من جا داره از همه عزیزان تشکر کنم که به این تاپیک احمیت خاصی قائل هستند و صورت ماه تک تکتونو میبوسم و دوست دارم از این دنیای صفر و یک(همون مجازی)یه چیزی یاد بگیریم و به سوی سعادت خودمون قدم برداریم و تو زندگی با مشکلات کمتری روبرو بشیم و چون ما نسل جدید هستیم از همتون میخام که به گفته هایی که منطقی به نظرتون میرسه عمل کنید و زندگی خوبی داشته باشید.از اونجایی که همتون تو فروم دوست دارید اگه زحمتی برای عزیزای من نباشه به دوستاشون پیغام خصوصی بدن و ازشون بخان که تو این تاپیک شرکت کنن تا تجربه هامون رو کامل تر و زیبا تر از همیشه کنیم.این تاپیک از نظر من خودمونی هستش و هر کس به راحتی میتونه تجربشو به زبونی خودمونی بگه.از اونجایی که من خودمونی هستم دوس دارم این تاپیک خودمونی باشه البته ما کاره ای نیستیم! ولی نظرمونو گفتیم.

جواب بصورت نقل قول

ولی اینو واسه اون کسایی که سنشون خیلی کمه میگم یعنی خودم که 18 سالمه میشم کوچیک دیگه عاشقی زیاد به جنس مخالف انسان رو کور میکنه یعنی باعث میشه انسان تو راه های اشتباه و ... قدم برداره که موجب بیچارگی خود شخص میشه و اینم بگم سعی کنین همیشه پدر مادراتونو دوست داشته باشین 2 چراغ مهربون و دلسوز هستن که واسه فرزنداشون تلاش میکنن و نزارین واسه یه جنس مخالف زحمت اون 2 تا دلسوز از بین بره قدرشونو بدونین تا وقتی که پیشتونه چون بعدا دیره