تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 370 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

1333 توی کار های سنگین تقریبا 20 تا 30 درصد قوی تره .
    شما اگر که پولت میرسه یه پرسشن دل رو بخر که فقط واسه کار های سنگین هست .
    موفق باشید .
    ممنون رفیق که جواب ما رو دادی
    راستش من فقط به این 3 تا مدل فکر میکنم.اون مدل دل هم خیلی گرون هست
    حالا با توجه به اینکه گرافیک اون مدل لنوو quardo هست که تو رندر کردن به cpu کمک میکنه (برعکس 330 , 5730 که تو رندر 3d هیچ کاری نمیکنن) کدوم بهتره
    Last edited by sajjjjy; 12-06-2010 at 09:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان لطفا توجه کنید
    آقا من به شدت تو این چند مدل گیر کردم.خیلی هم تو جاهای دیگه و هم اینجا پست زدم ولی جواب نگرفتم.حالا امیدوارم این دفعه دیگه جواب بگیرم.
    بین موندم.
    که این مدل لنوو رو اگه بخوام باید از دبی بام یارن.
    قطعاتش هم cpu i7 720/Ram 4G 1066/VGA Nvidia Quadro 880-1gig/Hdd 320-7200/مانیتور غیر براق
    مشخصات مدل f115:cpui7-720 Nvidia 330m-1G- Ram6-1333Mhz و N61jq هم مثل اون ولی رمش 4 و گرافیکش Ati5730 هست
    حالا سوال من اینه:
    1-کار من 3d هست و دانشجوی معماریم.autocad/3dmax و البته کمی بازی(مخصوصا pes) از برنامه های ضوری من هست.با توجه به اینکه گرافیک های معمولی مثل 5730 و 330m از سری Gamingهستند من گرافیک qoudro رو انتخاب کردم.فقط موضوع سره ram 1066 لنوو هست که نمیدونم چقدر میتونه تو سرعت سیستم تاثیر بزره(نسبت به 1333).
    در آخر ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید.شرمنده که طولانی شد
    بعید می دونم تو بچه های مشاوره لبتاب کسی باشه که به صورت حرفه ای 3d کار کرده باشه
    من به شما پیشنهاد می کنم حتما با چندتا 3d کار و یا با یک استاد مجرب مشورت کنید.

3. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

X-lichking عزیز پیوست پستهای قبلی در مورد تست بازی و توضیحات شما در مورد 4870 و ... ،من شک کردم و به اتفاق دو تا از بچه های انجمن دیروز یه تست مفصل گرفتیم.از اون جایی که من نرم افزار اندازه گیری فریم نداشتم از روی فیلم بازی تعداد فرم رو محاسبه کرده بودم(نتیجه قبلی اعلام شده).اما دو تن از دوستان که اومدن اینجا برام نرم افزار Fraps رو اوردن(عجب نرم افزار جالبیه)تازه فهمیدم که کلی سر کار بودم و نتیجه قبلی تعداد فریم فیلم بوده نه بازی.اینم نتیجه تست Crysis Warhead با Fraps :(کلیه تستها با رزولیشن 768×1366 گرفته شده)

Textures : Very High
    Objects : Very High
    Shadows - Physics : Very High
    Shaders : Very High
    Game Effect : Very High
    Volumetric Effects : Very High
    Post Processing : Very High
    Particles : Very High
    Water : Very High
    Sound : Very High
    Motionblur : Very High
    AA : 4x
    Vsync : On
    MIN:22 , MAX:29

Textures : High
    Objects : High
    Shadows - Physics : High
    Shaders : High
    Volumetric Effects : High
    Game Effect : High
    Post Processing :High
    Particles : High
    Water :High
    Sound :High
    Motionblur : High
    AA : 4x
    MIN:27 , MAX:36

Sound :High
    AA :0ff
    Vsync : Off
    MIN:32 , MAX:39

Objects : Low
    Shadows - Physics : Med
    Shaders :High
    Volumetric Effects :Med
    Game Effect :Low
    Sound :Low
    Motionblur : Off
    AA : Off
    Vsync : Off
    MIN:52 , MAX:74
    تنظیم اخر دقیقآ عین همون تظیم سونیه که گفته بودی.همینطور که میبینی بدون اورکلاک تقریبا تعداد فریم 2 برابر سونیه اونم با اورکلاک.من با همین تنظمات روی ّ116 تست گرفتم و نتیجه به صورت MIN:21 , MAX:31 شد.می بینی که بازم اختلاف خیلی زیاده.حالا من یه سوال دارم،واقعآ این صفحه نمایش Full HD به چه دردی میخوره وقتی نتونی گرافیک رو ببری بالا.اینم از رزولیشن سونی که میگی!!!تازه کنتراست و کیفیت رنگشم از N61 پایین تره.
    سلام دوست عزیز .
    به خاطر تست ها ممنون .
    اصلا 50 فریم با 5730 غیر ممکن بود چون گرافیک هایی 10 برابر قوی تر از اینم به 50 تا به زور میرسیدن .
    بنده هم تست ها رو اعلام می کنم .

F116FG
    Post Processing : High
    Water : High
    Sound : High
    AF : 1x
    AA : 1x
    MIN : 22 - MAX : 27
    FPS Average : 24

Asus N61JQ

MIN : 24 - MAX : 29
    FPS Average : 27

در کل می بینید تفاوت خاصی با هم ندارند .
    در ضمن طبق دو تا ریویو که خوندم در هر دو کنتراست رنگ ها رو جزو نقاط ضعف ایسوس به حاس آورده حالا نمی دونم که شما روی چه اصلی میگید که ایسوز صفحه نمایش بهتره داره .
    من صفحه نمایش هر دو رو از نزدیک دیدم .
    با این که سونی توی این سری خوب کار نکرده ولی بازم سونی درسته ایسوز رو قورت میده . .
    شاید اون F116 که شما دیدی برایتنسش تنظیم نبوده و اتوماتیک با نور محیط تنظیم میشده که واقعا اونجوری معلومه ایسوز بهتره ولی اگر کخ برایتنس رو تا 100 درصد ببریم ایسوز که هیچ چی اپل هم حرفی واسه گفتن نداره .
    در ضمن یه لینک هم در بالا گذاشتم که اجرای بازی های روز رو در یه مدل مشابه F116 ولی با 320 گیگ هارد میپردازه .
    تمام تست ها فیلم هم دارند .
    می تونید مشاهده کنید و ببینید که عملا خیلی در حالت گرافیک های High تفاوتی با گرافیک ایسوز نداره .
    شاید در حد 5 تا 7 فریم .
    موفق باشید .

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

حالا با توجه به اینکه گرافیک اون مدل لنوو quardo هست که تو رندر کردن به cpu کمک میکنه (برعکس 330 , 5730 که تو رندر 3d هیچ کاری نمیکنن) کدوم بهتره
    خواهش می کنم .
    100 درصد کمک می کنه چون فقط مخصوص همین کار ساخته شده .
    330 و 5730 هم خیلی از Quadro ضعیف تر نیستن ولی شاید Quadro تا 10 درصد به کار بیشتر کمک کنه .
    موفق باشید .

5. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید من میخوساتم نوب بوک F11DGX خریداری کنم به نظر شما این نوت بوک خوبه ؟ مشکلی نداره ؟ ممنون

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    به خاطر تست ها ممنون .
    اصلا 50 فریم با 5730 غیر ممکن بود چون گرافیک هایی 10 برابر قوی تر از اینم به 50 تا به زور میرسیدن .
    بنده هم تست ها رو اعلام می کنم .

F116FG

MIN : 22 - MAX : 27
    FPS Average : 24

Asus N61JQ

MIN : 24 - MAX : 29
    FPS Average : 27

در کل می بینید تفاوت خاصی با هم ندارند .
    در ضمن طبق دو تا ریویو که خوندم در هر دو کنتراست رنگ ها رو جزو نقاط ضعف ایسوس به حاس آورده حالا نمی دونم که شما روی چه اصلی میگید که ایسوز صفحه نمایش بهتره داره .
    من صفحه نمایش هر دو رو از نزدیک دیدم .
    با این که سونی توی این سری خوب کار نکرده ولی بازم سونی درسته ایسوز رو قورت میده . .
    شاید اون F116 که شما دیدی برایتنسش تنظیم نبوده و اتوماتیک با نور محیط تنظیم میشده که واقعا اونجوری معلومه ایسوز بهتره ولی اگر کخ برایتنس رو تا 100 درصد ببریم ایسوز که هیچ چی اپل هم حرفی واسه گفتن نداره .
    در ضمن یه لینک هم در بالا گذاشتم که اجرای بازی های روز رو در یه مدل مشابه F116 ولی با 320 گیگ هارد میپردازه .
    تمام تست ها فیلم هم دارند .
    می تونید مشاهده کنید و ببینید که عملا خیلی در حالت گرافیک های High تفاوتی با گرافیک ایسوز نداره .
    شاید در حد 5 تا 7 فریم .
    موفق باشید .
    خواهش میکنم.چون اینجا هدف فقط اطلاع رسانی است پس میخواستم که الکی چیزی ننویسم و دیگران رو به اشتباه نیاندازم برای همین هم این تست هارو گرفتم.اما شما اینا رو از کجا نوشتی.اولآ با تست من AA روی 4X است و 1X هم اصلآ نداره.یا Off یا 2X یا 4X یا 8X که سونی اگر تنظیمات رو روی High بزارید و AA رو روشن بکنید اصلآ نمیتونه اجراش کنه چه برسه که 24 فریم هم بده!!!!.بعد شماتو پست قبلی نوشتی که با اورکلاک تازه با اون تنظیمات ضعیف 30 الی 40 فریم جواب میده.(شد قضیه دم خروس و قسم حضرت ع....). اما لپ تاپ من با همون تنظیمات و بدون اورکلاک 52 الی 74 فریم .باز هم میگی که اختلاف کمی دارند.در مورد صفحه نمایش هم تنظیمات هر دو در یه سطح و تا اخرین حد ممکن بود.در ضمن من خودم FW 590 FZB داشتم و الان هم دست اشناست قبلش هم یه عمر بود که وایو داشتم.(اسم مستعار من هم به همین خاطر وایومن هست).من که نمیگم صفحه نمایش سونی بده.در ضمن شما تو انتخاب برند کاملآ تصمیم گیرنده ای.اما دلیلی نداره که Asus رو تخریب کنی اونم رو هوا.در هر حال چه بخوای و چه نخوای باید پذیرفت که سونی رقابت رو باخته و این مسئله هر چی جلوتر بریم بیشتر هم خودشو نشون میده.

8. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mah330xhx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زیر سایه لطف باری تعالی

پيش فرض

سلام دوستان ، خسته نباشید
    میخواستم نظرتونو در رابطه با sony vaio cw26fx بدونم. کار من برنامه نویسی،رندر و از این مقوله هاست. به نظر مناسبه یا نه؟در عین اینکه دوست دارم نوت بوکم سبک باشه، ظاهرم برام مهمه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ، خسته نباشید
    میخواستم نظرتونو در رابطه با sony vaio cw26fx بدونم. کار من برنامه نویسی،رندر و از این مقوله هاست. به نظر مناسبه یا نه؟در عین اینکه دوست دارم نوت بوکم سبک باشه، ظاهرم برام مهمه.
    لپ تاپ خوبیه ولی من به شما با همون کانفیگ مدل جدیدتر CW2 RGX/B رو پیشنهاد میکنم.با قیمت 13000000 و ساخت USA.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خواهش میکنم.چون اینجا هدف فقط اطلاع رسانی است پس میخواستم که الکی چیزی ننویسم و دیگران رو به اشتباه نیاندازم برای همین هم این تست هارو گرفتم.اما شما اینا رو از کجا نوشتی.اولآ با تست من AA روی 4X است و 1X هم اصلآ نداره.یا Off یا 2X یا 4X یا 8X که سونی اگر تنظیمات رو روی High بزارید و AA رو روشن بکنید اصلآ نمیتونه اجراش کنه چه برسه که 24 فریم هم بده!!!!.بعد شماتو پست قبلی نوشتی که با اورکلاک تازه با اون تنظیمات ضعیف 30 الی 40 فریم جواب میده.(شد قضیه دم خروس و قسم حضرت ع....). اما لپ تاپ من با همون تنظیمات و بدون اورکلاک 52 الی 74 فریم .باز هم میگی که اختلاف کمی دارند.در مورد صفحه نمایش هم تنظیمات هر دو در یه سطح و تا اخرین حد ممکن بود.در ضمن من خودم FW 590 FZB داشتم و الان هم دست اشناست قبلش هم یه عمر بود که وایو داشتم.(اسم مستعار من هم به همین خاطر وایومن هست).من که نمیگم صفحه نمایش سونی بده.در ضمن شما تو انتخاب برند کاملآ تصمیم گیرنده ای.اما دلیلی نداره که Asus رو تخریب کنی اونم رو هوا.در هر حال چه بخوای و چه نخوای باید پذیرفت که سونی رقابت رو باخته و این مسئله هر چی جلوتر بریم بیشتر هم خودشو نشون میده.
    بی خیال ماجرا بشید .
    بنده منکر گرافیک ایسوز نمیشم .
    منظورم از اورکلا هم اون اورکلاکی که شما فکر می کنید نبود چون هیچ کس جرائت نمی کنه نوت بوک رو اورکلاک کنه .
    منظورم آپدیت درایور بود که خودش اور کلاک می کنه و تا 30 یا 40 درصد هم تاثیر داره .
    این اطلاعاتی هم که گذاشتم همه از سایت های ریویو هست .
    از 5 جای مختلف جمع شده که فکر کنم خودتون هم یه چند جاییش رو دیده باشین تا حالا .
    در ضمن تست F115 جلوی چشم های خودم گرفته شده .
    ما تسلیم هستیم .
    ایسوز بهتر از سونی هست . .
    هر کس ایسوز می خواد بره ایسوز بخره هر کی هم می خواد بره سونی بخره .
    در ضمن من غلط بکنم که ایسوز رو تخریب کنم .
    ولی بازم میگم که ایسوز در پردازش و صفحه نمایش و آرگونومیک هیچ حرفی واسه گفتن نداره .
    فقط گرافیک داره .
    کسانی هم که می خوان بازی کنند باید هممون ایسوز رو بخرن .
    من فقط تا یک سال دیگه می خوام بازی کنم که اینم جوابم رو حداقل تا 2 سال دیگه میده .
    پس نمی تونم به خاطر گرافیک از بقیه چیز های سونی بگذرم .
    موفق باشید .

12. 3 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی خیال ماجرا بشید .
    بنده منکر گرافیک ایسوز نمیشم .
    منظورم از اورکلا هم اون اورکلاکی که شما فکر می کنید نبود چون هیچ کس جرائت نمی کنه نوت بوک رو اورکلاک کنه .
    منظورم آپدیت درایور بود که خودش اور کلاک می کنه و تا 30 یا 40 درصد هم تاثیر داره .
    این اطلاعاتی هم که گذاشتم همه از سایت های ریویو هست .
    از 5 جای مختلف جمع شده که فکر کنم خودتون هم یه چند جاییش رو دیده باشین تا حالا .
    در ضمن تست F115 جلوی چشم های خودم گرفته شده .
    ما تسلیم هستیم .
    ایسوز بهتر از سونی هست . .
    هر کس ایسوز می خواد بره ایسوز بخره هر کی هم می خواد بره سونی بخره .
    در ضمن من غلط بکنم که ایسوز رو تخریب کنم .
    ولی بازم میگم که ایسوز در پردازش و صفحه نمایش و آرگونومیک هیچ حرفی واسه گفتن نداره .
    فقط گرافیک داره .
    کسانی هم که می خوان بازی کنند باید هممون ایسوز رو بخرن .
    من فقط تا یک سال دیگه می خوام بازی کنم که اینم جوابم رو حداقل تا 2 سال دیگه میده .
    پس نمی تونم به خاطر گرافیک از بقیه چیز های سونی بگذرم .
    موفق باشید .
    کاملآ موافقم.موسی به دین خودش و عیسی هم به دین خودش.البته من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.شرمنده.اما تو رو همون خدایی که میپرستی بیشتر تحقیق کن این Review ها اکثرآ تبلیغاتی هستند.من تو این چند وقت و با همین دوستی مجازی ارادت خاصی به شما و همه دوستان پیدا کردم.من نمیگم اینو بخر و اینو نخر فقط باز هم میگم که بیشتر تحقیق کن.

14. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم که رم نسبت به سی پی یو گرافیک تاثیر کم تری داره در سه بعدی .
    مثلا اگر که I7 720 داشته باشید و همه تا 100 چسبونده باشن از رم فقط 2.5 گیگ استفاده میشه .
    ملاک برای سه بعدی رو روی رم نگذارید .
    موفق باشید .

16. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •