کسی قیمتی از این هارد ضد گلوله داره؟: دی
کسی قیمتی از این هارد ضد گلوله داره؟: دی
سلام
پيشنهادم اينه كه از نرم افزار Hard Disk Sentinel استفاده كنين و عكسشو اينجا بذارين تا دوستان بتونن راحتتر كمك كنن !!!
تايپيك جهت دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 26-04-2011 at 14:58.
سلام
منظور شما اين مدل هارده iosafe
![]()
خب بالاخره منم یهMy Passport Essential SE wd
1ترا خریدم
148 تومان--- اصفهان؟خوب خریدم آیا؟
بچه برنامه خاصی برای مدیریت محتویات هارد هست؟شما پارتیشن بندیتونو چطوری انجام دادبن؟!
مبارکت باشه
مگه خودش پارتیشن بندی نشده؟؟؟
اگه بخوای پارتیشن بندی کنی اون نرم افزارهایی که داخل هاردت هست میپره .
به نظر من نیازی به پارتیشن بندی نیست ، شما میتونین چندین فولدر ایجاد کنین مثلا فولدر فیلم یا آهنگ و غیره و فایلهاتون رو داخل فولدر بریزین .
اگر هم خواستین پارتیشن بندی کنین به نظرم راحتترین راه استفاده از دیسک منجمنت ویندوز هست که کار باهاش خیلی راحته
1. نگفتید خوب خریدم؟گرون نگرفتم؟
2.تنها یه پارتیشن 930ntfs گیگا باتی داره ؟شما بودید خردترش میکردید؟fat32 هم میذاشتین؟
3.برنامه ای نیست که خودش کل این هارد رو با اطلاعاتش مدیریت کنه یعنی بخش بندی و توضیح هر بخش و کلا مدیریت فضا و فایلها؟
دوستان یک هارد segeat 500 goflex 500 بدون اداپیتور خریدم امروز
usb 3 هستش .خوبه هاردش ؟ قیمت 77 تومن
و یه سوال چجوری هارد میشه وصل کرد / نمیشه مثل فلش مموری وصل کنیم و یک درایو بیاد ؟ آخه وصلش میکنم اینستال میده
مرسی
Last edited by gt333; 26-04-2011 at 21:15.
نه ، به نظرم گرون نخریدین ، قبلا هم گفتم یکی از دوستان این مدل رو 147 تومن خریده بود حالا هزارتومن بیشتر یا کمتر !!!
FAT32 که دوره زمونه اش گذشته ، پس فراموشش کن .
من هارد دو ترابایتی که دارم در واقع دوتا پارتیشن داره که یکیشون 1.8 ترابایت هست و اصلا خوردش نکردم و مشکلی نداشته . البته پارتیشن بندی بیشتر سلیقه ای هست . مثلا اگر دیتا رو زیاد حذف و اضافه میکنین برای جلوگیری از پراکنده شدن دیتا میتونین چند پارتیشنه کنین ، یعنی پارتیشنهای کوچکتری داشته باشین .
یه نرم افزاری هست به نام visual cd (با نرم افزاری که درایو مجازی میسازه فرق میکنه)که در واقع یک تصویر و یا ایمج از هارد میگیره و مزیت این نرم افزار این هست مثلا دنبال یه فایلی میگردین و نمیدونین که آیا اون فایل در داخل هارد هست یا خیر ، بدون اینکه هارد رو به سیستم وصل کنین از طریق اون نرم افزار میتونین اون فایل رو پیدا کنین . این نرم افزار برای اونهایی که آرشیو عظیمی دارن واقعا کمک کننده هست و اونهارو از اتصال چندباره هارد برای جستجو بی نیاز میکنه
لینک برنامه
یه نمونه از آرشیو کارتون انیمه خودم که با اون نرم افزار باز میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 26-04-2011 at 22:34.
اون برنامه ای هست که بصورت auto run اجرا میشه در واقع برای نصب درایور و نرم افزار هست که در صورت تمایل میتونین نصب کنین .
ولی بدون نصب هم میتونین مثل فلش هم ازش استفاده کنین ، my-computer رو باز کنین و خیلی راحت وارد درایو مربوطه بشین
اونی که من دیدم مشکی بود البتهمنظور شما اين مدل هارده iosafe
و یکم بزرگتر
ولی اینم مثل اینکه ضد گلوله س: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)