تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 227 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

کجای war asset نشون میده هر نژاد چقدر می خواد تا جمع کنم هیچ چیزی نشون نمیده

راستی من تو سیتادل یک جا گیر افتادم همون جا که جنرال از من یک اطلاعاتی می خواست در مورد سورس یک نوع اسلحه درست یادم نمیاد خیلی وقته بازی نکردم ولی خوب 3 راه داشت
    1- یا خودم تماس می گرفتم
    2- یا میرفتم یک فروشگاه که یک سالارین صاحبش بود صحبت میکردم
    3- می رفتم طبقه بالا پیش یک افسر c-secو باهاش حرف میزدم بعد بهم میگفت روی کنسول یک تماس تصویری داری که همون نماینده دیوونه اساری میاد چرت و پرت تحویل میده میگه شفرد موی دماغ نژادشون شده میره بعدا کماندر بیلی میاد میگه این زنه دیوونست زیاد تحویلش نگیر خودم هر چی خواستی بهت میدم
    خوب من بین این سه گزینه کدوم رو انتخاب کنم بعدش این کنسول اساریها تا اخر بد و بیراه میگه یا آدم میشه به من ملحق میشه تو جنگ
    در ضمن همون اساری بود تو سیتادل قسمت دوم که صداش مردانه بود اینجا دیدمش کلی به لیارا و مادرش توهین کرد
    نمیدونم بهش بگم یا پنهانش کنم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: . 
    اگر تو نسخه یک ملکه راکنای رو تو ناوریا کشتی ،این ملکه قلابی هست و نباید آزادش کنی ،چون از war assest کم میشه !
    اگر زنده گذاشتی اش ، بهترین انتخاب اینه که آزادش کنی، چون مجموعا war assest بیشتری رو خواهد داشت، به خصوص اگر grunt زنده باشه!
    Thanks

متاسفانه Rachni Queen من رو Reaper ها ساختن و خیانت میکنه. ولی ناکس چقدر مثبت و قشنگ حرف میزنه. تا وقتی که ولش کنید.

راستی من تو سیتادل یک جا گیر افتادم همون جا که جنرال از من یک اطلاعاتی می خواست در مورد سورس یک نوع اسلحه درست یادم نمیاد خیلی وقته بازی نکردم ولی خوب 3 راه داشت
    1- یا خودم تماس می گرفتم
    2- یا میرفتم یک فروشگاه که یک سالارین صاحبش بود صحبت میکردم
    3- می رفتم طبقه بالا پیش یک افسر c-secو باهاش حرف میزدم بعد بهم میگفت روی کنسول یک تماس تصویری داری که همون نماینده دیوونه اساری میاد چرت و پرت تحویل میده میگه شفرد موی دماغ نژادشون شده میره بعدا کماندر بیلی میاد میگه این زنه دیوونست زیاد تحویلش نگیر خودم هر چی خواستی بهت میدم
    خوب من بین این سه گزینه کدوم رو انتخاب کنم بعدش این کنسول اساریها تا اخر بد و بیراه میگه یا آدم میشه به من ملحق میشه تو جنگ
    در ضمن همون اساری بود تو سیتادل قسمت دوم که صداش مردانه بود اینجا دیدمش کلی به لیارا و مادرش توهین کرد
    نمیدونم بهش بگم یا پنهانش کنم
    حسابشون جداست.

General Oraka ادامه (Darner Vosque در Docks) یکی از سه مورد Aria هست. باید Artifact هارو که در Kite's Nest - Vular - Vana هستن برای Kannik بیاری یا اینکه دستور قتل ژنرالو بدی.

اون Asari دیوونه رو هم می تونی ترتیب مرگشو بدی و بعد آزادش کنی.

3. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

محتوای مخفی: سوال 
    دوستان من با اشلی رومانس کردم! آخر بازی هم با پسری که ریپرهارو کنترل میکرد حرف زدم، بعدش هم crucible رو منفجر کردم و ظاهراً ریپرها و شپرد مردن و mass relyها هم از بین رفتن، آخر بازی هم نشون داد که جوکر و نرماندی ظاهراً منفجر شدن، ولی بعدش نشون داد که نرماندی توی یه سرزمین سرسبز سقوط کرده و یه لحظه هم درش تکون خورد، انگار که کسی میخواد بیاد بیرون ولی نشون نداد کی بود! کلاً جسد هیچکدوم از دوستامو هم نشون نداد که ببینم کسی ازشون مرده یا نه، میخواستم ببینم این پایان چه پایانیه؟!! چه حالتهای دیگه ای هم ممکنه وجود داشته باشه؟
    ممنون
    کسی جواب سوالای منو میدونه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

- چیزی که میخوایین, یعنی حداکثر هر نژاد رو, جایی نشون نمیده. اگه میخوایین امارش دستتون بیفته لینک مقابل رو ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان یه چندتا سوال :
    1.طریقه وارد کردن سیو بازی از بازی قبل ؟؟
    2.فرض کنید من توی بازی قبل COUNCIL رو نابود کرده باشم حالا شروع بازی چی میشه ؟؟
    3.اگر سیو بازی رو از بازی قبل وارد نکنم و انگار اولین بار هست که میخوام بازی کنم چی رو از دست میدم ؟؟
    4.کسی سیو بازی قبل رو داره که همه یارانش زنده بمونن و خیلی هم خوب باشه و مهربون ...یعنی نمیخوام خشن باشم !
    1 - مسیر سیو بازی دوم رو به همین صورت باید داشته باشی: 2 C:\Users\xxxxx\Documents\BioWare\Mass Effect بعدش هم که وارد New Game میشی و Import ME2 Character رو انتخاب میکنی.
    2 - متاسفانه اینو تست نکردم.
    3 - تصمیمات پیش فرض این بازی, یعنی بدون ایمپورت کردن سیو بازی قبلی, به این صورته: (فکر نمیکنم ترجمه لازم داشته باشه)

Mass Effect Default Choices

Characters Recruited: Garrus, Wrex
    No DLC or sidequests are counted
    The Asari Shiala is killed by the Thorian
    The Rachni Queen is killed
    The colony on Feros is not saved
    Wrex is killed on Virmire
    Shepard does not enter into any romantic relationships
    The Council is killed, with the ship the Destiny Ascension, during the attack on the Citadel
    Udina is appointed Counselor

Mass Effect 2 Default Choices

No DLC, sidequests or Loyalty Missions are counted toward Mass Effect 3. This includes two DLC exclusive characters, Zaeed and Kasumi, who count as never being recruited
    Tali is exiled from the Migrant Fleet
    Shepard does not enter into any romantic relationships. Again
    Grunt is not recruited
    Legion is not recruited, and no choice is made for the Geth
    Samara is never recruited. She is killed by Morinth trying to escape from Ilium
    Suicide Mission Survivors: Mordin, Jacob, Garrus, Tali and Miranda
    Suicide Mission Survivors (Normandy Crew): Joker and Chakwas. All other crew members are considered killed
    Suicide Mission Deaths: Jack, and Thane
    The Collector Base is destroyed
    Although the DLC is not considered completed by Shepard, the events still occured. The Batarian System is destroyed, and Liara is the Shadow Broker

6. 7 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اقا هومان ممنون !
    یه چیز جالب :
    من بازی رو بدون سیو شروع کردم نمیدونم باگ بود یا خودش اینجوره ولی هیچ کدوم از سوالاتی که مثلا شپرد باید از این و بپرسه یا جوابهایی که باید میداد رو برای من نشون نمیداد !
    خیلی مسخره است نه ؟؟

8. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا هومان ممنون !
    یه چیز جالب :
    من بازی رو بدون سیو شروع کردم نمیدونم باگ بود یا خودش اینجوره ولی هیچ کدوم از سوالاتی که مثلا شپرد باید از این و بپرسه یا جوابهایی که باید میداد رو برای من نشون نمیداد !
    خیلی مسخره است نه ؟؟
    با اجازه هومن جان.راستی بدون سیو مطمدنا پایان خوبی نخواهی داشت.
    اکشن مود رو انتخاب کردی. در setting در قسمت narrative گزینه dialogue رو بکن full decision .

آقا در ضمن احتمال اینکه پایان عوض شه کمه فقط dlc هایی میاد که سوالای هواداران رو پاسخ میده.

هنوزم من اعتقاد دارم در پایان یک سه گانه نسخه نهایی نباید پایان چندگانه داشته باشه و باید به یک نتیجه رسید مخصوصا مس افکتی که سیو روی دنیای نسخه بعدی تاثیر داره

10. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کسی جواب سوالای منو میدونه؟
    این پایان بدترین پایانه همه مردن

12. این کاربر از Alirezakhosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

Thanks

متاسفانه Rachni Queen من رو Reaper ها ساختن و خیانت میکنه. ولی ناکس چقدر مثبت و قشنگ حرف میزنه. تا وقتی که ولش کنید.

حسابشون جداست.

General Oraka ادامه (Darner Vosque در Docks) یکی از سه مورد Aria هست. باید Artifact هارو که در Kite's Nest - Vular - Vana هستن برای Kannik بیاری یا اینکه دستور قتل ژنرالو بدی.

اون Asari دیوونه رو هم می تونی ترتیب مرگشو بدی و بعد آزادش کنی.
    من می خواستم بصورت پاراگون برم اینجوری که شما تعریف کردید فکر کنم یک ترژادی خبیثانه بود
    بهترین راه که یک پایان خوب داشته باشه اخر این ماجرا چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

این پایان بدترین پایانه همه مردن
    واقعاً؟!! من اینهمه آپگریدشون کردم و بهشون روحیه دادم، آخرش هیچکی زنده نموند؟! چه عجیب!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دقت کردن میلی واسه دوباره بازی کردن نیست؟ 90 درصد هواداراش اینطورین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •