تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 1049 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا ممنون....
    فقط نمیدونی این 1090 ورودی hdmi داره؟
    من رفتم مغازه دیدمش ..ورودی hdmi نداشت تعجب کردم البته فکر کنم مغازه دار اشتبا دستگاه رو نشونم داد....
    یک مدل دیگه معرفی کرد مدل فکر مینک 768 lg ..... نظرت درباره اون چیه؟ نسبت به 1090 کدوم رو بگیرم بهتره؟
    تا اونجایی که من می دونم و توی مشخصات سینمای خانگی مدل 1090 ذکر شده،دارای ورودی و خروجی HDMI هست.احتمالا فروشنده اشتباه کرده.
    در مورد 768 هم چیزی نمیدونم.ازش لینکی داری؟شاید مدل جدید 765 باشه.اگر که تفکیک و صدای 765 رو داشته باشه مدل مناسبی نیست.

سلام، من نمیدونم برای خونمون سیستم صوتی بگیرم یا سینمای خانگی؟ هم میخوام باهاش فیلم ببینم هم موزیک گوش کنم؟ در حد 500 تومن هم میتونم هزیته کنم ... میتونید منو راهنمایی کنید؟ چه مارکی بهتره؟
    بستگی به سلیقتون داره در مورد دیزاین و چیدمان و سبک صدایی که می پسندید. سیستم های خونگی 5.1 با این قیمت نسبت به سینماهای توی این رنج قیمت در زمینه موزیک خیلی بهتر و قوی تر عمل می کنند.

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

من یه سوال دارم.استفاده ورودی hdmi توی سینمای خانگی چیه که اینقدر شورش رو میزنید؟میخواهید واستون چه کار عجیب وغریبی انجام بده؟اصلا تو سینمای خانگی کاربرد نداره.یگید ما هم یاد بگیریم.
    سلام..
    ورودی hdmi کاربرد زیادی داره مخصوصا واسه کسایی مثل من که قصد داریم صدای 5.1 از کنسول (xbox .ps3 ) بگیریم... اینجوری دیگه لازم نیست تمام ایران رو زیرو رو کنیم واسه کابل optic ... ارزونتر هم است.....شکستن هم تو کارش نیست... حالا من نمیدونم شاید تهران راحت کابل optic گیر بیاد اما حداقل اینجا (اهواز) که من نتونستم گیر بیارم.....

4. این کاربر از iranian_ boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام..
    ورودی hdmi کاربرد زیادی داره مخصوصا واسه کسایی مثل من که قصد داریم صدای 5.1 از کنسول (xbox .ps3 ) بگیریم... اینجوری دیگه لازم نیست تمام ایران رو زیرو رو کنیم واسه کابل optic ... ارزونتر هم است.....شکستن هم تو کارش نیست... حالا من نمیدونم شاید تهران راحت کابل optic گیر بیاد اما حداقل اینجا (اهواز) که من نتونستم گیر بیارم.....
    توی تهران کابل اپتیکال به راحتی پیدا میشه و قیمت یک متریش از 10 تومن به بالا هستش.اگر مشکل خرید کابل داری می تونید آنلاین خرید کنید.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی تهران کابل اپتیکال به راحتی پیدا میشه و قیمت یک متریش از 10 تومن به بالا هستش.اگر مشکل خرید کابل داری می تونید آنلاین خرید کنید.

اقا ممنون میشم در مورد کابل optic و مدل ها و قیمت های اون توضیح بدید

در ضمن یک سئوال دیگه هم داشتم - من یک dz810 خریدم کیفیت صدای خوبی داره و میشه گفت تفکیک صدای قابل قبولی داره فقط یک مشکل دارم و اون هم میزان صدا هست !!

یعنی با 1000 وات من توی یک محیط کوچک باید صدای اون رو روی 20 قرار بدهم تا چیزی بشنوم و زیر 10 اصلا صدا نداره ، در حالی که مازیمم اون 32 هست
    این یک مقدارعجیب نیست ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان لطفآ یه سینمای خانگی خوب زیر 400 تومان معرفی کنید.
    بیشتر برای صدای بازی های PS3 و دیدن فیلم میخام.تلوزیون هم ال ای دی سامسونگ هست،فروشنده سری tz رو پیشنهاد کرد که با وجود توضیحات دوستان برنداشتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان خسته نباشید

من می خواستماطلاعاتی در مورد کابل اپتیک کیفیت و قیمت و مارک اون بدونم اگه بخواهم بخرم از کجا بخرم که مناسب باشه

در ضمن من یکdz810 گرفتم کیفیت صدای اون خوبه ولی اشکالش اینه که میزان بلندی صداش خیلی جالب نیست برای مثال فیلم ها رو با اندازه 20 می شنوم در حالی که بیشترین صدای اون 33 هست و با صدای 10 تغریبا چیزی شنیده نمیشه !!

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان خسته نباشید

من می خواستماطلاعاتی در مورد کابل اپتیک کیفیت و قیمت و مارک اون بدونم اگه بخواهم بخرم از کجا بخرم که مناسب باشه

در ضمن من یکdz810 گرفتم کیفیت صدای اون خوبه ولی اشکالش اینه که میزان بلندی صداش خیلی جالب نیست برای مثال فیلم ها رو با اندازه 20 می شنوم در حالی که بیشترین صدای اون 33 هست و با صدای 10 تغریبا چیزی شنیده نمیشه !!
    سلام amirkhan.مشکل شما مشکل خیلیها از جمله خود من هست.من در زمینه کابلها(معرفی انواع گوناگون وکاربردوقیمت و...)وراههای ارتباطی دستگاههای مختلف قصد راه اندازی یه تاپیک رو دارم.انشالله که استقبال یشه.

11. 3 کاربر از FARSHAD_DIGITAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سینما خانگی سامسونگ دارم وقتی فیلم با فرمت WMV میزارم اجرا نمیکنه. میگه Codec not suported چیکار کنم؟؟؟ فیلم رو به mpeg , avi تبدیل میکنم با کانورتور صدای فیلم جا به جا میشه اعصاب خورد میکنه. چیکار باید کرد؟؟؟ ممنون میشم راهننایی کنید. من فیلم هایی که از اینترنت دانلود میکنم اکثرا با پسوند Wmv هستن

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سینما خانگی سامسونگ دارم وقتی فیلم با فرمت WMV میزارم اجرا نمیکنه. میگه Codec not suported چیکار کنم؟؟؟ فیلم رو به mpeg , avi تبدیل میکنم با کانورتور صدای فیلم جا به جا میشه اعصاب خورد میکنه. چیکار باید کرد؟؟؟ ممنون میشم راهننایی کنید. من فیلم هایی که از اینترنت دانلود میکنم اکثرا با پسوند Wmv هستن
    مدل سینمات چیه؟یه search تو اینترنت بکن شایددستگاهت نیازبه آپدیت داشته باشه.

14. این کاربر از FARSHAD_DIGITAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان یه سوال درباره سینماهای خانگی داشتم .

از یه نفر شنیدم که اسپیکرهای سینماهای خانگی آهنرباهای قوی دارن که اگه به تلویزیون نزدیک باشن در مدت طولانی باعث میشن رنگ کناره های تلویزیون به هم بریزه و تصویر رو میکشه به داخل .

این موضوع تا چه اندازه درست هستش ؟ فاصله اسپیکرهای Front تا تلویزیون معمولا چقدر باید باشه ؟

مخلصیم .

16. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •