نه دوست عزيز ...تستهاي Matousec فقط براي ارزيابي قدرت HIPS هستش و هيچ ارتباطي با NIDS نداره.
نه دوست عزيز ...تستهاي Matousec فقط براي ارزيابي قدرت HIPS هستش و هيچ ارتباطي با NIDS نداره.
Last edited by outpost; 16-01-2011 at 18:15.
اگه میشه لینکی برای تعریف وکارایی HIPS بدهید
کومودو در این فروم 43 یوزر(بنا به آمار اعضای گروه کومودو)دارد،که نشان از محبوبیت زیاد محصولات امنیتی این شرکت،در میان کاربران است.....
Last edited by santamove; 16-01-2011 at 19:03.
کمودو تو بخش فایروال از هر لحاظ بهترینه . برای جلوگیری از -- شدن و سرقت رمز هم همینطور . حتی تو ورژنهای پولیش تا 15000 دلار رو برا کارهای بانکی بیمه کرده . یعنی اینقدر مطمئنه .
سایت Matausec هم که یه چند وقتیه اصلا با ip ایرانی باز نمیشه !
Last edited by imanpod; 16-01-2011 at 18:49.
سلام دوست عزیز.
زمانی که شما این فایل را ingoreزدید
4تا گزینه میاد و شما کدام یک را انتخاب کردید.
بگید تا به شما بگم چه کار کنید.
واگر میشود این فایل را اپلود و در تایپیک دانلود ویروس بگذارید تا
فایل برسی شود که ایا ویروس هست یا فالس الارم.
لینک تایپیک.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
کجا می تونم پیدا کنم
از اینجا می تونید،دانلودش کنین،
بعد رایت کردنش(حدود 200مگ هست)،سیستمو باهاش بوت کنید،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما من یک پیشنهاد بسیار بهتر دارم،اگه تمایل داشتید،بگید تا بگم....
Last edited by santamove; 16-01-2011 at 21:03.
معرفی و دانلود دیسک نجات دکتر وب
****برترین دیسک نجات***
لینک دانلود راهنمای کامل...
لینک دانلود فایل isoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل ایمیج به حجم140مگ را دانلود کنید و سپس به یک سی دی رایت کنید،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و کامپیوتر را با آن بوت کنید،
این محصول فوق العاده رو به دوستان خود نیز معرفی کنید!
کلا این بحثهای دو سه صفحه ای رو مطالعه کردم و سردرگم شدم!
بنده نه تعصب الکی به نرم افزار یا شرکتی دارم نه چیز دیگه فقط نظرات شخصیم رو بصورت استنباطی عرض می کنم. اونی که من رو مجاب به استفاده از نرم افزار امنیتی میکنه تست و نتیجه عملیه تا تبلیغات.
1.استفاده از DNS ، بیشتر شبکه ای مثل اینترنت میخواد. حالا تو شبکه های محلی یا اداری که ربطی به اینترنت نداره این موضع که مطرح کردید نبود NIDS مشکل ساز نخواهد بود؟ چون ممکنه کاربر هکری بخواد کدهای ضد امنیتی رو تو شبکه تزریق کنه!
2.موضوع دوم تقریبا نقض موضوع اوله : اینکه آیا ممکنه شرکت امنیتی کمودو به این راحتی مو لا درز امنیتش بره؟ باور نکردنیه خوب یعنی ما این ایراد رو بفهمیم و پروگرمرهای امنیتی کمودو ندانسته به حذف این موضوع مبادرت کنند؟ یکم منطقی نیست شاید ماژول امنیتی دیگری جایگزین این مورد شده باشه
3.در استفاده از کمودو سردرگم کردین مارو! دارم فکر می کنم کمودو به این قدرتمندی آخه چرا تو لیست تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا نگرفته باشه
4. تا آخرین اطلاع ثانوی کمودو رو توتیای چشم خواهیم کرد (گرچه تو سایت فوق الذکر f-secure رو برترین اعلام کرده)
خبر:کومودو تعداد کارکنانش را به 600 نفر افزایش داد......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)