با سلام
میخواستم بدونم کسی از دوستان در مورد هماهنگی و عملکرد این نوع هارد اکسترنال با مدل C8000 اطلاع دارد یا خیر ؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2Tb USB2.0
با سلام
میخواستم بدونم کسی از دوستان در مورد هماهنگی و عملکرد این نوع هارد اکسترنال با مدل C8000 اطلاع دارد یا خیر ؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2Tb USB2.0
دوستان جایی رو سراغ ندارند ؟
درخواست همفکری : Samsung LED 32C6960
سلام علیکم
دوستان عزیز من بعد از کلی گشت و گذار تصمیم گرفتم Samsung LED 32C6960 بخرم
منتها از دوستانی که تجربه دارن خواستم بپرسم که کیفیت این مدل چطور هست؟
و همچنین راجع به صدا...
متشکرم
یا حق
دوست عزیز فکر نمی کنم این تی وی با هیچ هاردی مشکل خاصی داشته باشه. من هارد western digital usb3 2tb دارم و بدون هیج مشکلی به c7000 وصلش می کنم.
به نظر بنده کمی بیشتر تحقیق کنید.
متاسفانه با اینکه میشه گفت با توجه به مشکی نسبتا خوب6960 و کنتراست عالی اون یکی از گزینه های خوب بازار هست ولی همچنان مشکلاتی مثل باندینگ و ابری شدن وهمچنین زاویه دید ضعیف رو داره.بخصوص توی فوتبال که اعصاب ادم خداییش بهم میریزه و همونطور که مهردادجان هم اشاره داشتن بخاطر همون مشکل باندینگ هست
به نظر من منتظر مدلهای 2011 باشید
بخصوص ال جی.
امسال سال ال جی هست واین برند بسیار پر قدرت ظاهر شده.بخصوص در مدلهای LW و LV
Last edited by persian_m; 13-06-2011 at 02:24.
نه دوست من اين اشتباه رو نکن هيچ برندی نميتونه به خوبی صفحه نمايش های سامسونگ باشه سامسونگ هر چی نداشته باشه تو اين ضمينه فعلاً حرف اول رو ميزنهمخصوصاً تو صفحه نمايش های گوشی که فعلاً اول هستش
دوست عزیز این اسامی و مدلها نیستند که باعث برتری میشن
ما همیشه گفتیم که همه برندها مدلهای خوب و بد دارن
در مورد ال جی هم امسال به طور خلاصه به خاطر استفاده از فناوری جدید نانو و بطور کل نوردهی بهتر در سطح پنل نسبت به سایر برندها به نظر میرسه که حرفهای بیشتری برای گفتن داشته باشه.
ضمنا اینجا ما وکیل مدافع شرکتها نیستیم هدف این سایت و سایتهای مشابه بالا بردن وافزایش دانش مردم در ارتباط با خرید لوازم الکترونیک هست که به طبع باعث میشه تا سطح توقع افراد در ارتباط با خرید اینگونه وسایل بالا بره و کلا بنده یه شخصه امیدوارم که این مساله باعث بالابردن کیفیت محصولات تولیدی بخصوص اونهایی که در داخل کشور تولید میشن بشه ودست اندرکاران داخلی شرکتهایی مثل سامسونگ و ال جی و پاناسونیک و . غیره پاسخگویی بهتری نسبت به محصولات ارایه شده خودشون در داخل کشور داشته باشن و مردم رو به طور کل از مبحث گارانتی نا امید نکنند.که اگر اینطور باشه هم به جلوگیری از قاچاق محصولات به صورت غیر قانونی به کشور کمک میکنه و هم میتونه گامی موثر در ارتقای سطح اقتصادی کشور باشه.
سلام علیکم،ممنونم از دوستان
خدا وکیلی دیگه گیج اندر گیج شدم،
یا کلی بدبختی 1 تومن جور کردم واسه خونه جدیدم یه تلوزیون بگیرم ، کلی توی سایت های مختلف گشتم و فکر کردم بهترین گزینه با پولی که من دارم سامسونگ 6960 ولی الان میبینم که دوستان به کلی این مدل رو رد میکنن،
دوستان شما رو به خدا توی رنج قیمتی 1 میلیون یک تلوزیون 32 یا 37 اینچ معرفی کنید که پولم نسوزه...
خیلی خیلی تشکر میکنم
ویرایش: نظرتون راجع به LG 37LED5600 چی هست؟
میتونه مدل خوبی باشه؟
یا حق
Last edited by shiapics; 14-06-2011 at 22:07.
سلام و عرض ادب
اخوی جان کسی 6960 رو رد نکرد ببینین هر HDTV یک ضعفها و یک سری هم مضایا داره توی پست قبلی خودم هم عرض کردم این مدل میتونه در بین بسیاری از تی وی ها مدل خوبی باشه ولی خوب اون معایب رو هم داره که شاید هم اصلا به چشم کاربر غیر حرفه ای نیاد و اصلا دیده نشه.
مطلب دیگه هم اینه که الان موقع خوبی برای خرید تی وی لااقل از نوع گارانتی دارش نیست چون مدلهای 2011 دقیقا توی تابستون وارد میشن اگه یه کو چولو صبر کنین تا مدلهای 2011 بیان با این مبلغی که در نظر گرفتین میتونین مطمئنا یه تی وی خوب بخرین.البته اگه شرکتها قیمتهای الکی رو محصولاتشون نزارن
اون مدل ال جی رو هم که فرمودین کنتراست پایین تر نسبت به 6960 داره و مشکل ابری شدنش هم همچنان پابرجاست.البته اگر هم که عجله دارین
دو گزینه 6960 از سامسونگ و D25 از پاناسونیک گزینه های معقول تری هستند.اگر هم براتون تفاوتی نداره که ال سی دی بخرین یا ال ای دی من دو گزینه
سامسونگ c650/695
LG Lcd660
رو بهتون توصیه میکنم که هم قیمتهای معقولی دارن و هم تی وی های بسیار خوبی هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)