقسیم کنین....
یا این که سه درایو اول رو به صورت Primary و درابوآخری رو به صورت Logical دربیارین و اون به طور متوالی و تا جایی که می خواین به درایو های دیگه تقسیم کنین که البته محدودیت هایی هم داره....
به عبارت دیگه در حالت Primary نمی تونین بیش از 4 درایو درایو داشته باشین مگر این که درایو آخری Logical یاشه.....
Last edited by em0fab0y; 06-08-2011 at 21:05.
پاسخ به طور کلی داده شد....
اگر می خواین بیش از 4 درایو یداشته باشین باید درایو آخر به Logical تبدیل بشه اما اگر چنین قصدی ندارین همشون Primary یاشه بهتره......
توضیحاتتون بسیار کامل و مفید بود
ولی نگفتین که چگونه پرایمری را به لاجیکال تبدیل کنیم
می تونین از برنامه Easeus Partition Master Home Edition استفاده کنین....
روی درایو دلخواه کلیک کنین و با استفاده از گزینه Advance روی convert to logical کلیک کنین تا عملیات تبدیل اتفاق بیوفته....
پس خود ویندوز همچین قابلیتی را نداره![]()
ویندوز همه رو به صورت Primary در می آره و برای پارتیشن دلخواه نیاز به تبدیل هست.....
من این برنامه رو دانلود کردم aseus Partition Master Home Edition وقتی زدم Converte to logocal زد که :
System or Boot Partition Cannot Be Converted!
چه کنم؟
الان امتحان کردم DVD 1 رو گذاشتم و رفت توی ریکاوری یعنی حله دیگه آره ؟
جدا کول پد تاثیری نداره و بدتر هم هست ؟ پس ک.ل پذ رو واسه چی ساختن؟ پس برای پایین آوردن دما باید چیکار کرد ؟
تنظیمات کارت گرافیک رو دستکاری کرده بودم الان دیفالتشون کردم
Last edited by mohsenking; 07-08-2011 at 00:45.
سلام .
em0fab0y داشتیم؟؟؟؟
6099 رو نمیگی؟
باشههههههه.
باشههههه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)