سلام
خوب بالاخره دانلود كردم
اما متاسفانه به سيستمم نمي خوره...
دوستان دعا كنين خدا كمكم كنه يه سيستم جديد بخرم...
خوب تا وقتي بتونم سيستم جديد بگيرم خداحافظ همتون باشه...
سلام
خوب بالاخره دانلود كردم
اما متاسفانه به سيستمم نمي خوره...
دوستان دعا كنين خدا كمكم كنه يه سيستم جديد بخرم...
خوب تا وقتي بتونم سيستم جديد بگيرم خداحافظ همتون باشه...
بچه ها اینم لوگو ولوو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی بازیش مشکل پیدا نکرده؟
من میرم تو بازی و هر موقع دکمه esc رو میزنم میگه بازی باید اکتیو بشه و هیچ کدوم از دوتا کد رو قبول نمیکنه
ولی وقتی میام بیرون از بازی و دوباره وارد میشم کد رو قبول میکنه و اکتیو میشه و تا دوباره esc رو بزنم و همون آش و همون کاسه
کسی کرکش رو نداره جدا بزاره؟
سلام
به نظر من بازی خیلی عالی شده من که خیلی حال کردم یکی از بهترین مواردش بنظر من فرمونشه من نمی دونم چرا دوستان نقدش کردن
کنترل فرمان نسبت به یورو تراک قبلی خیلی بهتره خصوصا توی پیچ های تند که توی قبلی ماشین سر می خورد و از کنترل خارج می شد اما اینجا خیلی بهتره
اما من یک انتفاد شدیدی دارم اون هم نسبت به هوش مصنوعی خودروهای دیگه است. کی گفته بهتر شده اتفاقا خیلی هم خنگ شدن. درست از چند لحاظ بهتر شدن ولی توی قبلی به راهنما حداقل توجه می کردن یا فاصله طولی را بهتر رعایت می کردن. داری توی جاده میری یکدفعه میگه بببنگ، نگاه میکنی میبینی یک گاو خورده به ماشین.
دوستان این مد وباید کجا بریزم
منم همین مشکلو دارم!!![]()
چراغ هایی که به کامیون حالا چه روی سقف و چه جای دیگه اضافه میکنم تو همون فروشگاه روشن میشه ولی تو بازی چراغ ها رو روی هر حالتی میذارم روشن نمیشن بخاطر چیه ؟
بچه ها
وقتی یه راننده میگیریم برامون کار کنه چطوری باید مدیریتش کرد تا از زیر کار در نره
آخه راننده من گاهی اوقات خالی برمیگرده و همین باعث میشه هزینه الکی از جیب من بره
اگر کسی میدونه دقیق توضیح بده ممنون
کسانی که مشکل اکتیو کردن رو دارن :
فولدر مربوط به پروفایل ها و سیوها رو از My Document جای دیگه ای کپی کنید. بازی رو پاک و از اول نصب کنید همونجا اکتیو کنین و بعد سیو ها رو سرجاش برگردونین.
به اینترنت وصل نباشید
کسانی که مشکل راننده دارن :
منم همین مشکل رو دارم. باید لول بگیریم تا راننده های با قابلیت بیشتری رو استخدام کنیم
مشکل چراغها رو تو قسمت تنظیمات کابین درست کنین همون منوی اصلی که با زدن Esc میاد سمت راست صفحه یه قسمت هست که آینه و نور رو میشه تنظیم کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)