شما که سر مراحل اولیه گریه می کنید پس اینو چی میگید!؟
43.5 مایل باید مسابقه بدم!!!برام دعا کنید
شما که سر مراحل اولیه گریه می کنید پس اینو چی میگید!؟
43.5 مایل باید مسابقه بدم!!!برام دعا کنید
WTF
کسی نگفت بازیش خیلی خیلی سخته .میشه گلد گرفت اما بسیار وقت گیره . هر مسابقه رو باید 5-6 بار بری . مثلا همین 43 مایلی که شما گفتی رو باید حداقل 5 بار بری تا طلا بگیری.
حجت جواب منم بده
بعد از 10 مایل رانندگی ماشینم Wreck شد خدا بخیر کنه!!!!
خب تموم شد
فیلمشم گرفتم اگه خواستید اپ کنم
حدودا 10 گیگ شده! با Fraps
Last edited by V i r u s e r; 17-12-2010 at 23:28.
یعنی شما واقعا نمیدونی اون صفحه کوچیک CMD هست ؟
به هر حال بله یه کلید بزنید و بازی رو اجرا کنید . بعدش دیگه نیازی نیست فکر کنم .
این مسیر فکر کنم 14 دقیقه طول میکشه
اما دوستانی که میگن بازی سخته .مهمترین نکته تو زدن رکوردها اینه که اولا کوچکترین برخوردی نداشته باشی
ثانیا سر پیچهاروتا اونجا که ممکنه بدون ترمز بپیچی
اگه این دونکته رو رعایت کنید براحتی تو همه مراحل طلا میگیرید.درضمن بعضی مواقع برای یک مسیر چندین ماشین در نظر گرفته میشه .این درحالی هست که اگه شما ماشینهای جدید رو نگرفته باشید یا لولتون پایین باشید مجبورید با تعداد ماشین محدودی برای رکو.رد زنی برید.وهمین قضیه موجب میشه رکوردها سخت بشن
اما بعضی مراحل فقط وفقط یک انتخاب دارید که اونم باید 2 نکته رو که گفتم رعایت کنید.
کسی نگفت بازیش خیلی خیلی سخته .میشه گلد گرفت اما بسیار وقت گیره . هر مسابقه رو باید 5-6 بار بری . مثلا همین 43 مایلی که شما گفتی رو باید حداقل 5 بار بری تا طلا بگیری.
نه اتفاقا ایناش راحته . قلقش اینطوریه که شما سعی نکن از همه بزنی جلو ! خیلی ریلکس پشت بقیه رانندگی معمولی میکنی نیترو و توربو نمیزنی ! پلیس ها هم کاری بهت ندارن . رسیدی به 7 , 8 کیلومتره آخر گازشو میگیری ! هم نیترو ات پر شده هم توربو داری و ماشینتم سالمه دیگه میترکونی !
بعضی مرحله هاش که دوئل یا رفتن مسیر در یک زمان مشخص هست سخته که البته اونم قلق داره . قلقش در استفاده کردن از میانبر ها ! دور زدن سریع پیچ ها ! استفاده به جا از نیترو ! به خصوص در سربالایی ها و بعد از پیچ ها ! و اینم بدونید که بهتره تو لاین مخالف رانندگی کنید چون نیترو سریعتر پر میشه سعی کنید لایی و دریفت و از این سوسول بازی ها در بیارید نیترو سریعتر پر میشه !![]()
اینجوری نیستش
ببین من تو همین مسابقه اخر که 13:30 دقیقه طول کشید در 0.5 مایلی اخر حدود 10 ثانیه از نفر دوم جول بودم
بعدش فکر می کنی چی شد؟! بوووووم! زدم به ترافیک!!!!
که به لطف اون 8 ثانیه دیگه لازم نشد یه ربع دوباره وقت تلف کنم
من تو 2 بار بردمش
اون بار اولم بعد از 10 مایل ماشینم wreck شد وگرنه می بردم
فیلمشم واستون اپ می کنم نقاط ضعفمو بگید![]()
چرا میدونم چون داشتم سریع تایپ میکردم و وقت هم نداشتم و باید هم میرفتم دیگه حالو حوصله نداشتم
بیخیال چه گیری دادیا![]()
اینم یه نکته دیگه به دردتون میخوره .بعضی مرحله هاش که دوئل یا رفتن مسیر در یک زمان مشخص هست سخته که البته اونم قلق داره . قلقش در استفاده کردن از میانبر ها ! دور زدن سریع پیچ ها ! استفاده به جا از نیترو ! به خصوص در سربالایی ها و بعد از پیچ ها ! و اینم بدونید که بهتره تو لاین مخالف رانندگی کنید چون نیترو سریعتر پر میشه سعی کنید لایی و دریفت و از این سوسول بازی ها در بیارید نیترو سریعتر پر میشه !![]()
اگه نفر اول هستید برید لاین مخالف .
اگه جلوتون ماشین هست فقط سعی کنید بچسبید به پشتش . یعنی از پشت سرش حرکت کنید . هم شتابتون بیشتر میشه به دلیل نبود هوا هم نیترو بیشتری میگیرید چون دارید Slipstream میکنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)