داتک سرویس 256 ساعت 12:30 شب
![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من آسیاتک رو پیشنهاد میکنم! سرویس 128 دارم و واقع راضیم! پشتیبانی 24ساعته. بدون افت سرعت. بدون دیسکانکتی. اینم مدارک لازم:
تازه کمشه! 1هفته هم شده بدون دیسکانکتی:
سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی الان صبا نت داره ....
الان چند روزه که سرعت خیلی خیلی کم شده .... حتی بعضی وقتها سایت گوگل رو هم باز نمیکنه چه برسه به پی سی ورلد و بقیه ی سایتها ...
اگه کسی صبانت داره امتحان کنه ببینه سرعتش تغییر نکرده ....
__________________________________________________ _________
یه سوال دیگه »»» ارور 734 برای چیه ..... باید چیکار کنم تا این ارور رو دیگه نده ؟
با تشکر
Last edited by ms368; 16-07-2007 at 06:17.
کسی جواب ما رو نمی ده!! پست شماره 1571
دقیقا درست میگید .فاصله تا مرکز مخابرات چه زیاد چه کم فر قی نمیکنه .این حرفای من در وردیه isp تو ایران که تو ذهن همه کردن.من می خواست از داتک جدا شم و اگه بشه 512 اسیا تک بگیرم .شما در کل از اسیا تک رازی هستید.مشکل dc شدن به تکرار دارید.وقتی dcمیشید اتومات کانکت میشید ؟
مرسی از توضیحتون.شما با سرعت 128 کانکت میشید و 12 kb میگرید(برای emule)؟در هر time این سرعت بهتون میده؟یکی از دوستان مگفت اسیا تک فقط تو بعضی از ساعتها خوبه مثلا از 5 الئ 11 صبح.چون من از داتک میگیرم سرعت دانلودیم با 256 روزها 2 الئ 3 kb هستش و شباه بینه 14 الئ 18kbهستش .البته این مقایسه رو من در مورد برنامه emule میگم.در مورد تعداد dcشدن شرکت اسیا تک به چه صورته؟بعد از dc اتوماتیک کانکت میشید؟از نظر پشتیبانی به چه صورته؟اگه مشکلی داشته باشید زود اقدام میکنن برای رفع مشکلتون ؟
مننون از لطفتون من bearshare دارم ولی emuleیوزرهای که داره و سرچی که میشه کرد خیلی گسترده تر از berashare هستش.البته من بیشتر فیلم دانلود میکنم و بیشتر فیلمهایی که تو emule سرچ کردم بوده.من از وقتی 256 گرفتم تا الان با همه مشکلات dcشدن و سرعت پایین در روز 5 فیلم 700 مگ ظرفه 20 روز دانلود کردم از emule.البته من روشم اینکه 10 فیلم انتخاب میکنم و میزارم برای دانلود.
ببخشید من یه سئوال داشتم :
دوستان من یه اینترنت خوب میخوام . یعنی هزینه ی کم ، سرعت تقریبا خوب ( برای دانلود ) + امکان Send و Receive . البته به جز ADSL چون اینجا خیلی گرونه ( کرمانشاه )
اگه چنین اینترنتی هست معرفی کنید . ممنون .
===================================
دوست من میشه یه توضیح بدی Emule و Bearshare چیه ؟ یه توضیح کلی در مورد هزینه و سرعت بدی ممنونت میشم .
آقا منم 128 دارم البته رايگان هستش ماه اول گرفتم ولي يه بار گرفتم روي 41 بودش خيلي پايين بودش بعد سرور باكو خوبه سرورهاي ديگه انتخاب ميشه كمتر ميشه نميدونم چطوريه. يكي اين u-torrnet رو يادم بده بتونم هر فيلمي ميخوام بگيرم هنوز نتونستم باهاش فيلم دانلود كنم. البته من بعضي وقتها ديسكانكت ميشه حالا چيكار كنم ديسكانكت ميشه خودش كانكت بشه مشكلي نداره فقط ديسكگانكت ميشه دوباره كانكت ميكني وصل ميشه
دوستان ؛آسياتك در ؛آخر ماه و يا در اول ماه ؛ پول شارژ را مياد و ميگيره؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)