به نظر من همه اونای که میخوان بیان تو این تاپیک پست بدن باید مثل این داداشمون باشن
تا حالا من یکی که ازش چیزی جز
این مطلب بالای نندیدم
یعنی هرکس باید تیم خودش رو ...
نه ...
به امید قهرمانی شیاطین سرخ![]()
به نظر من همه اونای که میخوان بیان تو این تاپیک پست بدن باید مثل این داداشمون باشن
تا حالا من یکی که ازش چیزی جز
این مطلب بالای نندیدم
یعنی هرکس باید تیم خودش رو ...
نه ...
به امید قهرمانی شیاطین سرخ![]()
اولآ گفتم که با هرکی بخواد شرط بندی میکنم،پس بی خود نیاین امار و ارقام بدین و لالیگا رو زیر سوال ببرین،همه میدونن که لالیگا بهترین لیگ دنیاست و 70% ستاره های جهان تو دو تیم بارسلونا و رئال هستن،و خودتون هم خوب میدونین که هیچ تیم پریمر لیگ نمیتونه این دو تیم رو شکست بده...
چرا دارین خودتون رو قول میزنین،بعدش هم هر تیمی تو لیگ لالیگا بود به سرنوشت بقیه تیمها دچار میشد،الان اگه حساب کنیم میبینین که ویارئال بهتر از تیم اول پریمر لیگ نتیجه گرفته و این نشون میده که بارسا و رئال فوق العادن که تونستن این فاصله رو با تیم سوم ایجاد کنن،قوی ترین تیم پریمر لیگ چلسی بود که واقعآ قبلآ عالی بازی میکرد ولی دیدید که مقابل بارسا داشت 11 نفره دفاع میکرد،که الان اون چلسی هم به لطف وجود جناب انجلوتی یه تیم معمولی شده،منچستر کیه دیگه؟
به خدا اگه با بارسا بازی کنه با اختلاف بیشتر از سه تا گل میبازه....
لیورپول هم امسال اصلآ شانس نداره وگرنه باید جز 4 تیم بالای جدول بود ولی متاسفانه فقط داره تو دقایق پایانی گل میخوره و بازی رو از دست میده،ولی بازم شرط میبندم که لیورپول تو اخر فصل جزو 5 تیم بالای جدوله...
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
راستی تساوی والنسیا تو خونه ی منچستر یادتون نره...
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
داداش من نوکرتم،حق هم با شما بود،چون بد باخته بودیم(به خاطر خوردن گل تو دقایق پایانی) نتونستم مسخره کردن یه منچستری رو تحمل کنم و به همین خاطر قاطی کردم...
شما هم شاهدی که فقط دارن رجز میخونن....خدا اخر و عاقبت ما رو به خیر کنه...![]()
اشتباههمه میدونن که لالیگا بهترین لیگ دنیاست
بهترین و برترین پریمیر لیگ
من اگر بودم بقیه لیگ هارو تخته میکردم و فقط لالیگا میزاشتم بمونه70% ستاره های جهان تو دو تیم بارسلونا و رئال هستن
تفاوت نظرلیورپول هم امسال اصلآ شانس نداره وگرنه باید جز 4 تیم بالای جدول بود
،ولی بازم شرط میبندم که لیورپول تو اخر فصل جزو 5 تیم بالای جدولهدر ضمن برد منچستر تو خونه والنسیا یادمون موندهراستی تساوی والنسیا تو خونه ی منچستر یادتون نره
بازی آخر اصلا اهمیت چندانی نداشت
بیشتر جنبه تمرین داشت
قرمز 1:وقتی 4 بازیکن اول دنیا از لالیگا هستن فکر نکنم جای بحثی مونده باشه،تازه نمیدونم بازیکن 5 و 6 و ... کین،به احتمال قوی بازم از بارسا یا رئال هستن...
قرمز 2:شما نمیخواد تخته کنی چون خودش تخته شده،90 رو به جای منچستر و ارسنال پخش میکنن...
قرمز 3:یعنی چی؟؟؟
من منظورم اینه که ما شانس نداریم و اگه داشتیم الان جزو 4 تیم بالای جدول بودیم....
خودت فهمیدی به چی گیر دادی؟؟؟
اما تساوی رو حق با شماست ولی به هر حال کم مونده بود ببازین و به عنوان تیم دوم برین![]()
بالوتلی :فقط مسی در دنیا ازمن بهتر است
ماریو بالوتلی در مصاحبه ای جنجالی با نشریه توتو اسپورت خود را پس از مسی بهترین بازیکن دنیا خوانده است .
این بازیکن پرمدعا که در طول حضورش در لیگ برتر در این فصل هنوز به اندازه انگشتان یک دست هم گل نزده درعین حال تاکید کرد جایزه بهترین بازیکن جوان سال از سوی این مجله هم به درستی به او داده شده و ادعا کرد جک ویلشیر رقیب اصلی اش برای تصاحب این جایزه را هم نمی شناسد!
او در مورد این جایزه گفت :"واقعا چه کسی بجز من شایسته گرفتن آن بود؟ من دو سال قبل ششم شدم و سال قبل هم چهارم و امسال دیگر نوبت من بود تا آن را دریافت کنم.من کسی به نام ویلشیر را نمی شناسم ولی در بازی بعدی با آرسنال سعی می کنم تا او را زیر نظر بگیرم و شاید این موقعیت پیش بیاید که به او یادآوری کنم چرا این جایزه را به من داده اند.البته هدف من دریافت جایزه بهترین بازیکن جهان است و برای رسیدن به آن تلاش خواهم کرد البته در حال حاضر تنها مسی بهتر از من در دنیا بازی می کند وسایر بازیکنان ضعیف تر از من هستند.
اسوشیتد پرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون،من این بازیکن رو خیلی دوست داشتم و امیدوار بودم یا به بارسا بیاد یا لیور ولی متاسفانه من سیتی اونو خرید
البته فعلآ داره جوک میگه ولی اینده ی درخشانی میتونه داشته باشه چون هنوز خیلی جوونه...
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
ولی کلآ مثل ادریانو بازیکن جنجالی هستش و این میتونه خیلی به ضررش باشه...
4 تا بازیکن نمیشن 70%
خوب
در ضمن من اینیستا و ژاوی رو قبول دارم
ولی مسی اصلا شایسته نیست بهتر از مسی توی لیگ و توی جام جهانی بودن
همچنین داوید ویا که اینا همه بر میگرده به اول شدن یه تیم تو جام جهانی
ببین هیچ وقت تخته کردن صدا و سیمای ایران رو با جهان مقایسه نکن
صدا و سیمای ایران به خاطر این که بیاد موش های توی اینگلیس رو تو 20.30 نشون بده
فوتبال لیگ انگلیس رو هم پخش نمیکنه
خودت گفتی اگر شانس داشتی (یعنی با شانس میرین جلو شما) 4 جدول بودی
ولی بازم پایان فصل گفتی 5 جدول میشین رفتی پایین تر که اگر در آستانه فتح لیگ دسته 1 شدین حرفی واسه گفته داشته باشی حتا خودتم نمیدونی تیمت چندم جدول میشه پایان فصل.
... خودت گرفتی منچستر بازی آخر رو داشت تمرین میکرد نمیخواستی کم بیاری گفتی ...
![]()
[1-QUOTE=mjt10063;5713522]4 تا بازیکن نمیشن 70%
خوب
در ضمن من اینیستا و ژاوی رو قبول دارم
ولی مسی اصلا شایسته نیست بهتر از مسی توی لیگ و توی جام جهانی بودن
همچنین داوید ویا که اینا همه بر میگرده به اول شدن یه تیم تو جام جهانی
2-ببین هیچ وقت تخته کردن صدا و سیمای ایران رو با جهان مقایسه نکن
صدا و سیمای ایران به خاطر این که بیاد موش های توی اینگلیس رو تو 20.30 نشون بده
فوتبال لیگ انگلیس رو هم پخش نمیکنه
3-خودت گفتی اگر شانس داشتی (یعنی با شانس میرین جلو شما) 4 جدول بودی
ولی بازم پایان فصل گفتی 5 جدول میشین رفتی پایین تر که اگر در آستانه فتح لیگ دسته 1 شدین حرفی واسه گفته داشته باشی حتا خودتم نمیدونی تیمت چندم جدول میشه پایان فصل.
4-... خودت گرفتی منچستر بازی آخر رو داشت تمرین میکرد نمیخواستی کم بیاری گفتی ...
[/QUOTE]
برات خیلی متاسفم که با وجود اینکه همه چیز رو میدونی واقعیت رو قبول نمیکنی
1-مسی،زاوی،اینیستا،کاسیاس،ک ریس،پویول،پیکه،راموس،ویا: ودتم میدونی اینها اگه 100% تو تیم منتخب جهان نباشه حداقل 90% تو این تیم هست که فکر کنم بالای 70 80 % باشه(حالا میخوای قبول کن،میخوای نکن)
در ضمن مسی سلطان فوتباله...
2-داری خودتو قانع میکنی،ما تو ایران هستیم و شرط اصلی هم اهمیت این لیگ تو ایرانه
3-منظور من از شانس این نیست که همه ی بازیها رو مثل منچستر شانس بیاریم،منظورم اینه که ما خوب بازی میکنیم ولی تیم حریف میبرهبازم داری رجز میگی
!!!
4-این بار دیگه خیلی پررویی که میگی براتون تمرین بود،چون داشتین میباختین و به عنوان تیم دوم صعود میکردین...اگه واسه شما تمرین بود واسه والنسیا هم تمرین بود چون اونا هم صعود کرده بودن.....
ملاک تعیین کردن بهترین لیگ های دنیا بازیکن های اون لیگ نیس...ملاک های خاص خودشون رو دارن...پس باید لیگ ازبکستان بهترین لیگ شه دیگه...چون ریوالدو اونجاس و بازیکن زیاد داره
خواهشا با شکمتون حرف نزنید...فکر کنید....
شما بازی رو ندیدی مجبور نیستی نظر بدی....اگه پاس گل کریک نبود والنسیا اون گل رو هم نمیزد...اگه بازی واسه سر مهم بود دروازه بان سوم رو نمیزاشت دروازهحالا بماند چقدر تک به تک بربا و نانی خراب کردند....
درمورد پخش نشدن بازی هم یه چیز میگم خودت بشین حساب کن....شبکه راه فردا افغانستان و شبکه sky calcio ایتالیا داشتن پخش میکردند من از ائنحا دیدم...2قطب پیشرفت و جهان سوم دنیا رو مثال زدم....ببین حالا علت پخش نکردن چی بود!!!
تا وقتی که به جزو 5 تیم شدن تو لیگ فکر میکنید همون 8م تا 10م میمونه لیورپولرنگ چمپیونز لیگ رو هم نمیبینید
چمپیونز لیگ که هیچی...تو لیگ اروپا هم هر سال حذف میشه ابروی انگلیس رو میبره
من اگر جای تو بودم 1 نفر دیگه هم میگفتم بعد تیم منتخب جهان رو میبستم دیگه
ببین مسی الان اومده تو اوج قبل از اون هم حتما یه نفر دیگه هم بوده تو اوج و بهترین بازی کن جهان بوه
مسی هم که تا آخر نمیمونه پس بهت پیشنهاد میکنم
به تاریخ تیمت بیشتر به ناز تا بازیکنی که معلوم نیست بمونه یا بره
2 که اصلا جواب نداره
3 هم خودت بهتر میدونی هیچ وقط شانس همیشه نیست این توی که میخوای ضعف تیمت رو قبول نکنی میگی منچستر همیشه شانس میاره در صورتی که ما همیشه خوب بازی میکنیم و شما ...
4 هم بازم میگم ما اتمینانداشتیم که 1 صعود میکنیم و والنسیا داشت خودشو پاره میکرد که اول بشه
ولی وقتی ما بایه تساوی میتونستیم اول بشیم چرا خودمون رو خسته کنیم ها
اینجا تاپیک لیگ اینگلیسه نه لیگ اروپا یا لیگ گند دماغ کثیف اسپانیا
خوب پس دیگه اینجا از هیچ کدوم از این دو مورد بحث نکن که جواب نداره
در ضمن اینم بدون چون لیورپول تو لیگ اروپا نیست هیچ حرفی واسه گفتن نداری
خوب یه نگاه به امار لیگ اروپا بنداز ببین اسپانیا کجا و انگلیس کجا
همین الان هم میتونی بری ببینی چنتا از انگلیس هستن و چند تا از اسپانیا
و یا چنتا انگلیسی فینا لیست میشن و چندا اسپانیای
بای بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)