علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
موارد خریدو برات اوکی کنم ؟
علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
موارد خریدو برات اوکی کنم ؟
ده میلیون بزار روش خیرش رو ببینی.آخه بازیکن خیلی کم دارم.خودت بهتر میدونی که.دستت درد نکنه.
اولین نقل و انتقال انجام شد.حسین جان الان داریم با هم دست میدیم و ازمون عکس میگیرن...
حسین جان آزادشون کنیم یعنی از تیم اخراج کنیم؟بعد چی گیرمون میاد؟علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
وحید تو که بدتر پیشنهاد میدی.با یه بازیکن نصف تیم رو میخوای.ویا کارتهای خاصی نداره.بیخود گولشو نخور.اینیستا رو میدم یکی از بازیکنای زیر رو هم انتخاب کن:
لیست مازاد:Jeffern
Abidal
Milito
Pique
Henrique
v.sanchez
maxvell
Sergio busquets
Bojan
Pedro
Jorquera
Chygrynskiy
Last edited by mohammad_87; 25-02-2010 at 23:59.
حسین پس چی شد؟ بورونو آلوز و لنون و گورکوف همین حالا من می خرم.
بسیار خب . به سلامتی اولین معامله انجام شد . پس من قرارداد رو اوکی میکنم ( یک جا فعلا ثبتش میکنم تا پایان نقل و انتقالات توی آپشن فایل اعمالش کنم ) .
پس شما الان 110 م داری و من 90 م .
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
وحید جان من که گفتم بجز گورکف بقیه اوکی هستن و من ثبتشون کردم توی آپشن فایلت اعمالشون میکنم .
---------- Post added 26-02-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:57 PM ----------
پس این 100 میلیونو برای چی به باشگاهها اختصاص دادیم برای همین دیگه . فکر میکنی بازیکنای بنجل هر تیم قیمتشون چقدره نهایتا 3- 4 میلیون 10 تاشون به زور به 30 میلیون میرسن .
حسین نمیشه از همه بازیکنان 10 واحد کم نکنی.الان مثلا از لنون 10 واحد کم کنی میشه در حد یه بازیکن افغانی
راستی محمد مگه همه چی کارت هستش.ویا از نظر گل زنی تکه.هیچ بازیکنی مثل اون توی این فوتبال گلزن نیست.اصالا بی خیالش شدمحالا بازیکن دیگه نمی خوای. خوان ماتا یا ویسنته رو بخوای می فروشم هر جفتشون مهاجم گوشه بازی می تونن کنن و فکر کنم به دردت بخورن.
همون ویا رو خودت درست حسابی پیشنهاد بده دومیش رو هم ثبت کنیم.میرم تیمت رو هم یه نگاهی بکنم.تو پیشنهادت رو بده و از هانری،ابراهیموویچ و ژاوی دست بردار.دیدی که من مسی رو فروختم و پویول رو هم کسی خوب معامله کنه میفروشم.پیشنهادت برای ویا چیه؟
خب اگه کم نکنم که قیمتاشون نجومی میشه . ببین من قیمتای بازیکنا رو براساس توانییهاشون محاسبه میکنم اگه بجای 10 واحد مثلا 5 واحد کم بشه کلی قیمتشون زیاد میشه .
حسین جان مال من چی ؟ Forlan و Riqueleme
محمد نگاه کن تو مثلا اگه یه مهاجم از دست بدی بازم مهاجم زیاد داری ولی باور کن من فقط ویا دارم.حالا صبر اگر یه مهاجم خوب خریدم شاید بهت فروختم. اینو در نظر بگیر ویا برای من 5 واحد کم شده ولی برای تو 10 واحد کم میشه. پس برای من خیلی عالی هستش. البته بازیهایی که خودت بازی نمی کنی چون پیش فرض هست همه تیمها رو بدجور می ترکونه.
راستی پویول من حاظرم بخرم. با کدوم بازیکنان من اونو میدی؟
کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
آرمین جان اینا رو هم اوکی میکنم فردا توی آپشن فایلت میبینیشون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)