یعنی دقیقا شبیه برند میتونه AP بالا وارد کنه ؟! زیاد باهش نرفتم .... یعنی این چمپ قابلیت زنده کردن هم تیمی داره؟! ....اینا تو رانک جواب میده ............. ؟!! ایتم بزارید ... تست کنم...
یعنی دقیقا شبیه برند میتونه AP بالا وارد کنه ؟! زیاد باهش نرفتم .... یعنی این چمپ قابلیت زنده کردن هم تیمی داره؟! ....اینا تو رانک جواب میده ............. ؟!! ایتم بزارید ... تست کنم...
دوستان کسی یه لینک برا دانلود میشناسه؟آخه خیلی سرعتم با لانچرش کمه و جایی نسخه نسبتا به روزی برای دانلود پیدا نکردم!(چون اگه خیلی قدیمی باشه نمیشه آپدیتش کرد)
سلام بچه ها سیستمی که fpsبالاتر از 7 نمیره علتش چیه؟
سلام بچه ها سیستمی که fpsبالاتر از 7 نمیره علتش چیه؟علت از رم هست یا سی پیو یا گرافیک؟در ضمن گرافیک 256 و رم 512 هست
slm.kasi midoune chejouri mitonma key vase dota 2 gir biaram?
سیستمتون خیلی قدیمیه حتما درجه همه چی رو تو گرافیک بزارید رو low شاید بهتر بشه یکم براتون
دمیجاش خیلی از برند بیشتره...ولی مثلا مثه برند قابلیت مانور نداره...فقط یه لول واسه دمیج داره...6هم زنده میکنه....wش هم cd لولاشو 10sec کم میکنه....Eش هم حریف رو اسلو یا MS به خودی میده....qش هم که همون بمبست....خیلی هم مید فان هست...راحت میشه باش فارم کرد...ولی خوب یکم چا.قا.له ....به خاطر همین هم هست کسی طرفش نمیره...ولی حتما امتحانش کنید....ارزون هم هست
این JACKSON خدای Zil هست ... باهاش میریم رانکد خیلی خوب فید میده![]()
سوالی داشتین در مورد Zil ازش بپرسید .
من که مشکل رو تو cpu دیدم...سلام بچه ها سیستمی که fpsبالاتر از 7 نمیره علتش چیه؟علت از رم هست یا سی پیو یا گرافیک؟در ضمن گرافیک 256 و رم 512 هست
کاری که من می کردم :
وقتی بازی اجرا میشه alt +tab میزدم بعدش توی task mannager ، lol client رو end proccess می کردم...
هیرو یهتز نبود؟!سوالی داشتین در مورد Zil ازش بپرسید .![]()
این بالا بودن چه فازی داره میای فرت میزنی میای تو سعی کنید تاپیک همین جوری بالا نگهداری کنید نزارید اصلا بره تو دومی
یه اپدیت گردن کلفت 100 گیگ تو راه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتیم و مپ جزیره سایه .......................
احمد دیگه باید با لول خداحافظی کنی![]()
دیگه راه هی نیست مگر اینکه از تورنت بگردید ببنید هست بدید مستقیم کنن ........دوستان کسی یه لینک برا دانلود میشناسه؟آخه خیلی سرعتم با لانچرش کمه و جایی نسخه نسبتا به روزی برای دانلود پیدا نکردم!(چون اگه خیلی قدیمی باشه نمیشه آپدیتش کرد)
نصف بازی میگره خود سایت دانلود کنید بعد اپدیت
Last edited by Fusi0n; 25-10-2012 at 21:33.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)