تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 296 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    اختیار داری حسین جان، میگم 5 تا از بازیکنان لیستم را میخوام:

• Jesus Navas
    • Srna
    • Corluka
    • Heitinga
    • Rafinha
    ولی مثل اینکه فقط 3 تا بازیکن میتونم بخرم؛ برای همین اگه میشه میخوام 3 تا از بازیکنای زیر را بفروشم:

• Tiago
    • Almiron
    • Ekdal
    • Ariaudo
    • Molinaro
    راستی حسین جان، میگم حاضری پیرلو را بفروشی یا با یکی دو تا از بازیکنای من معاوضه کنی؟

علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
    موارد خریدو برات اوکی کنم ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد اگه تو بنگاه معاملات میزدی مطمئنم تا الان جزء مایه دارای تهران میشدی . خیلی خب رونالدینیو رو با بکام همزمان بهت میدم اما امیدوارم رونالدینیو مصدوم شه رو دستت باد کنه . خب تمومه دیگه ؟
    ده میلیون بزار روش خیرش رو ببینی.آخه بازیکن خیلی کم دارم.خودت بهتر میدونی که.دستت درد نکنه.
    اولین نقل و انتقال انجام شد.حسین جان الان داریم با هم دست میدیم و ازمون عکس میگیرن...
    علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
    حسین جان آزادشون کنیم یعنی از تیم اخراج کنیم؟بعد چی گیرمون میاد؟
    وحید تو که بدتر پیشنهاد میدی.با یه بازیکن نصف تیم رو میخوای.ویا کارتهای خاصی نداره.بیخود گولشو نخور.اینیستا رو میدم یکی از بازیکنای زیر رو هم انتخاب کن:
    لیست مازاد:
    Abidal
    Milito
    Pique
    Henrique
    v.sanchez
    maxvell
    Sergio busquets
    Bojan
    Pedro
    Jorquera
    Chygrynskiy
    Jeffern
    Last edited by mohammad_87; 25-02-2010 at 23:59.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین پس چی شد؟ بورونو آلوز و لنون و گورکوف همین حالا من می خرم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ده میلیون بزار روش خیرش رو ببینی.آخه بازیکن خیلی کم دارم.خودت بهتر میدونی که.دستت درد نکنه.
    اولین نقل و انتقال انجام شد.

بسیار خب . به سلامتی اولین معامله انجام شد . پس من قرارداد رو اوکی میکنم ( یک جا فعلا ثبتش میکنم تا پایان نقل و انتقالات توی آپشن فایل اعمالش کنم ) .
    پس شما الان 110 م داری و من 90 م .

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

حسین پس چی شد؟ بورونو آلوز و لنون و گورکوف همین حالا من می خرم.
    وحید جان من که گفتم بجز گورکف بقیه اوکی هستن و من ثبتشون کردم توی آپشن فایلت اعمالشون میکنم .

---------- Post added 26-02-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:57 PM ----------

حسین جان آزادشون کنیم یعنی از تیم اخراج کنیم؟بعد چی گیرمون میاد؟

Jeffern

پس این 100 میلیونو برای چی به باشگاهها اختصاص دادیم برای همین دیگه . فکر میکنی بازیکنای بنجل هر تیم قیمتشون چقدره نهایتا 3- 4 میلیون 10 تاشون به زور به 30 میلیون میرسن .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین نمیشه از همه بازیکنان 10 واحد کم نکنی.الان مثلا از لنون 10 واحد کم کنی میشه در حد یه بازیکن افغانی
    راستی محمد مگه همه چی کارت هستش.ویا از نظر گل زنی تکه.هیچ بازیکنی مثل اون توی این فوتبال گلزن نیست.اصالا بی خیالش شدم حالا بازیکن دیگه نمی خوای. خوان ماتا یا ویسنته رو بخوای می فروشم هر جفتشون مهاجم گوشه بازی می تونن کنن و فکر کنم به دردت بخورن.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین نمیشه از همه بازیکنان 10 واحد کم نکنی.الان مثلا از لنون 10 واحد کم کنی میشه در حد یه بازیکن افغانی
    راستی محمد مگه همه چی کارت هستش.ویا از نظر گل زنی تکه.هیچ بازیکنی مثل اون توی این فوتبال گلزن نیست.اصالا بی خیالش شدم حالا بازیکن دیگه نمی خوای. خوان ماتا یا ویسنته رو بخوای می فروشم هر جفتشون مهاجم گوشه بازی می تونن کنن و فکر کنم به دردت بخورن.
    همون ویا رو خودت درست حسابی پیشنهاد بده دومیش رو هم ثبت کنیم.میرم تیمت رو هم یه نگاهی بکنم.تو پیشنهادت رو بده و از هانری،ابراهیموویچ و ژاوی دست بردار.دیدی که من مسی رو فروختم و پویول رو هم کسی خوب معامله کنه میفروشم.پیشنهادت برای ویا چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خب اگه کم نکنم که قیمتاشون نجومی میشه . ببین من قیمتای بازیکنا رو براساس توانییهاشون محاسبه میکنم اگه بجای 10 واحد مثلا 5 واحد کم بشه کلی قیمتشون زیاد میشه .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین جان مال من چی ؟ Forlan و Riqueleme

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد نگاه کن تو مثلا اگه یه مهاجم از دست بدی بازم مهاجم زیاد داری ولی باور کن من فقط ویا دارم.حالا صبر اگر یه مهاجم خوب خریدم شاید بهت فروختم. اینو در نظر بگیر ویا برای من 5 واحد کم شده ولی برای تو 10 واحد کم میشه. پس برای من خیلی عالی هستش. البته بازیهایی که خودت بازی نمی کنی چون پیش فرض هست همه تیمها رو بدجور می ترکونه.
    راستی پویول من حاظرم بخرم. با کدوم بازیکنان من اونو میدی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

حسین جان مال من چی ؟ Forlan و Riqueleme
    آرمین جان اینا رو هم اوکی میکنم فردا توی آپشن فایلت میبینیشون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •