وایمکس خیلی بهتره
همه جا می تونی ازش استفاده کنی
مشکل پورت خالی و راه اندازی و این چیزا هم نداره
وایمکس خیلی بهتره
همه جا می تونی ازش استفاده کنی
مشکل پورت خالی و راه اندازی و این چیزا هم نداره
رفیق شما که نمیدونین چرا میخواید یه برند بزرگ رو اسمش رو لکه دار کنید تحقیق کنید بعد این حرف رو بزنید عزیزه من وقتی یه مشت نفهم بشن رئیس گمرک همین میشه قیمت جنش خوب میزنه بالا و هزار تا مشکل دیگه.
عیز من ال جی مقصر نیست همه ی چیز از طرف کره خریداری و ارسال شده اونایی که به عهدشون بوده ولی مودم رو گلدیران خریده از چین گمرک اجازه ی ورود بهش نداده واسه همین کارشون لنگ من دختر داییم مثل ما همین 57000 خرید تازه با 10 تا عینک و همین جوایز فقط کارت هدیشون 300 تومن بود توی تاستون گرفتن 1 ماه 1 هفته بعد بهشون هدایا رو دادن.
شما اگه واسه هدایا این tv رو خریدی همون بهتر نمیخریدی.
خوبه ال جی این جوایز رو گذاشت تا ما تو کشورمون چشممون به مال مفت هزار تا چیز مفتی بیفته حریص بشیم این tv هارو بخریم.و اگر نه از همون اولش فقط تعصبمون روی سونی و سامسونگ بوده این آت و آشغالا.
خوبه جایزه گذاشتن تشویق بشیم tv های عتیقمون رو عوض کنیم و اگر نه تا وقتی نمیسوخت tv رو عوض نمیکردیم ولی وقتی دیدیم سه بعدی با این قیمت چند تا هدیه هم میدن رفتیم خریدیم طوری که توی اروپا یه دونه اینارو هم نمیدن.فقط هر چی توی کارتون بود میدن با دو برابر قیمت ایران
سلام دوستان
میشه بدون طرف داری بگید 65100 یه معایبی داره.
محاسنشو میدونم فقط معایب.
مهدی جون خودت و ناراحت نکن ، هر کسی یه دیدگاهی داره و همه مثل هم نیستن
ایشون گناه گلدیران رو از چشم ال جی میبینه
من قیمتا رو نگاه میکردم تو آمریکا و اروپا ، حرفی که میگی درسته!
همین 98000 که من گرفتم اینجا 3.900.000 تو آمریکا حدودا 6.000.000 در میاد بخوای دلار رو به تومن تبدیل کنی
یا 65100 اینجا 47 اش 2.700.000 هست ولی دلاری بخوای حساب کنی 3.400.000 میشه
جالبه که دوستان بدونن و شکر کنن![]()
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اگر بطور کامل مطلب را میخوانید متوجه میشدید که من گفتم هدایا اصلا مهم نیست و مسئله ناچصز و پیش پا افتاده ای است و مهم کیفیت و از آن مهمتر خدمات پس از فروش می باشد که بقول شما شرکت نچندان دهن پرکن الجی نتوانسته مسئله ناچیز هدایا را حل کنه و مشتریان خود را با الفاظ تکراری و نخ نمای مشکل گمرک سر کار بگذارد چطور میتواند در مسائل مهمتر که عنوان شد صداقت داشته باشد وداستانهای دیگر که خودتان شاهدش بودیید ( مثل کلک هدایا که برای جلب مشتری می باشد ) نه دوست عزیز کیفیت حرف اول را میزند و خدمات که در مورد کیفیت بعداز تحقیق من به همین برند الجی رسیدم وانتخاب کردم
وباز هم از نظر شما کمال تشکر را دارم
![]()
تا الان کسایی که دارن ازش راضی بودن
یه عیب اساسی داشت که تو سه بعدی 1080p نبود
اونم یا اصلاح الگوریتم توسط ال جی و آپدیتی که داد رفع شد
تقریبا میشه گفت یکی از بهترین و کاملترین ها تو رنج قیمتی خودش هست
سلام دوست عزیز فرمایش شما کاملا درسته ولی آیا شما در مرد خدمات پس از فروش با الجی کره تماس میگیرید یا گلدایران؟
![]()
من می خوام یه 42 ال جی برای مادرم بخرم بین این مدل ها مردد هستم lw57000---lw65100 که هر دو مدل سه بعدی و اسمارته بنظر شما کدوم را بخرم فکر کنم اختلاف قیمتش 150 تومان باشه
حالا بنظر شما سه بعدی اسمارت کاربرد داره یا آدم با این پول بزرگتر بگیره اما مثلا فقط تری دی یا فقط اسمارت معمولی بگیره یا اصلا مدل های که نه تری دی هستند نه اسمارت را بگیره ....البته فکر خودم اینه که تری دی بودن زیاد کاربردی برام نداره اما یه جایی خونده بودم پنل های تلویزون های تری دی کیفت بهتری داره نسبت به دو بعدی ها برای تماشای دو بعدی..نظر شما چیه
Last edited by newton11; 20-02-2012 at 20:43.
والا فکر نکنم مادر شما تلویزیون سه بعدی زیاد بدردش بخوره
اما اسمارت شاید مفید باشه
در هر صورت اگر بین این دو مدل موندی من پیشنهاد می کنم 57000 بگیری چون قیمت مناسب تری داره
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
اتفاقا اگر بخوای خیلی حساس باشی بر عکسه
پوششی که روی تلویزیونهای سه بعدی هست مقدار کمی از نور صفحه رو جذب می کنه و در نتیجه تصویر کمی تاریکتره
نه اونقدر که به چشم بیاد
اما اگر هم مقایسه ای در کار باشه تصویر دو بعدی ها یک کمی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)