ویرایش شد این پست
ویرایش شد این پست
Last edited by dbb426; 21-10-2013 at 16:09.
دوستان سلام
داشتم تو نت درباره ریش تراش تحقیق می کردم یه pdf تخصصی از اون پیدا کردم توسط یه یارو خارجی که کارش ریش تراش و اشناس خیلی خوبه دوست داشتید دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه ریش تراش میخوام واسه ریش و پشت گردن خوب عمل کنه و عمر بالایی داشته باشه
البته شانه هم داشته باشه واسه کم پشت کردن دمه خط . قیمت هم بالای 100 نباشه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
درود
لوازم داخل کارتن LT 50 چی هستش ؟؟
چند روز پیش برای تعویض فویل و تیغ ریش تراشم که پاناسونیک Lt20 هست به مرکزش رفتم و هیچ مغازه ای نداشت و بهم هم گفتن که کلا وسایل پاناسونیک توی بازار نیست !!!
گفت که اگر بخواد کسی فویل و تیغ رو عوض کنه براش فویل و تیغ براون رو میندازیم روش .
حالا من سوالم اینه که تعویض فویل و تیغ اصلی پاناسونیک با براون چه تاثیری توی کارکردش داره ؟
و این هشدار رو هم بدم به استفاده کنندگان و خریداران پاناسونیک که با وجود فراوانی این ریش تراش ها در بازار ولی بخاطر سودجویی شرکت وارد کننده ان ، وسایل جانبیش پیدا نمیشه
ریش تراش پدر منم پاناسونیک بود.تعمیر کار گفت قطعات نیست و تیغ براون انداخت ولی اصلا جالب نشد پدرم کلا کنارش گذاشت و الان یه مدل خیلی ارزون چینی خریده.شما هم همین کار رو انجام بدی بهتره چون دیگه مثل روز اولش نمیشه.
همش بخاطر اینه که یک عده کلاه بردار وارد میکنن و فقط بفکر جیب خودشون هستن و اهمیتی به خدمات پس از فروش نمیدن .
جالبیش اینجا بود که ریش تراش قبلیم که براون سری 3000 بود و 10 سال قبل خریده بودمش ، تیغ و فویل آکش بسته بندی شده بود ولی پاناسونیک خیر
سلام
ظاهرا نماینده پاناسونیک شرکت آژند سرویس است برای قطعات یدکی تماس بگیرید .
سلام
استفاده از قطعات ریشتراش براون برای پاناسونیک کار اشتباهی است چون مکانیسم کار براون با پاناسونیک فرق داره پس بهتره بگردید و از قطعه مختص هر ریشتراشی برای خودش استفاده کنید ، نماینده پاناسونیک هم که آژند سرویس است بهتره از اونا بپرسید .
با تشکر
زنگ زدم گفت توی بار جدیده و میاد اگه هم نیومد سفارش میدیم برات میارن . قیمتش هم تیغ و فویل باهم 185 تومن !!!
ارسال شده از GT-N8000 با استفاده از تپاتالک 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)