تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 158 از 221 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسی از توضیحتون ..

فقط یه مورد من دوست ندارم 6 پک بشم .. اصلا نمیخوام عضله مشخص باشه .. ورزش های ایروبیک اگر تو مدت زیاد انجام بشن

باعث نمیشن عضله ها بیرون بیان ؟

بعضی قسمت های بدن که چربی بیشتری دارن اگر بخوایم عضلاتی که زیر چربی هست رو تقویت کنیم این باعث نمیشه چربی ها

که قسمت اصلی این قسمت بدن رو تشکیل میدن کاملا از بین برن ؟

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خب پس اگه نمیخواید عضلات مشخص بشن مشکلی نیست

اوردن سیکس پک مخصوصا برای خانمها اینقدر مشکل هست که اینجور که شما فکر میکنید ممکنه ناخواسته مشخص بشه نیست!

شما سعی کنید حرکات شکم رو تعداد بسیار بالا (حد توان) انجام بدید تا عضله حجیم نشه. رژیم غذایی+ورزش هوازی برای اینکه احتمالا شکم یکم بزرگ میشه.

عضله وسیله ای هست برای اینکه چربی رو بتونید از بین ببرید ، ولی اینکه عضله دقیقا به جای عضله بیاد یکم کار محیر العقول و غیر عادی هستش. یعنی فقط برای کسانی که توی شش ماه تا یکسال اول تمرین بدنسازی هستند + کسانی که از داروهای ممنوعه استفاده میکنن امکان پذیر هست همچین چیزی ، ولی برای بقیه و در حالت عادی بدن بین عضله سازی و چربی سوزی فقط یکی رو میتونه انجام بده.

شما چربیهای هر قسمت از بدن رو با دست بگیرید متوجه میشید که چقدر چربی داره چقدر عضله. (عضله توی دست نمیاد)

3. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحتون

اینطور که متوجه شدم حرکات سریع باعث میشه عضله حجیم نشه ... و حرکات با سرعت کم عضله رو حجیم میکنه خانم ها بافت چربی بدنشون در حالت طبیعی بیشتر از آقایون هست

با توضیحی که دادین خانم هایی که بدنسازی کار میکنن باید قسمت اعظم بافت چربی که بدنشون به صورت طبیعی داره رو از دست بدن درسته ؟ بعضی عضله های بدن لازم هست که

تقویت شه ولی تقویت این عضله ها همونطور که گفتین باعث از بین رفتن چربی میشه ورزشی هست که عضله رو تقویت کنه ولی چربی رو آب نکنه منظورم از تقویت برزگ شدن عضله ها

در حد هرکــول نیست نمیدونم منظورم رو میتونم برسونم یا نه .البته اینطور که خودم تحقیق کردم اکثر ورزش ها که عضله قسمتی از بدن رو تقویت میکنن چربی اون قسمت از بدن رو کاملا

از بین میبرن..(مثلا تنیسور های و شناگر های حرفه ای تمام بافت چربی بدنشون رو از دست دادن )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اینطور که متوجه شدم حرکات سریع باعث میشه عضله حجیم نشه ... و حرکات با سرعت کم عضله رو حجیم میکنه
    نه ربطی به سریع بودن انجام حرکت نداره. گفتم هر بار تعداد بالا انجام بدید مثلا من 25 تا دراز نشست کرانچ انجام میدم یه دقیقه استراحت و دوباره 25 تا. اینو بهش میگن تعداد بالا
    تعداد پایین مثلا 12 تا یا هشت تا هست که باعث حجیم شدن میشه.

سرعت مال کار دیگه ای با عضله میکنه (مثلا قشنگ شدن عضله)

با توضیحی که دادین خانم هایی که بدنسازی کار میکنن باید قسمت اعظم بافت چربی که بدنشون به صورت طبیعی داره رو از دست بدن درسته ؟
    مگه به صورت غیر طبیعی هم میشه چربی از دست داد؟ منظورتونو متوجه نشدم.

.
    یه نکته ی کلی رو به شما بگم. هر ورزشی در ابتدا باعث عضله سازی و کم شدن چربی میشه. عضله تا یه حد مشخصی ساخته میشه (نه در حد هرکول) و بیشتر چربی آب میشه (همون هدف شما)
    اگه شما با وزنه تمرین نکنید عضلاتتون خیلی بزرگ نمیشه و چربی هم زیاد از دست میدید. مثلا شناگرها که مثال زدید ورزششون حرکاتی با تعداد بالا و بدون وزنه هست بنابر این تا یه حد کمی عضله میسازن و از اون به بعد فقط چربی کم میکنن.

البته اینطوری هم نیست که اگه با وزنه تمرین کردید هرکول بشید : دی کلا عضله اوردن کار بسیار مشکلی هست. شما نگران عضله ی زیادی نباشید ، عضله اوردن اینقدر سخت هست که ناخواسته بدن بزرگ نشه.

.
    پیشنهاد من اینه که شما با توجه به اینکه چربی کمی دارید اول به فکر عضله سازی باشید. وقتی عضله رو ساختید نگاه کنید ببینید آیا حالا نیاز هست به چربی آب کردن بپردازید یا نه.
    Last edited by Havbb; 09-04-2013 at 15:33.

6. 5 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خب عضله ساخته شد من نمیخوام چربی یه قسمت هایی بیش از حد آب بشه ... مثلا شکم که خوبه چربی اضافه هم نداره میخوام فقط تثبیت

بشه که توضیح دادین ولی برای قسمت دیگه بدن که به صورت طبیعی چربی هست نمی خوام چربی آب شه ولی عضله تقویت شه بدون اینکه چربی آب شه

فقط عضله تقویت شه من میتونم یه ورزش سبک انجام بدم که عضله زیر چربی تقویت شه ولی چربی حفظ شه ؟ این برای قسمت هایی از بدن که نیاز هست
    سفت شه و زیبایی اندام رو بیشتر نمایان میکنه لازم میشه. فکنم من منظورم رو نمیوتونم برسونم ببخشین به هر حال مرسی

8. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در این مورد هم نیازی نیست تلاش خاصی بکنید. برای از بین بردن چربی تلاش زیاد لازمه ولی در حالت عادی بدن تمایل به از دست دادن چربی نداره + هورمونهای زنانه از خشک شدن کامل بدن از چربی جلوگیری میکنن و همیشه یه لایه چربی توی بدن نگه میدارن + کافیه رژیم غذایی نداشته باشید چربی از دست نخواهید داد.

موفق باشید.

10. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

من قدم 169
    وزن 75
    پسر
    سن 20
    2 هفتس میرم باشگاه
    دارای مقادیر بسیاری چربی در پهلو شکم سینه هستم

میخوام چربیا آب شه و عضله ها خط بیافته یعنی حجم نمیخوام

لطفا نوع حرکات و اگر نیاز هست نوع مکمل را معرفی کنین

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مکمل نیاز نداری فعلا

رژیم غذایی + ورزش هوازی (مثلا دویدن به مدت طولانی) + صبر!

فعلا اینا رو انجام بده چند هفته ، بعد نتیجه رو بگو تا بگم چیکار کنی.

آب هم فراوان بخور.

13. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چه خوب بود گزارش آخر اخبار شبانگاهی ساعت 22 رو میدیدید تا از مضرات این دارو ها و پودرها باخبر شید ......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مکمل نیاز نداری فعلا

رژیم غذایی + ورزش هوازی (مثلا دویدن به مدت طولانی) + صبر!

فعلا اینا رو انجام بده چند هفته ، بعد نتیجه رو بگو تا بگم چیکار کنی.

آب هم فراوان بخور.

دو چرخه اثری داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •