ممنون رفیق که جواب ما رو دادی
راستش من فقط به این 3 تا مدل فکر میکنم.اون مدل دل هم خیلی گرون هست
حالا با توجه به اینکه گرافیک اون مدل لنوو quardo هست که تو رندر کردن به cpu کمک میکنه (برعکس 330 , 5730 که تو رندر 3d هیچ کاری نمیکنن) کدوم بهتره![]()
ممنون رفیق که جواب ما رو دادی
راستش من فقط به این 3 تا مدل فکر میکنم.اون مدل دل هم خیلی گرون هست
حالا با توجه به اینکه گرافیک اون مدل لنوو quardo هست که تو رندر کردن به cpu کمک میکنه (برعکس 330 , 5730 که تو رندر 3d هیچ کاری نمیکنن) کدوم بهتره![]()
Last edited by sajjjjy; 12-06-2010 at 09:40.
بعید می دونم تو بچه های مشاوره لبتاب کسی باشه که به صورت حرفه ای 3d کار کرده باشه
من به شما پیشنهاد می کنم حتما با چندتا 3d کار و یا با یک استاد مجرب مشورت کنید.
سلام دوست عزیز .
به خاطر تست ها ممنون .
اصلا 50 فریم با 5730 غیر ممکن بود چون گرافیک هایی 10 برابر قوی تر از اینم به 50 تا به زور میرسیدن .
بنده هم تست ها رو اعلام می کنم .
F116FGTextures : High
Objects : High
Shadows - Physics : High
Shaders : High
Game Effect : High
Volumetric Effects : High
Post Processing : High
Particles : High
Water : High
Sound : High
Motionblur : High
AF : 1x
AA : 1x
Vsync : On
MIN : 22 - MAX : 27
FPS Average : 24
Asus N61JQ
Textures : High
Objects : High
Shadows - Physics : High
Shaders : High
Game Effect : High
Volumetric Effects : High
Post Processing : High
Particles : High
Water : High
Sound : High
Motionblur : High
AF : 1x
AA : 1x
Vsync : On
MIN : 24 - MAX : 29
FPS Average : 27
در کل می بینید تفاوت خاصی با هم ندارند .
در ضمن طبق دو تا ریویو که خوندم در هر دو کنتراست رنگ ها رو جزو نقاط ضعف ایسوس به حاس آورده حالا نمی دونم که شما روی چه اصلی میگید که ایسوز صفحه نمایش بهتره داره .
من صفحه نمایش هر دو رو از نزدیک دیدم .
با این که سونی توی این سری خوب کار نکرده ولی بازم سونی درسته ایسوز رو قورت میده ..
شاید اون F116 که شما دیدی برایتنسش تنظیم نبوده و اتوماتیک با نور محیط تنظیم میشده که واقعا اونجوری معلومه ایسوز بهتره ولی اگر کخ برایتنس رو تا 100 درصد ببریم ایسوز که هیچ چی اپل هم حرفی واسه گفتن نداره .
در ضمن یه لینک هم در بالا گذاشتم که اجرای بازی های روز رو در یه مدل مشابه F116 ولی با 320 گیگ هارد میپردازه .
تمام تست ها فیلم هم دارند .
می تونید مشاهده کنید و ببینید که عملا خیلی در حالت گرافیک های High تفاوتی با گرافیک ایسوز نداره .
شاید در حد 5 تا 7 فریم .
موفق باشید .
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
خواهش می کنم .
100 درصد کمک می کنه چون فقط مخصوص همین کار ساخته شده .
330 و 5730 هم خیلی از Quadro ضعیف تر نیستن ولی شاید Quadro تا 10 درصد به کار بیشتر کمک کنه .
موفق باشید .
سلام و خسته نباشید من میخوساتم نوب بوک F11DGX خریداری کنم به نظر شما این نوت بوک خوبه ؟ مشکلی نداره ؟ ممنون
خواهش میکنم.چون اینجا هدف فقط اطلاع رسانی است پس میخواستم که الکی چیزی ننویسم و دیگران رو به اشتباه نیاندازم برای همین هم این تست هارو گرفتم.اما شما اینا رو از کجا نوشتی.اولآ با تست من AA روی 4X است و 1X هم اصلآ نداره.یا Off یا 2X یا 4X یا 8X که سونی اگر تنظیمات رو روی High بزارید و AA رو روشن بکنید اصلآ نمیتونه اجراش کنه چه برسه که 24 فریم هم بده!!!!.بعد شماتو پست قبلی نوشتی که با اورکلاک تازه با اون تنظیمات ضعیف 30 الی 40 فریم جواب میده.(شد قضیه دم خروس و قسم حضرت ع....). اما لپ تاپ من با همون تنظیمات و بدون اورکلاک 52 الی 74 فریم .باز هم میگی که اختلاف کمی دارند.در مورد صفحه نمایش هم تنظیمات هر دو در یه سطح و تا اخرین حد ممکن بود.در ضمن من خودم FW 590 FZB داشتم و الان هم دست اشناست قبلش هم یه عمر بود که وایو داشتم.(اسم مستعار من هم به همین خاطر وایومن هست).من که نمیگم صفحه نمایش سونی بده.در ضمن شما تو انتخاب برند کاملآ تصمیم گیرنده ای.اما دلیلی نداره که Asus رو تخریب کنی اونم رو هوا.در هر حال چه بخوای و چه نخوای باید پذیرفت که سونی رقابت رو باخته و این مسئله هر چی جلوتر بریم بیشتر هم خودشو نشون میده.![]()
سلام دوستان ، خسته نباشید
میخواستم نظرتونو در رابطه با sony vaio cw26fx بدونم. کار من برنامه نویسی،رندر و از این مقوله هاست. به نظر مناسبه یا نه؟در عین اینکه دوست دارم نوت بوکم سبک باشه، ظاهرم برام مهمه.
لپ تاپ خوبیه ولی من به شما با همون کانفیگ مدل جدیدتر CW2 RGX/B رو پیشنهاد میکنم.با قیمت 13000000 و ساخت USA.![]()
بی خیال ماجرا بشید .
بنده منکر گرافیک ایسوز نمیشم .
منظورم از اورکلا هم اون اورکلاکی که شما فکر می کنید نبود چون هیچ کس جرائت نمی کنه نوت بوک رو اورکلاک کنه .
منظورم آپدیت درایور بود که خودش اور کلاک می کنه و تا 30 یا 40 درصد هم تاثیر داره .
این اطلاعاتی هم که گذاشتم همه از سایت های ریویو هست .
از 5 جای مختلف جمع شده که فکر کنم خودتون هم یه چند جاییش رو دیده باشین تا حالا .
در ضمن تست F115 جلوی چشم های خودم گرفته شده .
ما تسلیم هستیم .
ایسوز بهتر از سونی هست ..
هر کس ایسوز می خواد بره ایسوز بخره هر کی هم می خواد بره سونی بخره .
در ضمن من غلط بکنم که ایسوز رو تخریب کنم .
ولی بازم میگم که ایسوز در پردازش و صفحه نمایش و آرگونومیک هیچ حرفی واسه گفتن نداره .
فقط گرافیک داره .
کسانی هم که می خوان بازی کنند باید هممون ایسوز رو بخرن .
من فقط تا یک سال دیگه می خوام بازی کنم که اینم جوابم رو حداقل تا 2 سال دیگه میده .
پس نمی تونم به خاطر گرافیک از بقیه چیز های سونی بگذرم .
موفق باشید .
کاملآ موافقم.موسی به دین خودش و عیسی هم به دین خودش.البته من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.شرمنده.اما تو رو همون خدایی که میپرستی بیشتر تحقیق کن این Review ها اکثرآ تبلیغاتی هستند.من تو این چند وقت و با همین دوستی مجازی ارادت خاصی به شما و همه دوستان پیدا کردم.من نمیگم اینو بخر و اینو نخر فقط باز هم میگم که بیشتر تحقیق کن.
![]()
راستی یادم رفت بگم که رم نسبت به سی پی یو گرافیک تاثیر کم تری داره در سه بعدی .
مثلا اگر که I7 720 داشته باشید و همه تا 100 چسبونده باشن از رم فقط 2.5 گیگ استفاده میشه .
ملاک برای سه بعدی رو روی رم نگذارید .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)