تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 303 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من در قسمت منو calibration av را زدم تصویر تاریک شد راستی وارد ریست آی سی EEPROM نشد با دکمه هایی که گفتی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من در قسمت منو calibration av را زدم تصویر تاریک شد راستی وارد ریست آی سی EEPROM نشد با دکمه هایی که گفتی
    دوست عزیز
    مشخصات آن قسمت را بطور کامل یعنی (حروف و اعداد ) برایم بنویس تا بتوانم آن را تجزیه و تحلیل کنم و این قسمت را هم چک کن ببین با این اعداد می خواند .
    880 1ST-AV-HIGH
    2 1ST-AV-DELTA
    64 1ST-COMP-Y-LOW
    512 1ST-COMP-CB-LOW
    512 1ST-COMP-CR-LOW
    940 1ST-COMP-Y-HIGH
    512 1ST-COMP-CB-HIGH
    512 1ST-COMP-CR-HIGH
    2 1ST-COMP-DELTA
    4 1ST-PC- LOW
    1004 1ST-PC-HIGH
    2 1ST-PC-DELTA
    4 2ND-ACH-LOW
    940 2ND-ACH-HIGH
    4 2ND-PC-LOW
    940 2ND-PC-HIGH
    2 2ND-DELTA
    Last edited by matinpour; 04-02-2013 at 15:56.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کالیبراسیون تلویزیون led سامسونگ
    این صفحه به شما برای کالیبره تلویزیون سامسونگ کمک خواهد کرد. من پیشنهاد می کنم شما فقط از آن در زمانی که مورد نیاز اورژانس است - آن را انجام دهید.بیشتر نیاز شما به کالیبره هنگامی که شما یک اشتباه انجام دادید و شروع کالیبراسیون در منوی سرویس با دکمه سمت راست / چپ.بنابراین شما نیاز به برگرداندن کالیبره زمانی که می بینید تصویر کار نمی کند
    منابع مختلف برای کالیبره کردن وجود دارد: AV، comp، PC، HDMI - بنابراین شما نیاز به تبدیل به منبع بهآنرا مندرجات را دارید.
    برای کالیبره کردن AV (tuner، USB، AV)، شما باید بوسیله یک دستگاه MediaPlayer پلاگین مربوطه را اجرا کنید AV-دستگاه های مانند، DVD پلیر، ایکس باکس، PC با کامپوزیت ... نیز قابل استفاده است.کپی کردن تصویر به USB و پلاگین آن را به MediaPlayer خود وصل کنید - حداقل شما باید تصویر (بهترین حالت تمام صفحه) بر روی تلویزیون خود را ببینید. در حال حاضر در منوی خدمات کالیبراسیون - پریدن مربع صورتی از سیاه و سفید (سمت چپ بالا) سفید (سمت راست بالا) سیاه و سفید (در سمت راست را فشار دهید) و آخرین به سفید (پایین سمت چپ). پس از آن روش، شما دوباره به موفقیت.
    هنگامی که کالیبراسیون می چسبددر جایی و در نهایت شکست برای مشاهده این مسیر را دنبال کنید
    ADC/WB -> ADC" به طوری که سیاه و سفید به نظر می رسد نزدیک به خوب - از سعی مجدد کالیبراسیون. نگاه کن، که مربع صورتی هر زمان در داخل مربع بزرگ - وقتی که به یک خط می آید آن با شکست مواجه خواهد شد.

راه دیگر برای HDMIهنگامی که آن روش شکست خورده.
    ار لینک زیر دو تصویر را save as imeg کنید ودر usb ذخیره کنید و سپس بوسیله یک مدیا پلیر اجرا کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اخرش پیدا شد راه حل برای تاریک شدن در اثر calibration
    در قسمت
    adc resultگزینه دوم چیزی به اسم 1st-y-gl است که با کالیبره شدن صفر می شود که باید انرا به عدد بالاتر از 100 رشاند فقط همین دست به تنظیمات دیگر نزنید

7. این کاربر از saeed8463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اخرش پیدا شد راه حل برای تاریک شدن در اثر calibration
    در قسمت
    adc resultگزینه دوم چیزی به اسم 1st-y-gl است که با کالیبره شدن صفر می شود که باید انرا به عدد بالاتر از 100 رساند فقط همین دست به تنظیمات دیگر نزنید

دوست عزیز

در بعضی سیستمها مانند سزی E پنج گزینه اول بطور نرمال شرکتی خاموش است و هیچ عددی را نمایش نمی دهد.

adc result
    ---- 1st-Y-GL
    ---- 1st-CB-BH
    ---- 1st-CB-BL
    ---- 1st-CR-RH
    ---- 1st-CR-RL
    136 2nd-R-L
    136 2nd-G-L
    136 2nd-B-L
    68 2nd-R-H
    68 2nd-G-H
    68 2nd-B-H

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها تو رو خدا کمک
    تلویزیون من دیگه روشن نمیشه. فقط آرم اول سامسونگ میاد و بعد صفحه سیاه خاموش هم نمیشه .
    تو رو خدا بگید چیکار کنم؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها تو رو خدا کمک
    تلویزیون من دیگه روشن نمیشه. فقط آرم اول سامسونگ میاد و بعد صفحه سیاه خاموش هم نمیشه .
    تو رو خدا بگید چیکار کنم؟؟

دوست عزیز
    اول بگو چکاری کردی که تلویزیونت به این وضعیت در آمده نا بتوانیم مشگلت را حل کنیم.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

یک توصیه: وارد منوی سرویس نشوید و گزینه هایی را که نمی دانید چیست، دستکاری نکنید.

تلویزیون LED 40C7770 بنده، در اثر چنین کاری اکنون در حالت کما به سر می بره و هیچ گونه تصویری نمایش نمیده، به منوها دسترسی ندارم و به محض اتصال به برق، خودبخود روشن و خاموش میشه و ظاهرا هیچ چاره ای هم جز مراجعه به نمایندگی وجود نداره که البته مشکل بوجود آمده شامل گارانتی نیست.

دوست عزیز تو رو به خدا منو راهنمایی کنید
    تلویزیون من هم 7770 و مثل مال شما روشن نمیشه فقط آرم لبه صفحه روشن میشه شما درستش کردی؟ چطوری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[SIZE=1]

دوست عزیز
    اول بگو چکاری کردی که تلویزیونت به این وضعیت در آمده نا بتوانیم مشگلت را حل کنیم.
    ممنون که جواب دادین
    رفتم توی منوی مخفی و کشور لوکال رو از روی ایران تغییر دادم . می خواستم اینترنت تی وی رو فعال کنم آخه تو یو تیوب یه فیلم دیدم که با این روش انجام داده بود. ولی وقتی روشن و خاموش کردم دیگه روشن نشد.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون که جواب دادین
    رفتم توی منوی مخفی و کشور لوکال رو از روی ایران تغییر دادم . می خواستم اینترنت تی وی رو فعال کنم آخه تو یو تیوب یه فیلم دیدم که با این روش انجام داده بود. ولی وقتی روشن و خاموش کردم دیگه روشن نشد.
    دوست عزیز

اگر تلویزیونتان اصلا روشن نمی شود . یعنی اینکه مین بوردتان از کار افتاده و اگر گارانتی دارد به نمایندگی های پس از فروش مراجعه کنید و در غیره این صورت اگر فنی هستی از لینک زیر آی سی eepram را ریست کن این آی سی در نزدیک آی سی cpu مین بورد تان است که پنج تا سوراخ در کنار آی سی eeparm است که مشخصی آن است. و اگر نتیجه نگرفتید برای تعویض این آی سی به آدرس ساختمان آلومنیم طبقه 4 تعمیرگاه مرکزی نوری مراجعه کنید.
    لینک ریست eepram

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 06-02-2013 at 12:48.

15. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •