سلام
ظاهرا یه نسخه از اندروید 2.2 یا همون فرویو برای این گوشی اومده که ظاهرا رسمی نیست ولی اگه خیلی مایلید میتونید اونو از kies بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ظاهرا یه نسخه از اندروید 2.2 یا همون فرویو برای این گوشی اومده که ظاهرا رسمی نیست ولی اگه خیلی مایلید میتونید اونو از kies بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کلیپ این گوشی رو با آندروید 2.2 دیدم واقعا سرعتش خوف شده و معرکست! ارزشش رو داره که از نسخه غیر رسمیش هم استفاده کنید
بدجور این گوشی چشمو گرفتهخدا بگم چیکارت کنه گالکسی
دارم پولا رو جمع میکنم بخرمش
آخرین قیمت 8 گیگش چقده ؟ 16 گیگ چقد ؟[COLOR="Silver"]
Last edited by mani_2004_2006; 30-08-2010 at 22:13.
آقا اين گوشي اينجا زياد خاطرخواه داره؛بدشو نخواه كه خطرناكه :دي
قيمت 8گيگ امروز بين 630تا 680 من از سايتاي ديگه خوندم كه قيمت علاالدين رو گذاشته بودن؛16هم730تا 760.
مونده چقدر زرنگ باشي...
ابی جون این گوشی دیگه کم کم خز میشه .میگم بی خیالش بشیم![]()
شما از آواتارت معلومه که از روی جه نیتی این حرفا رو میزنی.. شما بچسب به اون سیب کرم خوردت![]()
با اومدن n8 دیگه galaxy s خز نمیشه ... n8 که خز میشه.
خدا کنه زودتر این n8 بیاد تا تمرکز موبایل فروش ها و فروشنده و خریدار بره رویه n8 . مطمئناً اون موقع قیمت galaxy s میاد پایین و ما به مراد دلمون میرسیم.![]()
من موندم چجوری بعضیا میرن نوکیا با اون سیستم عامل مسخرش رو میخرن
به خدا هیچی نداره
یه مدت n97 داشتم مونده بودم چرا این گوشی قیمتش اینقد بالاست به خدا سر 1 هفته پشیمون شدم سر 15 روز فروختمش
آخه هیچی نداره این سیمبین بهتره بهش بگم هیچبین
به خدا من دیگه محاله نوکیا با این سیستم عامل مسخره و اینترفیس عقب افتاده بخرم
1- برای دیدن این نوع فیلم ها بهتر زیرنویس اونارو با Converter های موجود به فیلم بچسبونید و فقط بریزید روگوشی و ببینید.
2- خروجی تلویزیون داره ، منتها کابلش در داخل پک نیست و باید جداگانه تهیه کنید.
3- هنوز فارسی ساز درست و حسابی ای برای این گوشی نیمده اما تا چند هفته دیگه رام های فارسی هم منتشر میشن و اون موقع فونت فارسی هم ساپورت میشه ... کلاً گلکسی در مورد فارسی سازی و اینا زیربار نمیره !!
4- بــلــه براحتی پخش میکنه ...
5- احتمالاً حدود 600 - 640 ، 8 گیگ البته ...
الان خوب شد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)