please answer this
please answer this
سلام، خواهش می کنم
منظورت از رنگای دیگه ی PathNode چیه؟
سلام
عکس برام لود نمی شه، یه جا دیگه آپ کن. استاتیک مشه یا اسکلتال؟ فرمت اکسپورت چی هست؟
Please wait until someone who knows your answer be logged in.
6 hours in a forum like this isn't too long.
سلام
شما اگه برات مقدوره آموزش ویدئویی Gnomon: UDK Lighting & Post Proccessing رو بگیر ببین، تمام مسائلی که توش مشکل برخوردی رو توضیح داده.
با وجود Directional Light نمی شه نور پردازی رو تست کرد، چون معمولا اثرش بیشتره. برای تستT موقتا این طور نور ها رو سلکت کن و تو تنظیمات قسمت Lighting گزینه ی Enable رو غیرفعال کن. تستت که تموم شد و از سایر نور ها مطمئن شدی، باز روشنش کن.
سایه ای که می گی نمی یاد، روی BSP قراره بیافته، یا Terrain یا Static Mesh ؟ تنظیماتشون فرق می کنه.
در ضمن نور دوم از چه نوعی هست؟ همیشه سعی کن تو سوالت کیس مشکلت رو خوب باز کنی و توضیح بدی ازش، اگه نه کسی نمی تونه کمک کنه. این طوری مشکلت هم زودتر حل میشه.
در ضمن در کل توصیه می کنم به جای Directional Light از Dominant Directional Light استفاده کن، با توجه به این که حدس می زنم داری محیط Exterior طراحی می کنی. فقط بدون که با توجه به امکانات بیشتر این نور، اجازه داری فقط یکی از نور های Dominant رو توی هر صحنه داشته باشی. کارت گرافیک بیشترش رو ساپورت نمی کنه.
راستی از LightmassImportanceVolume که استفاده کردی؟ چک کن همه ی مپ از جمله تمامی نورها داخلش باشن.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 03-09-2010 at 23:26.
سلام.میخواستم بدونم من میتونم از آموزش هایی که بچه ها درست میکنن توی سایت خودم استفاده کنم !؟![]()
سلام
اگه می خوای مطمئن باشی با خودشون هماهنگ کن. اکثرن مال این دوستان هست آموزش ها: Ninja0098, Vahid67 و Silsin. اگه بگردی ممکنه بازم باشه. ID هاشونو سرچ کن تو فروم و یه پ.خ بهشون بده.
من PDF جایی نذاشتم، با این همه اگه خواستی پست های آموزشیم رو جایی استفاده کنی، مشکلی نیس. فقط در هر صورت یه جوری اینجا رو منبع اعلام کن که برای رفع مشکلاتشون بدونن کجا برن.
فعلا بای.![]()
سلام
به نظر من مشکلی نیست حالا در عوض مقاله ها اسم سایتتو بده ببینیم چی داری![]()
سلام
راستی بابت آموزشا خیلی ممنون . چون میدونم خیلی ها بهش نیاز دارن هر جا که تونستم آپشون کردم . حتما ادامه بدیا .
ممنون![]()
مرسی . سایت فروشگاهش راه افتاده اما فرومش تازه راه افتاده خالیه ! میترسم اینجا به کسی پیشنهاد همکاری بدم بن بشم! اما خوب انجمن سایت این :
فروشگاهشم که :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم از اینکه اجازه دادی از مقاله هات استفاده کنم ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه سوال دارم دوستان . من در طراحی 3 بعدی مهارت خوبی دارم و قبلا هم یک محیط در گوئست رئال تایم کرده بودم و گرافیک عالی هم داشت اما متاسفانه ابزارهای گوئست اصلا برای بازی سازی مناسب نبود . اما توی گوئست تکستچر دهی واقعا حرفه ای بود و میشد تکستچرهای چندلایه به یه آبجکت داد تو این موتور هم چنین چیزی ممکنه که برای یک آبجکت از چند تکستچر آستفاده کرد به صورتی که مخلوط بشه ؟
سلام دوست عزیز
اختیار دارین، این انجینو با کوئست مقایسه می کنی؟ با انجینی که Gears 2 و Sinqularity ساختن یعنی نمی شه یه همچین کار ساده ای رو انجام داد؟
خب باید بگم که قابلیت های UDK خیلی بالاتر از این حرفاست، نمی دونم اگه تو تعداد تکسچر محدودیتی هست یا نه، ولی خودم تا 7 تا تکسچر تو یه مدل رو هم استفاده کردم.
در ضمن متریالی که توی این انجین میشه بسازی، توی هیچ انجینه دیگه ای نمی شه در آورد، حتی کرای انجین اگه کار کرده باشی، این کیفیتو نمی ده، باید خودت باهاش کار کنی تا ببینی. پارتیکل ادیتورش هم تکه، فقط برنامه های آفلاین که برای فیلم سازی استفاده می شن، مثل Adobe After Effect می تونن پارتیکل سیستم بهتر از UE3 بسازن. حداقل این چند ساله که این طوریه، 4 ماه دیگه رو نمی دونم. رندررش هم زبونزد خاص و عامه. لازم نیس به حرفای من اعتماد کنی، کافیه دو ساعت خودت تو نت بچرخی و یه مقایسه انجام بدی(البته متریال ادیتور و پارتیکل ادیتور رو باید باهاش کار کنی تا متجه قدرتش بشی).
در ضمن من کوئست کار نکردم، ولی فکر کنم بتونی راحت Level Design بکنی با UDK چون یه Kismet داره که روندش نزدیکه به اون تا کد نویسی.
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 04-09-2010 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)