تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 507 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من جا داره از همه عزیزان تشکر کنم که به این تاپیک احمیت خاصی قائل هستند و صورت ماه تک تکتونو میبوسم و دوست دارم از این دنیای صفر و یک(همون مجازی)یه چیزی یاد بگیریم و به سوی سعادت خودمون قدم برداریم و تو زندگی با مشکلات کمتری روبرو بشیم و چون ما نسل جدید هستیم از همتون میخام که به گفته هایی که منطقی به نظرتون میرسه عمل کنید و زندگی خوبی داشته باشید.از اونجایی که همتون تو فروم دوست دارید اگه زحمتی برای عزیزای من نباشه به دوستاشون پیغام خصوصی بدن و ازشون بخان که تو این تاپیک شرکت کنن تا تجربه هامون رو کامل تر و زیبا تر از همیشه کنیم.این تاپیک از نظر من خودمونی هستش و هر کس به راحتی میتونه تجربشو به زبونی خودمونی بگه.از اونجایی که من خودمونی هستم دوس دارم این تاپیک خودمونی باشه البته ما کاره ای نیستیم! ولی نظرمونو گفتیم.

2. 4 کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

سلام . چند وقته كه ميام اينجا و تجربيات شما دوستان رو ميخونم . ولي اين دفعه اول كه ميام اينجا مطلب مينويسم . اميدوارم بتونم با 25 سال سن تجربياتي رو اينجا بيان كنم كه مفيد باشه .
    اولين تجربه اي كه ميخوام بگم اينه كه هيچ وقت روي يه كار شريكي حساب باز نكنيد . ولي اگر شرايط طوريه كه بدون شريك نميتونيد وحتما با يه نفر شريك باشين كه 2 شغله نباشه

4. 9 کاربر از AnGelS.Of.WaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

تو جاهای عمومی وقتی میخندید قهقهه نزدی.از این کار خانومها بدشون میاد!!

درباره تعصبات قومی و قبیله ای از کسی سئوال نکنید.خیلی ها رو این تیپ سئوالها حساس هستند

6. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

فرشته ی جنگ خوشحالم که اینجا اومدی همه با تجربه های همدیگه میتونیم زندگی بهتری داشته باشیم پس مهمون مایی.
    البته من 2تا چیز یادم افتاد که بگم که یکیش شبیه دوستمونه ولی گفتن و تکرار ضرری نداره.
    اینکه هیچوقت به کسی تکیه نکنید!همیشه روی پای خودتون واستین.چون من هر موقع رو کسی تکیه کردم کارام عقب افتاد.همیشه به در هر حال به خودتون تکیه کنید چون بهترین و قابل اعتماد ترین دیوار خودتونین.عزیزان روشنفکر باشید!!!هر کس میتونه روشنفکر باشه(روشنفکر کسی هستش که اخلاق و رفتارش به روزه و به نظر دیگران گوش میکنه و اگه ببینه اون نظر کاملا از نظری که خودش قبلا داشته بهتره اونو جایگزین میکنه و همچین ادمایی وقتی کسی حرف میزنه به حرف شما گوش میدن تا ببینن شما چی میگین و اگه حرفتون دزست هستش نه اینکه بگن من حرفم همیشه درسته و همتون غلط میگین!)چون اکثرا نمیدونن روشنفکر یعنی چی یه توضیح کامل دادم.
    روشنفکری خیلی روی ادم تاثیر داره اگه روشنفکر نبودید از امروز یه قدمی بردارین.من 3سال پیش قدم برداشتم.

8. 4 کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه برنامه کلی واسه کار با کامپیوتر برای خودتون بچینید...
    واسم تجربه شده که اگه همینطوری بدون محدودیت بخوایم ازش استفاده کنیم دیگه وقتی برای سایر کارها باقی نمیمونه...

توجه داشته باشید که آدم وقتی بیکاره الزامی نداره از این دستگاه استفاده کنه!!! کلی کار دیگه هست که میشه باهاش اوغات فراغت رو پر کرد...

اگه بتونید برای کارای روزانتون برنامه ریزی کنید که خیلی بهتره... فقط اگه این کارو میکنید برنامه رو دقیق بچینید. نه این که قسمتی باشه به نام "استراحت" و همشو با کامپیوتر پر کنید!

10. 9 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

سعی کنید در زمانی که دوستانتون بهتون احتیاج دارند یا تو شرایط خاص و سختی قرار گرفته اند بهشون کمک کنید

چون برای کارهای متفرقه یا وقت گزراندن دوست زیاد هستش

نکته : عده ای از دوستان صرفا جهت کار کشیدن از ما ساخته شده اند که این عده را از لیست دوست های خوب فاکتور بگیرید

12. 10 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گاهی به دوستایی که خیلی وقت هست بهشون سر نزدید سر بزنید یه وقتایی رو بزارید با همکلاسیای قدیمی برید بیرون
    اگر دوستی اشنایی کسی رو دارید که بیمارستان هست زندان هست جایی این جوری بهش سر بزنید
    تا جایی که به ضررتون نباشه به همسایه و دوستاتون کمک کنید

14. 6 کاربر از prodoctornuke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام سعی کنین هیچوقت تو زندگیتون منزوی و گوشه گیر نباشین و نزارین حقتون پایمال بشه! و اگه واقعا توناییشو دارین خودتونو نشون بدین که در تمامی موارد چقدر باهوش و زرنگ هستین و اینکه تا میتونین عاشق دختر نشین! یعنی میدونین عاشق نشین بعدا که وقتش شد عاشق میشین ها ولی اینو واسه اون کسایی که سنشون خیلی کمه میگم یعنی خودم که 18 سالمه میشم کوچیک دیگه عاشقی زیاد به جنس مخالف انسان رو کور میکنه یعنی باعث میشه انسان تو راه های اشتباه و ... قدم برداره که موجب بیچارگی خود شخص میشه و اینم بگم سعی کنین همیشه پدر مادراتونو دوست داشته باشین 2 چراغ مهربون و دلسوز هستن که واسه فرزنداشون تلاش میکنن و نزارین واسه یه جنس مخالف زحمت اون 2 تا دلسوز از بین بره قدرشونو بدونین تا وقتی که پیشتونه چون بعدا دیره

16. 8 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

اگه کسی رو دوست دارین مثلا یه دختری رو.اگه اون روزی که بهش علاقه مند شدین برای اون درجه علاقه به اون دختر نمره 10 بدین.حالا مثلا اگه دو سه ماهی از اون دوستی گذشته مثلا میبینید اون علاقه شما به اون دختر مثلا شده 6یا3 یا 2.این نشون از اینه که دوستی شما هورمونی بوده و این نشون دهنده علاقه ی هورمونی شما به طرف بوده و این دوستی به درد نمیخوره.حال اگه اون درجه که اول گفتم 10 بشه مثلا 8 یا 7 پس اون دوستی شما هورمونی نبوده و میشه این دوستی رو ادامه داد.ولی اگه عکس باشه نمیشه در اینده به این دختر امیدی داشت برای دوستی.راجب این موضوع دوباره بعدا یه توضیهی میدم.

18. 5 کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

کارهایی که برای آینده دارید و تو فکرتون هست هیچ وقت برای دیگران تعریف نکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •