تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 314 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه THE WORLD_IS MINE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام برم hp pavilon 6090 ee رو بگیرم ..به نظر شما قویترین انتخاب ممکن همینه؟؟؟ مدل دیگهای از Hp نیت که با این 6090ee برتری داشته باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

دوستان من میخوام برم hp pavilon 6090 ee رو بگیرم ..به نظر شما قویترین انتخاب ممکن همینه؟؟؟ مدل دیگهای از Hp نیت که با این 6090ee برتری داشته باشه
    دوست عزیز اگر قرار هست چیزی در حدود 1.5m هزینه کنین بهتره همین کانفیگ رو که در 6090 مد نظر دارین در مدل دیگه از همین برند و سری کمی ارتقا بدین تو انتخابتون ....
    می تونین 6091nr یا 6100 رو انتخاب کنین با قیمت به ترتیب 1390T و 1550T.....
    البته 6091nr به دلیل این که پارت اروپایی هست کیبرد عربی نداره و ممکن هارد با برند دیگه ای در اون استفاده شده باشه که به نظر من بهتر هست.....

3. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

دوستان عزیز به دلیل سوالات متعدد که در مورد پارتیشن و مدیریت فضای هارد پرسیده می شه و افراد زیادی با این مشکلات روبرو هستن لازم می بینم توضیحاتی رو هرچند مختصر بیان کنم.....

ببینید دوستان عزیز :
    تمامی هارد دیسک ها دو حالت بیشتر ندارن یا Basic هستن و یا Dynamic ...
    که هر کدام فرمت و حالت های مختلفی رو در پارتیشن قبول می کنن....
    در نوع اول پارتیشن های Primary ، extended and logical وجود دارن که به صورت ابتدایی وخیلی ساده می تونیم از طریق اون مدیریت ظرفیت هارد را بر عهده بگیریم و کار با اون بسیار راحت هست...
    اما در نوع دوم که Dynamic هست و بیشتر توسط کسانی مورد استفاده قرار می گیره که با حجم یسیار بالایی از Data روبرو هستن و به معنای واقعی نیاز به پویایی دیسک برای مدیریت اطلاعات خودشون دارن ....مثل سازمان ها و بسیاری از سرورهای بزرگ ....
    در این حالت به دلیل جنبش و پویایی شدیدی که اطلاعات دارن دیگه چیزی به نام پارتیشن وجود نداره و جای خودش رو به Volume می ده که بسیار قدرت مانور و انعطاف پذیزی بالایی در مدیریت Data داره...
    به طور مثال در فرمت Dynamic به راحتی می شه تمام Volume ها و ظرفیت ها رو به راحتی با هم به اشتراک گذاشت بدون رخ دادن اتفاقاتی که در مورد دیسک Basic می افته.....
    پس تا اینجا متوجه شدین که چه فرق هایی دارن....
    اما در مورد دیسک Basic به هیچ عنوان این قدرت و انعطاف وجود نداره و پارتیشن بندی با محدودیت هایی که البته در دامنه نیاز کاربر که همان دخیره عادی اطلاعات هست مواجه می شه.....
    در این حالت چند گزینه و فرمت برای پارتیشن وجود داره.....
    بدین صورت که کسانی که قصد دارن فقط 4 درایو داشته باشن می تونن فرمت هر 4 تا رو به صورت Primary و با فقط درایو C رو Primary و بقیه رو به صورت Logical در بیارن.....
    اما کسانی که قصد دارن بیش از 4 درایو داشته باشن حتما باید این حالات را رعایت کنن....
    بدین صورت که یاید حتما درایو C رو به صورت Primary و بقیه درایو ها رو به صورت Logical در بیارین تا بتونین ظرفیت درایو آخری رو به صورت متوالی تقسیم کنین....
    یا این که سه درایو اول رو به صورت Primary و درابوآخری رو به صورت Logical دربیارین و اون به طور متوالی و تا جایی که می خواین به درایو های دیگه تقسیم کنین که البته محدودیت هایی هم داره....
    به عبارت دیگه در حالت Primary نمی تونین بیش از 4 درایو درایو داشته باشین مگر این که درایو آخری Logical یاشه.....
    Last edited by em0fab0y; 06-08-2011 at 21:05.

5. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

شرمنده این سوال ممکن است بچه گانه باشه
    من الان اومدم 3درایو از طریق ویندوز درست کردم و همشون هم primary هستن !!!!
    سوالم اینه که ، فقز درایو مربوط به ویندوز باید primary باشه ؟
    چجوری دو درایو دیگه رو لاجیکال کنم ؟هرکاری میکنم دکمه ای برای لاجیکال کردن نمیبیینم
    پاسخ به طور کلی داده شد....
    اگر می خواین بیش از 4 درایو یداشته باشین باید درایو آخر به Logical تبدیل بشه اما اگر چنین قصدی ندارین همشون Primary یاشه بهتره......

7. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

توضیحاتتون بسیار کامل و مفید بود
    ولی نگفتین که چگونه پرایمری را به لاجیکال تبدیل کنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

می تونین از برنامه Easeus Partition Master Home Edition استفاده کنین....
    روی درایو دلخواه کلیک کنین و با استفاده از گزینه Advance روی convert to logical کلیک کنین تا عملیات تبدیل اتفاق بیوفته....

10. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

روی درایو دلخواه کلیک کنین و با استفاده از گزینه Advance روی convert to logical کلیک کنین تا عملیات تبدیل اتفاق بیوفته....
    پس خود ویندوز همچین قابلیتی را نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

ویندوز همه رو به صورت Primary در می آره و برای پارتیشن دلخواه نیاز به تبدیل هست.....

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

دوست عزيز شما به هرحال بايد درايو ريکاوري رو پاک مي کردين به دليل اين محتويات رو روي Dvd دارين و نيازي به داشتن روي هارد نيست.....
    وارد نشدن به System Recovery به پارتيشن داراي مشکل شما برمي گرده و تا زماني که درست پارتيشن نکنين نمي تونين ريکاوري کنين البته خود ريکاور کردن هم کل پارتيشن هارد رو تغيير مي ده و به حالت اول باز مي گردونه....
    اما با این حال چک کنین ببینین وقتی Disk 1 می زارین می تونه Run بشه یا نه.....
    نه نمی تونین درایو ریکاوری درست کنین....
    نیازی نیست از کسی بگیرین چون خودتون محتویات درایو ریکاوری رو دارین...
    شما نمی تونین بیش از یک درایو Primary داشته باشین سعی کنین دوباره و خیلی درست از طریق منوی نصب ویندوز پارتیشن کنین.....
    نه به هیچ وجه تو هیچ بازی مشکل نداره و اگر هم مشکلی باشه ممکن از تنظیمات باشه....
    چک کنین ببینین تو Power Option تنظیمات Graphic تو چه حالتی هست....
    اسم بازی رو بگین....
    کول پد هم به هیچ عنوان تاثیری تو کمتر شدن گرما cpu و gpu و به طور کلی سیستم نداره و گاهی اوقات هم باعث افزایش گرما می شه....

من این برنامه رو دانلود کردم aseus Partition Master Home Edition وقتی زدم Converte to logocal زد که :
    System or Boot Partition Cannot Be Converted!
    چه کنم؟
    الان امتحان کردم DVD 1 رو گذاشتم و رفت توی ریکاوری یعنی حله دیگه آره ؟
    جدا کول پد تاثیری نداره و بدتر هم هست ؟ پس ک.ل پذ رو واسه چی ساختن؟ پس برای پایین آوردن دما باید چیکار کرد ؟
    تنظیمات کارت گرافیک رو دستکاری کرده بودم الان دیفالتشون کردم
    Last edited by mohsenking; 07-08-2011 at 00:45.

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگر قرار هست چیزی در حدود 1.5m هزینه کنین بهتره همین کانفیگ رو که در 6090 مد نظر دارین در مدل دیگه از همین برند و سری کمی ارتقا بدین تو انتخابتون ....
    می تونین 6091nr یا 6100 رو انتخاب کنین با قیمت به ترتیب 1390T و 1550T.....
    البته 6091nr به دلیل این که پارت اروپایی هست کیبرد عربی نداره و ممکن هارد با برند دیگه ای در اون استفاده شده باشه که به نظر من بهتر هست.....

سلام .
    em0fab0y داشتیم؟؟؟؟
    6099 رو نمیگی؟
    باشههههههه.
    باشههههه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •