تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 241 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اول از همه که کسپر رو به طور کامل از سیستمت پاک کن . ( حتی فولدرهاش رو ! )
    در ثانی یه آنتی ویروس دیگه مثه آواست و یا آویرا (چون با ویندوز سازگارترند ) و آپدیت شده سیستم رو موقع بوت شدن اسکن کن .
    و با استفاده از نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر دانلود کن ) سیستم رو بهینه سازی کن و در نهایت هم توی Device manager چک کن که هیچ درایوری علامت زرد یا تعجب نداشته باشه.
    فکر کنم یکی از درایورات درست نصب نشده و یا اصلا نصب نشده ! (احتمال زیاد یه درایور ارتباطی مثه کارت شبکه یا کارت تلویزیون یو اس بی یا ... یا یه همچین چیزی هست ! )
    ( اگه علامت زرد و عبارت
    PCI Simple Comunications Controller
    توی دیوایس منیجر بود میتونی از روشی که توی صفحه 157 (صفحه قبلی ) توضیح دادم متوجه بشی که کدوم یک از دیوایسهات هنوز توسط ویندوز شناسایی نشدن .)
    Last edited by mosayeb.heydari; 11-05-2013 at 22:23.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

قنـــــــــــــــــــــار ی عکس که فایده نداره !

لطف کن فایلای دامپ رو آپلود کن .
    صفحه 1 از همین تاپیک رو یه نگاه بنداز .

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام بعد از نصب كاسپرسكي 2013 فارسي ويندوز به محض بالا آمدن به صفحه آبي ميخوره . و ري استارت و اسكن درايو . باز يك سري بالا مياد و سري بعد باز صفحه آبي

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با سلام بعد از نصب كاسپرسكي 2013 فارسي ويندوز به محض بالا آمدن به صفحه آبي ميخوره . و ري استارت و اسكن درايو . باز يك سري بالا مياد و سري بعد باز صفحه آبي
    از بیخ و بن کسپر رو پاک کن !
    ( اگه میخوای مطمئن بشی که از رجیستری هم پاک شده با بعضی از نرم افزارها مثه ccleaner هم میتونی اینکارو بکنی)
    و آوست و یا آویرا رو با آپدیت نصب کن و سیستم رو موقع بوت شدن اسکن کن .
    با نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر بگیرش) هم میتونی سیستمت رو بهینه سازی کنی .

5. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام . من چند وقت پیش افتر افکتس نصب کردم که چند روز بعدش با BSOD مواجه شدم . اول فکر کردم اشکال از اونه واسه همین آنیستالش کردم اما فایده نداشت و باز به تناوب بعضی وقتا بعد از 5 مین بعضی وقتا هم بعد از 3-4 ساعت با این ارور مواجه میشدم . اما نکته جالب اینه که از بعد از اولین BSOD یه فایل با فرمت screen تو همه درایوام ایجاد شده که نه پاک میشه نه با آنتی ویروس میشه پاکش کرد . به نظر ویروس میاد . ضمنا اینم بگم آنتی ویروسم نود ِ اوریجیناله . نکته ی دیگه اینه که فولدره minidump که گفته بودین تو سیستم ِ من خالیه و هیچی نداره . و فایل memorydmp هم حجمش بالاس 500 مِگِه نمیتونم آپ کنم . مشخصات سیستممو واستون میذارم اگه باز سوال داشتین یا فایلی باید میفرستادم بگین انجام بدم . ممنونتون میشم کمکم کنین .
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601
    System Model ASUS K55VD
    System Type x64-based PC
    Processor Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz, 2401 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
    BIOS Version/Date American Megatrends Inc. K55VD.404, 8/20/2012
    SMBIOS Version 2.7
    Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7601.17514"
    (RAM) 6.00 GB

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با سلام . من چند وقت پیش افتر افکتس نصب کردم که چند روز بعدش با BSOD مواجه شدم . اول فکر کردم اشکال از اونه واسه همین آنیستالش کردم اما فایده نداشت و باز به تناوب بعضی وقتا بعد از 5 مین بعضی وقتا هم بعد از 3-4 ساعت با این ارور مواجه میشدم . اما نکته جالب اینه که از بعد از اولین BSOD یه فایل با فرمت screen تو همه درایوام ایجاد شده که نه پاک میشه نه با آنتی ویروس میشه پاکش کرد . به نظر ویروس میاد . ضمنا اینم بگم آنتی ویروسم نود ِ اوریجیناله . نکته ی دیگه اینه که فولدره minidump که گفته بودین تو سیستم ِ من خالیه و هیچی نداره . و فایل memorydmp هم حجمش بالاس 500 مِگِه نمیتونم آپ کنم . مشخصات سیستممو واستون میذارم اگه باز سوال داشتین یا فایلی باید میفرستادم بگین انجام بدم . ممنونتون میشم کمکم کنین .
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601
    System Model ASUS K55VD
    System Type x64-based PC
    Processor Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz, 2401 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
    BIOS Version/Date American Megatrends Inc. K55VD.404, 8/20/2012
    SMBIOS Version 2.7
    Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7601.17514"
    (RAM) 6.00 GB
    این مراحلی که میگم رو انجام بده تا فایلهای مینی دامپ توی فولدر ویندوز بوجود بیان! :

1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن .
    2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advanced قسمتی وجود داره بنام Startup And Recovery که با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
    3- از پنجره باز شده از قسمت Write Debugging Information گزینه Small memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :

4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این مراحلی که میگم رو انجام بده تا فایلهای مینی دامپ توی فولدر ویندوز بوجود بیان! :

1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن .
    2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advanced قسمتی وجود داره بنام Startup And Recovery که با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
    3- از پنجره باز شده از قسمت Write Debugging Information گزینه Small memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :

4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

[QUOTE=sajad_93;7635405] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE

یکی یا چند تا از فایلهای هسته ویندوز آسیب دیدن یا خراب شدن . (درایورهات مشکلی ندارن ) :
    1- آنتی ویروس Nod32 رو پاک کن (چون کسپر و نود با ویندوز های 64 بیتی سازگاری خوبی ندارن ) و آنتی ویروس رایگان آوست و یا آویرا رو به همراه آپدیت دانلود و در هنگام بوت شدن سیستم رو اسکن عمیق بزن .
    2- اگه میتونی(اگه restore point مربوط به تاریخ قبل از ایجاد مشکل رو داری) از قابلیت system restore استفاده کن و سیستم رو به قبل از زمانی که صفحه آبی داشتی بازگردانی کن .
    3- اگر نه : با استفاده از دی وی دی ویندوز و استفاده از قابلیت windows repair ویندوز رو repair کن .
    4 - اگه جواب نداد با استفاده از نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر بگیر ) سیستم رو بهینه سازی کن .
    5 - اگه با روش های بالا جواب نگرفتی ویندوز رو عوض کن و یه ویندوز دیـــــگه نصب کن .
    6 - اگه با روش های بالا جواب نگرفتی احتمال صد در صد هاردت مشکل سخت افزاری داره .
    Last edited by mosayeb.heydari; 13-05-2013 at 22:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[QUOTE=mosayeb.heydari;7635498]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE

یکی یا چند تا از فایلهای هسته ویندوز آسیب دیدن یا خراب شدن . (درایورهات مشکلی ندارن ) :
    1- آنتی ویروس Nod32 رو پاک کن (چون کسپر و نود با ویندوز های 64 بیتی سازگاری خوبی ندارن ) و آنتی ویروس رایگان آوست و یا آویرا رو به همراه آپدیت دانلود و در هنگام بوت شدن سیستم رو اسکن عمیق بزن .
    2- اگه میتونی(اگه restore point مربوط به تاریخ قبل از ایجاد مشکل رو داری) از قابلیت system restore استفاده کن و سیستم رو به قبل از زمانی که صفحه آبی داشتی بازگردانی کن .
    3- اگر نه : با استفاده از دی وی دی ویندوز و استفاده از قابلیت windows repair ویندوز رو repair کن .
    4 - اگه جواب نداد با استفاده از نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر بگیر ) سیستم رو بهینه سازی کن .
    5 - اگه با روش های بالا جواب نگرفتی ویندوز رو عوض کن و یه ویندوز دیـــــگه نصب کن .
    6 - اگه با روش های بالا جواب نگرفتی احتمال صد در صد هاردت مشکل سخت افزاری داره .
    پس شما مشکل ُ نرم افزاری میدونی و در نهایت اگه با مواردی که گفتی حل نشد اگه سخت افزاری باشه از هارد میدونی ...
    ممنونم بازم .

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

[QUOTE=sajad_93;7635558]

پس شما مشکل ُ نرم افزاری میدونی و در نهایت اگه با مواردی که گفتی حل نشد اگه سخت افزاری باشه از هارد میدونی ...
    ممنونم بازم .
    بله البته شما ابتدا مورد 2 رو انجام بده یعنی restore کن و بعد مورد 1 رو یعنی آنتی ویروس رو حذف کن و آنتی ویروس آوست یا آویرا نصب کن و ... (جابه جا انجام بده ) . اشتباه نوشته بودم .اصلاح میکنم . شرمنده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •