کوبا خشتک آمریکا و انگلیس رو پاره کرد جای پرچمش بهشون داد.
حالا این عقده ای ها 10ها میلیون دلار خرج کردن که بگن ما کارمون درسته و خیلی قوییم.
من که اول بازی رو دیدم اصلا حال نکردم. گرافیک شرط خوب بودن بازی نیست که!
کوبا خشتک آمریکا و انگلیس رو پاره کرد جای پرچمش بهشون داد.
حالا این عقده ای ها 10ها میلیون دلار خرج کردن که بگن ما کارمون درسته و خیلی قوییم.
من که اول بازی رو دیدم اصلا حال نکردم. گرافیک شرط خوب بودن بازی نیست که!
Last edited by آریا ایرانی; 30-11-2010 at 15:40.
سلام. میگم اون مرحله ای که صفحه سیاه میشه و اونجایی که باید بری رو علامت میزنه؛ چطوری باید ردش کرد ؟ من که هرکار کردم نشد !! حالا این مرحله اینجوریه یا کامپیوتر من مشکل داره ؟!!!![]()
سلام ، دوستان در بعضی قسمتها صدا ندارم باید چیکار کنم ؟
برای نصب DirectX که همراه بازی هست هم با ارور زیر مواجه میشم :
![]()
Last edited by arman665; 30-11-2010 at 19:32.
ای بابا ما رو سردرگم نکنید![]()
به بازي ربط داره . بعضي وقتا بازي تو درايو ويندوز و بين فايلهاي سيستمي هم چيزايي رو كپي مي كنه يا تغييراتي تو رجيستري ميده و... كه اينجور بازيها بعد از عوض كردن ويندوز فقط به شرط اينكه همه اون فايلاي داخل درايو ويندوز و تغييرات رو دوباره رو ويندوز جديد اعمال كني دوباره اجرا ميشن .
بعضي بازيها هم هستند كه به صورت پرتابل تهيه شدن . مثه همين MW آقا پارسا . البته اين بازيها هم بعضي مواقع چيزهايي رو بعد از اولين اجرا تو درايو ويندوز ايجاد مي كنند اما بعد از نصب دوباره ويندوز هم قابل اجرا هستند .
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا چی کار باید کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصولآ اینجا کار خاصی لازم نیست انجام بدی...میری کمی جلوتر بعد رفیقات میان عکس میگیرن از نقشه بعدشم که ادامه داستان...
سلام بچه ها.من این بازی رو از download4pc دانلود کردم.حالا یه لینک کرک آخرین نسخه رو میخوام.ویندوزم 7 64 بیتی هست.راستی رو گرافیک جیفورس 230 میشه با حداکثر کیفین بازی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)