بله. پچ رسمی از خود EA ورژن 1.01 هستش....سلام
این پچ اصلی که میگن همینه؟
بله. پچ رسمی از خود EA ورژن 1.01 هستش....سلام
این پچ اصلی که میگن همینه؟
داداش حسین اون مسابقت هنوز پا برجاست...
فکر کنم این عزیز به جای سوم شدن تو لیگ،سه جامه شدن تو حالت legendary
بله که پا برجاست :
در ضمن من خودم همیشه منیجر مودو در حالت دستی بازی میکنم اما نهایتا مقامی بالاتر از پنجم رو تا الان نتونستم کسب کنم .
این پچ گیم پلی رو که نصب میکنی بازی خیلی راحت میشه
برعکس سخت میشه .
شما روی manual بازی کن بعد ببین اینهمه استعداد داری تمام تنظیمات رو دستی کن
بچه ها خواهشا یکی اگه بلده بگه . چجوری این Autosave رو off کنم . بدجوری رفته رو اعصابم . امروز یه بازی حذفی رو یک صفر جلو بودم که یهدفعه وسط بازی پنجره فیفا Minimize َشد و رفت تو دسکتاپ . همونجا گل رو خورده بودم و شانس من اخر بازی بود و حتی گزینه خروج از بازی رو نداره و گزینه باخت سریع داره . خدا لعنتشون کنه با این بازیشون .
یه سوال دیگه اینکه چه جوری میشه کاری کرد که دکمه switch player همون دکمه پاس بشه . یعنی مثلا توی کیبرد بشه دکمه S
دوستان من خودم یه جام ساختم و بازی میکنم،حوصله ی منیجر رو ندارم،اصلآ منیجر دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دو نفری دارم جام بازی میکنم...تو منیجر هم میشه دو نفری بازی کرد؟حالت دستی رو هم تا حالا بازی نکردم،میرم ببینم کسی میتونه جلوم وایسته...
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
اره خیلی راحت میشه........
تو منجر میتونید مربیگری کنید و اگه با تیمتون افتخاراتی بدست بیارید لولتون بالا میره و تیمهای مطرح بهتون پیشنهاد مربیگری تیمشون رو میدن و اگه بیشتر بازیهاتون رو ببازید از تیم اخراج میشید .همچنین میتونید بازیکن هم خرید و فروش کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)