حذف تمام و کمال سوسمار خورها رو تبریک می گم![]()
حذف تمام و کمال سوسمار خورها رو تبریک می گم![]()
وای هر چی میگذره من بیشتر میترسم. این استرالیا عراق رو خیلی خوب برد. نمیگم راحت ولی خوب بازی کرد باهاش. الان وقت موج منفی نیست ولی ما جلوی عراق خیلی شانس آورده بودیم. از اونور کره و استرالیا قدرتی تقریباً برابر داشتن با چربش به سمت کره. من دارم میترسماما به قول معروف دیگه کار از کار گذشته
![]()
عجب سوتی داد پیروانی !
وقتی کیول گل زد ، فکر کنم پیرهنشو درآورد و نمیدونم چرا ولی تلویزیون ایران سانسور کرد و صحنه آهسته رو پخش کرد ! بعد پیروانی گفت که کیول کارت زرد گرفته به علت این که بعد از گل پیراهنش رو درآورده ! بعد سه شو گرفت گفت البته ما ندیدیم این صحنه رو !
اگه ندیدی پس چجوری فهمیدی پیرهنشو درآورده ؟ : دی ای نامردا خودتون میشنین بدون سانسور میبینین؟: دی
حالا چرا سانسور کردن ؟ حتما زیرش چیز بدی داشته با مثلا لباس زیرش یه عکسی چیزی داشته !
نه بابا ! اصلا چیزی زیر پیراهنش نپوشیده بود
چرا بابا تیشرت سفید زیرش معلوم بود که سریع قطع کردن !! احتمالاً چیزی نوشته بوده و دوربین ها هم چند ثانیه زوم کردن روش که اون تصاویر مسخره و تکراری رو پخش کرد از گل ...نه بابا ! اصلا چیزی زیر پیراهنش نپوشیده بود
قطر هم دقایق آخر باخت عراق هم همینطور ... امیدوارم این بلا سر ما نیاد![]()
موافقم
ترکیب خیلی خوب و عاقلانه ای هست. و تعویض ها رو هم داریم.
کوروش جان الان با این ترکیب تو خط هافبکمون، پژمتن نوری خیلی مفید هست. هم شوتزن هست و هم سانتر های خوبی میکنه. نکته ای هم که الان پژمان رو برای این بازی مناسب میکنه دوندگی زیاد و با تعصب بازی کردنش هست. تیموریان قطعاً نسبت به نوری کمی دفاعی تر خواهد بود و البته در سمت راست. امیدوارم پیچ خوردگی پای انصاریفر به کلی خوب شده باشه. و هادی عقیلی هوس دریبل زنی نکنه. نقطه ای که ازش میترسم، احسان حاج صفی هست که امیدوارم اشتباه نکنه و جا نمونه. هافبک هامون خوب کار کنن، خیلی از راه رو رفتیم.
با اینکه میدیدم استرالیا داره عراق رو میبره و این باعث میشد بهم استرس دست بده اما من هم درست پس از سوت همین حرف رو تو خونه زدم. عربها پر!!![]()
نه عزیزم من داشتم از الجزیره میدیدم ! چیزی تنش نبود :دي
بابا یه لحظه نشون داد دیگه. چی میگی شما!!
در حالی که کمتر از یک ساعت به شروع دیدار تیم های ایران و کره جنوبی باقی مانده است، کمتر از 200 تماشاگر وارد ورزشگاه قطر اسپورت شده اند.
-------------
اگه تو ایران بود؟!?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)