تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 364 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.من به ال جی بابت هدایا زنگ زدم گفتن مودم نداریم بجاش وایمکس ایرانسل میفرستیم.کسی اطلاعاتی داره بهم بگه کدوم بهتره؟سرم کلاه نره
    وایمکس خیلی بهتره
    همه جا می تونی ازش استفاده کنی
    مشکل پورت خالی و راه اندازی و این چیزا هم نداره

2. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من خودم ال ای دی 57000 42 و سینمای 866 دارم

با اجازه از دوستان واستادان گرامی یک مطلب را بصورت کلی عنوان نمایم ودوستانی

که با گفته من
    موافق یا مخالف هستند نظر شان رابیان نمایند وآن این است که شرکتی

مثل الجی که
    بخودش اجازه توهین به شعور خریدار ونادیده گرفتن حق و حقوق مشتری

را در مسئله ناچیزی مثل ارسال هدایای
    جشنواره ها میدهد چگونه میتواند در سرویس و

خدمات پس از فروش محصولات خود که مهمترین

گزینه در انتخاب کالایی می باشد را حق و حقوق مشتریان را رعایت نمایید. از مدیران

انجمن خواهشمندم که این مطلب را برای اجازه مشاهده را بفرمایند

با تشکر از همه دوستان وسروران گرامی

رفیق شما که نمیدونین چرا میخواید یه برند بزرگ رو اسمش رو لکه دار کنید تحقیق کنید بعد این حرف رو بزنید عزیزه من وقتی یه مشت نفهم بشن رئیس گمرک همین میشه قیمت جنش خوب میزنه بالا و هزار تا مشکل دیگه.
    عیز من ال جی مقصر نیست همه ی چیز از طرف کره خریداری و ارسال شده اونایی که به عهدشون بوده ولی مودم رو گلدیران خریده از چین گمرک اجازه ی ورود بهش نداده واسه همین کارشون لنگ من دختر داییم مثل ما همین 57000 خرید تازه با 10 تا عینک و همین جوایز فقط کارت هدیشون 300 تومن بود توی تاستون گرفتن 1 ماه 1 هفته بعد بهشون هدایا رو دادن.
    شما اگه واسه هدایا این tv رو خریدی همون بهتر نمیخریدی.
    خوبه ال جی این جوایز رو گذاشت تا ما تو کشورمون چشممون به مال مفت هزار تا چیز مفتی بیفته حریص بشیم این tv هارو بخریم.و اگر نه از همون اولش فقط تعصبمون روی سونی و سامسونگ بوده این آت و آشغالا.
    خوبه جایزه گذاشتن تشویق بشیم tv های عتیقمون رو عوض کنیم و اگر نه تا وقتی نمیسوخت tv رو عوض نمیکردیم ولی وقتی دیدیم سه بعدی با این قیمت چند تا هدیه هم میدن رفتیم خریدیم طوری که توی اروپا یه دونه اینارو هم نمیدن.فقط هر چی توی کارتون بود میدن با دو برابر قیمت ایران

4. 3 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه بدون طرف داری بگید 65100 یه معایبی داره.
    محاسنشو میدونم فقط معایب.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رفیق شما که نمیدونین چرا میخواید یه برند بزرگ رو اسمش رو لکه دار کنید تحقیق کنید بعد این حرف رو بزنید عزیزه من وقتی یه مشت نفهم بشن رئیس گمرک همین میشه قیمت جنش خوب میزنه بالا و هزار تا مشکل دیگه.
    عیز من ال جی مقصر نیست همه ی چیز از طرف کره خریداری و ارسال شده اونایی که به عهدشون بوده ولی مودم رو گلدیران خریده از چین گمرک اجازه ی ورود بهش نداده واسه همین کارشون لنگ من دختر داییم مثل ما همین 57000 خرید تازه با 10 تا عینک و همین جوایز فقط کارت هدیشون 300 تومن بود توی تاستون گرفتن 1 ماه 1 هفته بعد بهشون هدایا رو دادن.
    خوبه ال جی این جوایز رو گذاشت تا ما تو کشورمون چشممون به مال مفت هزار تا چیز مفتی بیفته حریص بشیم این tv هارو بخریم.و اگر نه از همون اولش فقط تعصبمون روی سونی و سامسونگ بوده این آت و آشغالا.
    خوبه جایزه گذاشتن تشویق بشیم tv های عتیقمون رو عوض کنیم و اگر نه تا وقتی نمیسوخت tv رو عوض نمیکردیم ولی وقتی دیدیم سه بعدی با این قیمت چند تا هدیه هم میدن رفتیم خریدیم طوری که توی اروپا یه دونه اینارو هم نمیدن.فقط هر چی توی کارتون بود میدن با دو برابر قیمت ایران
    مهدی جون خودت و ناراحت نکن ، هر کسی یه دیدگاهی داره و همه مثل هم نیستن
    ایشون گناه گلدیران رو از چشم ال جی میبینه
    من قیمتا رو نگاه میکردم تو آمریکا و اروپا ، حرفی که میگی درسته!
    همین 98000 که من گرفتم اینجا 3.900.000 تو آمریکا حدودا 6.000.000 در میاد بخوای دلار رو به تومن تبدیل کنی
    یا 65100 اینجا 47 اش 2.700.000 هست ولی دلاری بخوای حساب کنی 3.400.000 میشه
    جالبه که دوستان بدونن و شکر کنن

7. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yaldagilda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

12

با سلام خدمت شما دوست عزیز

اگر بطور کامل مطلب را میخوانید متوجه میشدید که من گفتم هدایا اصلا مهم نیست و مسئله ناچصز و پیش پا افتاده ای است و مهم کیفیت و از آن مهمتر خدمات پس از فروش می باشد که بقول شما شرکت نچندان دهن پرکن الجی نتوانسته مسئله ناچیز هدایا را حل کنه و مشتریان خود را با الفاظ تکراری و نخ نمای مشکل گمرک سر کار بگذارد چطور میتواند در مسائل مهمتر که عنوان شد صداقت داشته باشد وداستانهای دیگر که خودتان شاهدش بودیید ( مثل کلک هدایا که برای جلب مشتری می باشد ) نه دوست عزیز کیفیت حرف اول را میزند و خدمات که در مورد کیفیت بعداز تحقیق من به همین برند الجی رسیدم وانتخاب کردم

وباز هم از نظر شما کمال تشکر را دارم

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه بدون طرف داری بگید 65100 یه معایبی داره.
    محاسنشو میدونم فقط معایب.
    تا الان کسایی که دارن ازش راضی بودن
    یه عیب اساسی داشت که تو سه بعدی 1080p نبود
    اونم یا اصلاح الگوریتم توسط ال جی و آپدیتی که داد رفع شد
    تقریبا میشه گفت یکی از بهترین و کاملترین ها تو رنج قیمتی خودش هست

داره خودمونی میشه yaldagilda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوسته عزیز اولا که ال جی ربطی به هدایا نداره و این گلدیران هست که این وسط کوتاهی کرده
    شما اگر ایراد فنی از تلوزیون یا سینماتون دارید اون موقع ال جی رو مقصر بدونید

دوستانه دیگه ای هم اینجاهستن که هدایا هنوز بهشون نرسیده و فکر میکنم با هم متحد بشید و شکایتتون رو بهشون مطرح کنید
    ولی فکر میکنم این وسط ال جی کاره ای نیست و ایراده شما درست ولی به گلدیران وارده

سلام برادر
    خبر خاصی نیست
    من هنوز نصب نکردم باقی ام خوبن
    سلام دوست عزیز فرمایش شما کاملا درسته ولی آیا شما در مرد خدمات پس از فروش با الجی کره تماس میگیرید یا گلدایران؟

داره خودمونی میشه newton11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من می خوام یه 42 ال جی برای مادرم بخرم بین این مدل ها مردد هستم lw57000---lw65100 که هر دو مدل سه بعدی و اسمارته بنظر شما کدوم را بخرم فکر کنم اختلاف قیمتش 150 تومان باشه
    حالا بنظر شما سه بعدی اسمارت کاربرد داره یا آدم با این پول بزرگتر بگیره اما مثلا فقط تری دی یا فقط اسمارت معمولی بگیره یا اصلا مدل های که نه تری دی هستند نه اسمارت را بگیره ....البته فکر خودم اینه که تری دی بودن زیاد کاربردی برام نداره اما یه جایی خونده بودم پنل های تلویزون های تری دی کیفت بهتری داره نسبت به دو بعدی ها برای تماشای دو بعدی..نظر شما چیه
    Last edited by newton11; 20-02-2012 at 20:43.

12. این کاربر از newton11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من می خوام یه 42 ال جی برای مادرم بخرم بین این مدل ها مردد هستم lw57000---lw65100 که هر دو مدل سه بعدی و اسمارته بنظر شما کدوم را بخرم فکر کنم اختلاف قیمتش 150 تومان باشه
    حالا بنظر شما سه بعدی اسمارت کاربرد داره یا آدم با این پول بزرگتر بگیره اما مثلا فقط تری دی یا فقط اسمارت معمولی بگیره یا اصلا مدل های که نه تری دی هستند نه اسمارت را بگیره ....
    والا فکر نکنم مادر شما تلویزیون سه بعدی زیاد بدردش بخوره
    اما اسمارت شاید مفید باشه
    در هر صورت اگر بین این دو مدل موندی من پیشنهاد می کنم 57000 بگیری چون قیمت مناسب تری داره

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

اتفاقا اگر بخوای خیلی حساس باشی بر عکسه
    پوششی که روی تلویزیونهای سه بعدی هست مقدار کمی از نور صفحه رو جذب می کنه و در نتیجه تصویر کمی تاریکتره
    نه اونقدر که به چشم بیاد
    اما اگر هم مقایسه ای در کار باشه تصویر دو بعدی ها یک کمی بهتره

14. 2 کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newton11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب توی اسمارت ها کدوم بهتره 47 اینچ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •