احتمالا کانفیگهای مختلف باهم فرق داره
مال من LG GT10N هست و LightScribe نداره
احتمالا کانفیگهای مختلف باهم فرق داره
مال من LG GT10N هست و LightScribe نداره
درایور صدا ، xp رو هم ساپورت میکنه، نصب کن و از صداش لذت ببر![]()
درایورش درست نصب نشده ، دوباره نصبش کن
Synaptics Synaptics TouchPad
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
اگه چنین برنامه ای وجود داشته باشه(که بعیده) تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که مدل و سرویس تگ لپ تاپ رو نشون میده
Dell Support Center
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
اگه توی برگه چنین چیزی نوشته احتمالا اشکال چاپیه ،چون 5010 چنین گرافیکی نداره
در ضمن شما هر کدوم از درایورارو نصب کنین فرقی نمیکنه ، چون هر 3 تا یکیناحتمالا گرافیکت همون 5470 هست
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
آقا با این rate ویندوز بازی نکن، خودم چنین مشکلی داشتم آخرش بعد چند پاک کردن و دوباره rate گرفتن ، ویندوزم پرید
درضمن یکی از بچه ها در حین rate گرفتن ، از بدشانسیش برقشون رفت و لپ تاپش حسابی داغون شد ، اون مشکل هم از ویندوز باید باشه![]()
فکر نمیکنم داشته باشه![]()
خواب به سلامتی Call of duty جدید Black Ops دانلودش تموم شد و بدون مشکل نصب و اجرا شد ..
فعلا یه ساعتی بازی کردم در بالاترین تنظیماتش که پیش فرضه در بعضی از صحنه های بازی که تیر اندازی زیادی انجام میشه صدای بازی مشکل پیدا میکنه و کمی خر خر میکنه ...احتمال میدم از کرک بازی باشه چون در اجرای بازی هیچ مشکل وجود نداره و روون بازی میکنم
anti aliasing =4
resolution = 1366 &766
سلام به دوستان عزیز من جدیدا مدل 5010q رو گرفتم با cpu i5 و H.D.D 500 ، حالا می خوام روش MAC Snow leopard نصب کنم با iAktous به نظر شما می شه؟
با تشکر...
آخه یه برنامه طراحی cdوdvd هست که باید رایتر همچین امکاناتی داشته باشه بعد راستی رایتر usbدار داریم؟؟؟
Last edited by hosein7; 10-11-2010 at 21:32.
توی برگه نیست که.توی همین دیوایس منجر نوشته.
کسی جواب ما رو نمی ده؟
ببین روی دسکتاپت کلیک کن بعد روی SCREEN RESOLUTION کلیک کن بعد روی ADVANCED SETTING کلیک کن یه صفحه باز میشه از اون صفحه عکس بگیر و بذار اینجا تا ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)