دریچه گاز EF7 بنزینی سیمی هستش برای مشاهده این مسئله اگر پدال گاز رو وقتی ماشین خاموشه بالا و پایین کنید قسمت بالای سیلندر اهرم سیم گاز تکون میخوره...
از یه مکانیک آشنا به موتور بپرسید کاملا براتون توضیح میده در رابطش و کاملا قطعاتشو بتون نشون میده
دریچه گاز EF7 بنزینی سیمی هستش برای مشاهده این مسئله اگر پدال گاز رو وقتی ماشین خاموشه بالا و پایین کنید قسمت بالای سیلندر اهرم سیم گاز تکون میخوره...
از یه مکانیک آشنا به موتور بپرسید کاملا براتون توضیح میده در رابطش و کاملا قطعاتشو بتون نشون میده
های دوستان
امروز یه EF7 دیدم با کپسول خالی 16 کیلوگرم گاز زد ، بعدش منم با کپسول خالی همون پمپ زدم اما 12 کیلوگرم بیشتر نگرفت ، داستان چیه ؟!
کسی میدونه آیا کپسول گاز رو باید تمیز کرد یا کاری کرد که بیشتر گاز بگیره ؟
راستی شیراز که گاز میزنم با 5000 تومن 240-270 تا میرم بیرون از شهر ، امروز یکی از شهرستان ها 5000 تومن گاز زدم 325 کیلومتر رفتم ، یعنی میشه به جای گاز هوا بزنن ؟
سلام
کپسولهای یکسری از مدلاش مثه اینکه بزرگتره مثلا مدل 88 با مذل91 من کاملا با چشم هم قابل رویت هست تفاوتشونو . مدل 88 خیلی بزرگتر از مال منه
میزان گازی که میزنید بستگی به فشار جایگاه داره ,یکسری از جایگاهها مقدار بیشتری پمپ میکنند
میزان مصرف بستگی به طریقه راندگی ,میزان ترمز هاتون توی جاده ,شیب جاده و.....دلیل دیگست دوست عزیز
من با مدل 88 با گاز توی جاده حدود 340 هم رفتم
ولی 91 نه توی جاده 300 تا بیشتر نتونستم برم
کلا نرم بش گاز بدید و توی سرعت 110 ثابت باشید مصرف خیلی کمه
های مرسی از جواب
عکس آواتار رو ببینی مفهمی که زیاد رانندگی کردم
همه ی این چیزای که شما گفتین درست
ولی چطوری میشه که 2 تا مدل 90 مثل هم یکی 16 تا بگیره و یکی 12 تا تو حالت مساوی
و اینکه بازم تو حالت کاملا مساوی یه جایگاه با 5000 تومن گازش 260 تا بری و یه جایگاه دیگه با 5000 تومن 320 تا بری ؟
رانندگی من همیشه یه جوره خیلی خیلی نرم رانندگی میکنم
09178768616شماره نماینده اپکو دربوشهره که نصب میکنه هر ef7چه برقی چه غیر برقی البته به غیر از مولتی پلکس-بعدش هم من نمیدیونم که انطور که شما میگید چه ضرری برای ماشین داره چون این دستگاه 3قسمت مجزا داره1-موتوره شه که کنار باطری جاش میده ecuشه که پشت صفحه کیلومتر قرارمیدن وسردنده که جای سردنده اصلی قرار میگیره ودیگرهیچ......وفقط .فقط با دریچه گاز در ارتباطه که اونوثابت نگه میداره حالا چه ربطی به گارانتی داره من نمی دونم ....راستی مشکل دوست شما چی بوده که بخاطر کروز براش انجام ندادن؟
دلیل اینکه این دو خودرو با هم میزانشون یکی نبوده به نظرم همون حجم مخزنه ,کاش یه نگاهی به کپسول مینداختی چون الان بش دقت کردم برای خوذمم سوال شد
این هم که دو جایگاه با یک میزان هزینه ,مسافتی متفاوت را داشتند یا به خاطر شرایط مسیر بوده یا اینکه با درصدی هوارو در گازو مخلوط کنه که بعید میدونم که بشه
این مسئله آخرو از یکی از آشنایان که مسئول راه اندازی این جایگاهاست میپرسم بتون اطلاع میدم
قوانین تو دفتر چه خودروتون رو بخونید نوشته نصب هرگونه تجهیزات بدون تایید ایران خودرو بر روی ماشین ممنوع بوده و باعث خارج شدن از وضعیت گارانتی می شه. شما که دارین تجهیزات روی موتور و ECU سوار می کنید دیگه کاملا مشخصه.شما که کروز نصب کردین تاییدیه آپکو رو دارین؟.
لطف کنید شماره ثابتشو بدین زنگ بزنم ببینم نمایندگی آپکو هست یا نه. این که موبایله. شماره موبایلم شماره نمایندگی نیست. آدرسشم بدین زنگ می زنم 09990 می پرسم. ولی قطعا روی درچه گاز برقی نصب نمی کنن.
من هم سمند 88 دارم که حدود همیشه وبعضی ار وقت ها قیمت گازم 6هزار تومان و5500می شه و کیلومتر هم می زنم 390کیلومتر هم ماشین با گاز راه می ره
یا مخزن شما بزرگتره یا مصرف کمتری داره یا یه بالایی سرش آوردی . ما که با گازی که شهرمون میزنیم با EF7 250 تا به زور میره
پس ماشین شما هم مشکل داره دوست من
موتور ماشین xu7 دوگانه سوز هست با یک کپسول 240 تا میبره
سمند ef7 اگر کپسولش کوچک هم باشه باید بیشتر از این بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)