ببخشید اگه بد توضیح دادم
نه منظورم اینه که نقل و انتقالات رو اپدیت کنم
اگه میشه توضیح بدید به چه چیزایی نیاز دارم
ببخشید اگه بد توضیح دادم
نه منظورم اینه که نقل و انتقالات رو اپدیت کنم
اگه میشه توضیح بدید به چه چیزایی نیاز دارم
بابا این چه وضعیه پست اول 5 کیلومتره من نمی خوام مژه مارادونا رو ادیت کنم ... لطفا بهترین پچی که می شه رو بازی ریخت که بهتر بشه با کرکش رو بزارین
والا لینک که نه ولی خودش رو دارم از پورتال دانلود خود مایکروسافت می تونی دانلود کنی 3.5 رو در اصل 3.5 برای ویندوز ویستا به بعد هست
all-national-teams-in-world-patch-2010
Features:
پارت 1
- Over 200 National Teams with 99% correct lineups and kits (Konami made teams are mostly left intact)
- New FIFA style graphics and FIFA scoreboard
- New intro (by Maremas)
- Over 120 new player faces
- New balls
- New grass textures for most of the stadiums
- PS3 buttons instead Xbox 360
- All ingame languages are suported, all teams have correct names in all the languages
- Added new nationalities, all teams now have players with correct nationality
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس
gorlitz-and-muller-faces-by-romantik
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
niculae-face-by-cross-and-michelot94
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
منو
juventus-menu-by-ab7
منبع
منو
arsenal-menu-by-ab7
منبع
واقعی سازی جامها
real-cup-images-full-version-by-boonaun
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 02:25.
کفش
best-bootpack-1-0-by-mody-99
Support konami patch 1.3
All New Boots With Correct Names & Brand Logos
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 02:24.
تور
snowflakes-net by yomisimie 99
Just put it in dt07.img in kitserver
hope you like it
comment if you want a specific net and i’ll try to make it for u
ENJOY!
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 02:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)