تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 472 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

البته درچه گاز سیمی خیلی شتاب بیشتری به خودرو می ده تا برقی اما من چند نفر رو هم دیدم که موتور بنزینی داشتن می گفتن درچه گازشون برقی هست. دوست عزیز از کجا می شه فهمید برقی هست یا سیمی؟ قابل رویت هست این دریچه گاز؟
    راستش یه نکته بگم. من خودم قبلا خیلی تو ظاهر و باطن ماشین دست می بردم. اما الان به این نتیجه رسیدم هرچقدر هم تغییر قراره تو یه خودرو اعمال بشه باید همون اصالت خودشو داشته باشه. چون موقع فروش و یا تعمیر خودرو خیلی اذیت شدم. برای همین سورنمو که گرفتم بجز روکش صندلی و ضبط هیچ تغییری روش ندادم...
    البته یه نکته هم بگم. خود سورن مالتی پلکس یه چراغ روی صفحه کیلومترش داره که برای کروزه. سوال که کردم گفتن کروز این ماشینو خود ایران خودرو باید طراحی کنه. هنوز طراحیش تموم نشده بندازه رو ماشینها برای همین بدون کروز تحویل می شه و در حال طراحی و ساخت هستش.

دریچه گاز EF7 بنزینی سیمی هستش برای مشاهده این مسئله اگر پدال گاز رو وقتی ماشین خاموشه بالا و پایین کنید قسمت بالای سیلندر اهرم سیم گاز تکون میخوره...
    از یه مکانیک آشنا به موتور بپرسید کاملا براتون توضیح میده در رابطش و کاملا قطعاتشو بتون نشون میده

2. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

های دوستان
    امروز یه EF7 دیدم با کپسول خالی 16 کیلوگرم گاز زد ، بعدش منم با کپسول خالی همون پمپ زدم اما 12 کیلوگرم بیشتر نگرفت ، داستان چیه ؟!
    کسی میدونه آیا کپسول گاز رو باید تمیز کرد یا کاری کرد که بیشتر گاز بگیره ؟
    راستی شیراز که گاز میزنم با 5000 تومن 240-270 تا میرم بیرون از شهر ، امروز یکی از شهرستان ها 5000 تومن گاز زدم 325 کیلومتر رفتم ، یعنی میشه به جای گاز هوا بزنن ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

های دوستان
    امروز یه EF7 دیدم با کپسول خالی 16 کیلوگرم گاز زد ، بعدش منم با کپسول خالی همون پمپ زدم اما 12 کیلوگرم بیشتر نگرفت ، داستان چیه ؟!
    کسی میدونه آیا کپسول گاز رو باید تمیز کرد یا کاری کرد که بیشتر گاز بگیره ؟
    راستی شیراز که گاز میزنم با 5000 تومن 240-270 تا میرم بیرون از شهر ، امروز یکی از شهرستان ها 5000 تومن گاز زدم 325 کیلومتر رفتم ، یعنی میشه به جای گاز هوا بزنن ؟
    سلام
    کپسولهای یکسری از مدلاش مثه اینکه بزرگتره مثلا مدل 88 با مذل91 من کاملا با چشم هم قابل رویت هست تفاوتشونو . مدل 88 خیلی بزرگتر از مال منه
    میزان گازی که میزنید بستگی به فشار جایگاه داره ,یکسری از جایگاهها مقدار بیشتری پمپ میکنند
    میزان مصرف بستگی به طریقه راندگی ,میزان ترمز هاتون توی جاده ,شیب جاده و.....دلیل دیگست دوست عزیز
    من با مدل 88 با گاز توی جاده حدود 340 هم رفتم
    ولی 91 نه توی جاده 300 تا بیشتر نتونستم برم
    کلا نرم بش گاز بدید و توی سرعت 110 ثابت باشید مصرف خیلی کمه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

سلام
    کپسولهای یکسری از مدلاش مثه اینکه بزرگتره مثلا مدل 88 با مذل91 من کاملا با چشم هم قابل رویت هست تفاوتشونو . مدل 88 خیلی بزرگتر از مال منه
    میزان گازی که میزنید بستگی به فشار جایگاه داره ,یکسری از جایگاهها مقدار بیشتری پمپ میکنند
    میزان مصرف بستگی به طریقه راندگی ,میزان ترمز هاتون توی جاده ,شیب جاده و.....دلیل دیگست دوست عزیز
    من با مدل 88 با گاز توی جاده حدود 340 هم رفتم
    ولی 91 نه توی جاده 300 تا بیشتر نتونستم برم
    کلا نرم بش گاز بدید و توی سرعت 110 ثابت باشید مصرف خیلی کمه
    های مرسی از جواب
    عکس آواتار رو ببینی مفهمی که زیاد رانندگی کردم
    همه ی این چیزای که شما گفتین درست
    ولی چطوری میشه که 2 تا مدل 90 مثل هم یکی 16 تا بگیره و یکی 12 تا تو حالت مساوی
    و اینکه بازم تو حالت کاملا مساوی یه جایگاه با 5000 تومن گازش 260 تا بری و یه جایگاه دیگه با 5000 تومن 320 تا بری ؟
    رانندگی من همیشه یه جوره خیلی خیلی نرم رانندگی میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حالا که نصب نمیشه. اگه مالتی پلکس باشه که امکان نصبش اصلا نیست. در صورتی که گاز برقی باشه بازم نصب نمیشه. اگه نصب کنید ماشین از استاندارد خارج می شه. 206 هم تمام مدلاش روشون کروز نصب نمیشه. مثلا تیپ 2 روز به هیچ وجه کروز نصب نمیشه. همطور شما نمی تونید کروز 206 رو روی سمند بذارید. اینکه میگید کار نشد نداره درسته کار نشد نداره.. میشه موتور زانتیا رو برداشت روی شاسی پیکان گذاشت بدنه هیوندا رو سوار کرد. ولی اینا اصلا استاندارد نیست. برای همین هم شما اگه روی سمند موتور ملی کروز نصب کنید ماشینتون از گارانتی خارج می شه. قبلا خود اپکو نصب می کرد. یکی از دوستان خودم هم نصب کرده بود. اما کلی مشکل داشت ماشینش. بعد فراخان دادن رفت براش ورش داشتن نزدیک 400 تومن هم بهش دادن بابت خسارت و گفتن دیگه نصب نمی کنیم و نصبش گارانتی رو باطل می کنه. فقط روی موتور XU7 نصب می کنیم و برای 206 هم روی تیپهای 5 و6 ، چون بقیه مشکل پیدا می کنن....
    حالا شما 30 ماه دیگه هم کروزتو بذار رو ماشینت باشه. وقتی خواستی ماشینو بفروشی می فهمی چه اشتباهی کردی یا وقتی بردی نمایندگی فهمیدن گارانتی تو باطل کردن.
    یکی دیگه از آشنایان ما رفت روی ماشینش همین تغییرات رو انجام داد گفت بابا کشته دروغ میگن نمی فهمن. بعد یه مدت برد تعمیرگاه مرکزی. ماشینشو از گارانتی خارج کردن. بعدشم روزی می خواست تحویل بگیره دید هیچ کاری رو ماشینش انجام ندادن . کلی شاکی شد. بهش گفتن برو این تجهیزاتی که بستی باز کن بیا کارای ماشینتو انجام بدیم. اون بنده خدا هم کلی خرج رو دستش موند.
    حالا خود دانی....
    اگه گارانتی ماشین و خدمات پس از فروشش براتون مهم نیست هرچی می خواین روی ماشین نصب کنید. منابعی که اوردم برای سایت خود ایران خودرو هستش.
    09178768616شماره نماینده اپکو دربوشهره که نصب میکنه هر ef7چه برقی چه غیر برقی البته به غیر از مولتی پلکس-بعدش هم من نمیدیونم که انطور که شما میگید چه ضرری برای ماشین داره چون این دستگاه 3قسمت مجزا داره1-موتوره شه که کنار باطری جاش میده ecuشه که پشت صفحه کیلومتر قرارمیدن وسردنده که جای سردنده اصلی قرار میگیره ودیگرهیچ......وفقط .فقط با دریچه گاز در ارتباطه که اونوثابت نگه میداره حالا چه ربطی به گارانتی داره من نمی دونم ....راستی مشکل دوست شما چی بوده که بخاطر کروز براش انجام ندادن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

های مرسی از جواب
    عکس آواتار رو ببینی مفهمی که زیاد رانندگی کردم
    همه ی این چیزای که شما گفتین درست
    ولی چطوری میشه که 2 تا مدل 90 مثل هم یکی 16 تا بگیره و یکی 12 تا تو حالت مساوی
    و اینکه بازم تو حالت کاملا مساوی یه جایگاه با 5000 تومن گازش 260 تا بری و یه جایگاه دیگه با 5000 تومن 320 تا بری ؟
    رانندگی من همیشه یه جوره خیلی خیلی نرم رانندگی میکنم
    دلیل اینکه این دو خودرو با هم میزانشون یکی نبوده به نظرم همون حجم مخزنه ,کاش یه نگاهی به کپسول مینداختی چون الان بش دقت کردم برای خوذمم سوال شد
    این هم که دو جایگاه با یک میزان هزینه ,مسافتی متفاوت را داشتند یا به خاطر شرایط مسیر بوده یا اینکه با درصدی هوارو در گازو مخلوط کنه که بعید میدونم که بشه
    این مسئله آخرو از یکی از آشنایان که مسئول راه اندازی این جایگاهاست میپرسم بتون اطلاع میدم

8. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

09178768616شماره نماینده اپکو دربوشهره که نصب میکنه هر ef7چه برقی چه غیر برقی البته به غیر از مولتی پلکس-بعدش هم من نمیدیونم که انطور که شما میگید چه ضرری برای ماشین داره چون این دستگاه 3قسمت مجزا داره1-موتوره شه که کنار باطری جاش میده ecuشه که پشت صفحه کیلومتر قرارمیدن وسردنده که جای سردنده اصلی قرار میگیره ودیگرهیچ......وفقط .فقط با دریچه گاز در ارتباطه که اونوثابت نگه میداره حالا چه ربطی به گارانتی داره من نمی دونم ....راستی مشکل دوست شما چی بوده که بخاطر کروز براش انجام ندادن؟
    قوانین تو دفتر چه خودروتون رو بخونید نوشته نصب هرگونه تجهیزات بدون تایید ایران خودرو بر روی ماشین ممنوع بوده و باعث خارج شدن از وضعیت گارانتی می شه. شما که دارین تجهیزات روی موتور و ECU سوار می کنید دیگه کاملا مشخصه.شما که کروز نصب کردین تاییدیه آپکو رو دارین؟.
    لطف کنید شماره ثابتشو بدین زنگ بزنم ببینم نمایندگی آپکو هست یا نه. این که موبایله. شماره موبایلم شماره نمایندگی نیست. آدرسشم بدین زنگ می زنم 09990 می پرسم. ولی قطعا روی درچه گاز برقی نصب نمی کنن.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من هم سمند 88 دارم که حدود همیشه وبعضی ار وقت ها قیمت گازم 6هزار تومان و5500می شه و کیلومتر هم می زنم 390کیلومتر هم ماشین با گاز راه می ره

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

یا مخزن شما بزرگتره یا مصرف کمتری داره یا یه بالایی سرش آوردی . ما که با گازی که شهرمون میزنیم با EF7 250 تا به زور میره

من هم سمند 88 دارم که حدود همیشه وبعضی ار وقت ها قیمت گازم 6هزار تومان و5500می شه و کیلومتر هم می زنم 390کیلومتر هم ماشین با گاز راه می ره

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یا مخزن شما بزرگتره یا مصرف کمتری داره یا یه بالایی سرش آوردی . ما که با گازی که شهرمون میزنیم با EF7 250 تا به زور میره
    پس ماشین شما هم مشکل داره دوست من
    موتور ماشین xu7 دوگانه سوز هست با یک کپسول 240 تا میبره
    سمند ef7 اگر کپسولش کوچک هم باشه باید بیشتر از این بره.

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •