دوستان اپرا مینی واسه من به بن بست خورده!نمیدونم چشه.کسی میدونه چکار باید کرد؟البته اپرا کار میکنه.منظورم اپرا مینی هست..
دوستان اپرا مینی واسه من به بن بست خورده!نمیدونم چشه.کسی میدونه چکار باید کرد؟البته اپرا کار میکنه.منظورم اپرا مینی هست..
با سلام . مثل اینکه اوپراتورها اینکار را کردند یعنی جلوی اوپرا مینی را سد کردند دلیلش هم اموزش دزدی است که حضرات در تاپیک زیر و در فورومهای مختلف قرار دادند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی.با چی پاک کنم؟خودم با یک پارچه پاک کردم اگه منظورتونه اما درست نشد.چطوری مستر ریست کنم؟برنامه های گوشی هم پاک میشه؟روش ovi ... نصب کردم
مرسی .سیم کارت رو با پارچه نرم پاک کرده بودم اما جواب نگرفت . مستر ریست چطوری باید بشه؟نرم افزار های نصب شده پاک میشه؟از حالت تایپ فارسی یا خوندن فارسی که خارج نمی شه؟
دوستانی که N8 دارن چقدر از HDMI استفاده میکنن؟
یعنی چی چقدر استفاده میکنن؟دوستانی که N8 دارن چقدر از HDMI استفاده میکنن؟
هر کسی بسته به نیازش استفاده میکنه دیگه: دی
فلش مموریه اون؟ چیه؟ بولوتوث درایوه ؟
سلام به همگی
یه عکس واستون میزارم بیبینید ان 8 شما دوستانی هم که نقره ای هست تو تاریکی اینطوری میشه یا نه.؟؟
بیبینید دور کلید منو شما دوستان که ان8 نقرهای دارید تو تاریکی نور از زیر بدنه و اطراف پایینیش میزنه بیرون یا مال من اینطوره؟؟؟
لطفا تو تاریکی نگاه کنید چون تو روشنایی معلوم نیست
ممنون![]()
Last edited by amin n & i series; 30-03-2011 at 00:54.
از رنگ ان 8 نقره ایت راضی هستی؟ دوس داشتی که مشکی میخریدی؟ منم سر این رنگها موندم
بنده راه حلی پیدا کردم مبنی بر فنلاندی یا غیر فنلاندی بودن گوشی که کلا پته اونایی که ریلیبل می کنند رو میریزه رو آب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)