سلام آقا ببخشید این تقویم گوشیم اشتباه بود چرت گفتم بازم ببخشید
سلام آقا ببخشید این تقویم گوشیم اشتباه بود چرت گفتم بازم ببخشید
من اینو خودم امتحان نکردم اما گفته میشه نسخه نهایی فیفا 11 PC هستش (البته حجمش برای دانلود زیاده ):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم میدونید یا نه اما ترکیب و تاکتیکهای تیمی موجود در پیش فرض بازی دقیق و درست نیست .
کسانیکه دوست دارن تاکتیکهای به روز و ترکیب اصلی و محل قرار گیری درست بازیکنان در تیمهای مختلف رو توی بازیشون داشته باشن تا منیجر مود رو با لذت بیشتری دنبال کنن , میتونن اسم تیمهای مورد نظرشونو بگن تا من تصویر تاکتیکهای تیم مورد نظرشون رو توی تاپیک بذارم ( وقتی شما تاکتیکهای تیمی که CPU کنترلش میکنه رو به شکل واقعی خودش طراحی کنید تا حدودی میتونید شباهت بازی این تیمها رو با تیمهای واقعی لمس کنید البته خیلی نباید انتظار بالایی داشت چون به هر حال این یک بازی ویدئویی هست ) .
من به مرور سعی میکنم ترکیب , استراتژیها , تاکتیکها , دامنه حرکتی بازیکنان و محل قرار گیری اونها در زمین رو توی پست سوم همین تاپیک قرا بدم .
بعنوان نمونه این مربوط میشه به تیم اینتر میلان :
من قبلا جزئیات تاکتیهای موجود در این بازی رو از مجلات رسمی منتشر شده EA ترجمه کرده بودم و توی تاپیک WC قرار داده بودم . به امید خدا اونا رو به اینجا منتقل میکنم تا از جزئیات تاکتیها و استراتژیهای تیمی بیشتر اطلاع پیدا کنید .
مراحل انجام این کار :
1. Main menu > Edit Teams > Team Management >Select League/Team etc
2. Formation > Edit Default > Save as e.g. 4-3-3 Custom 1
3. Formation > Scroll down to 4-3-3 Custom 1 > Select to make it the default
4. Custom Tactics > Edit Values > Save as e.g. Custom Arsenal 1 (This now becomes automatic default)
5. نقشها و محل جای گیری بازیکن رو توی زمین ادیت کنید .
6. تکرار مرحله 1 تا 5 برای تمام تیمها .
7. Main Menu > My Fifa 10 > Fifa 10 Profile > Save/Load/Delete > Save > Save squads.
در ضمن یادتون باشه باید این کارها رو قبل از شروع کردن منیجر مود انجام بدید تا توی این مود تغییرات سیو بشه .
این کار یک تعداد از کاربرانه که یک سایت اختصاصی دارن برای این کار طراحی میکنن و گفته میشه شاید امسال مواردی مثل چنتهای اختصاصی , زبانهای هر تیم در جام باشگاهها , زاویه دوربینهای هر لیگ و مواردی از این دست رو هم اضافه کنن تا بازیها حس و حال واقعی تری به خودش بگیره .
پارسال این کار بصورت محدود انجام شد که مورد استقبال بسیاری از گیمرها قرار گرفت .
Last edited by 4039; 21-09-2010 at 12:55.
حاجی منظورت fifa 11 بود دیگه نه ؟؟؟(البته اگه منظورت این نباشه نسخه pc همون fifa 10 کنسوله)
یه چیز دیگه ... فقط می تونی 1 سال بازیش کنی چون مطمینا با اومدن fifa 12 میری سراغ اون ...
حسین جان ایا سایت خارجی این موضوع رو تایید کردن ....
یعنی این fifa 11 کامله ؟؟؟
لطفا سریعا جوابمو بده که یه جا برای دانلود سراغ دارم با سرعت بالا ولی تا قبل از ساعت 16 باید بزارم دانلود چون بسته میشه...(اینترنت 4 مگ)![]()
Last edited by Google Spider; 21-09-2010 at 13:54.
راستش این چیزا رو اجازه نمیدن توی سایتهای معتبر کسی قرار بده چند روز پیش من همچین کاری کردم بلافاصله بن دائمیم کردن . دوباره یک آی دی جدید ساختم الان دیگه جرات اینو ندارم از کسی بپرسم .
شما مطمئنی 4 مگه؟!حسین جان ایا سایت خارجی این موضوع رو تایید کردن ....
یعنی این fifa 11 کامله ؟؟؟
لطفا سریعا جوابمو بده که یه جا برای دانلود سراغ دارم با سرعت بالا ولی تا قبل از ساعت 16 باید بزارم دانلود چون بسته میشه...(اینترنت 4 مگ)
2 مگ رو هم به زور به شرکت ها میدن...بعد اونجا 4 مگ داره
در ضمن به اسم این اشتراک ها توی ایران نمیشه اطمینان کرد...
یکی از دوست های من اشتراک 512 گرفته بود حداکثر Receive اون 35 کیلوبایت بود ولی من که 256 گرفتم تا 180 هم receive دارم
در کل هیچ چیز اینترنت ایران مشخص نیست
اون لینکی که حسین جان قرار دادن برای دانلود فیفا 11 کار نمیکنه
من که هر چی دانلود رو زدم اتفاقی نیفتاد
کسی دیگه ای تست کرده؟!
این قضیهش فرق داره عزیز....
لینک رو هم اره راس می گیی من هم تست کردم کار نمی کرد....
نه منظورم همون فیفا 10 هه ...حاجی منظورت fifa 11 بود دیگه نه ؟؟؟(البته اگه منظورت این نباشه نسخه pc همون fifa 10 کنسوله)
یه چیز دیگه ... فقط می تونی 1 سال بازیش کنی چون مطمینا با اومدن fifa 12 میری سراغ اون ...![]()
معتادم کرده ...![]()
دوستان از سایت یوتیو چجوری میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
youtube
میشه لینک دانلود اون تکنیک های فیفا 11 رو بدید
آیا فایل buttonDataSetup جدیدی نیومده؟من با جوی استیکم مشکل دارم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)