دانشگاه جامع علمي كاربردي :: مهلت خرید تا 1390/10/30 23:00:00 ::
دانشگاه جامع علمي كاربردي :: مهلت خرید تا 1390/10/30 23:00:00 ::
داستان این پستتون چیه؟
پودمانی کاردانی باز تمدید شد؟
اره......![]()
كسي ميدونه نتايج كارداني به كارشناسي ناپيوسته ترمي كي اعلام ميشه؟
سلام بچه ها
به نظر شما برای کنکور کاردانیه سال دیگه کتاب های تست قلم چی ای که برای دروس عمومی دارم رو بخونم و کفایت میکنه یا اینکه مستقیم برم کتاب درسی رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟
کدومش بهتره؟؟![]()
سلام
کتابهای درسی بهترین گزینست برای کنکور کاردانی!
موفق باشید![]()
سلام...........يه چندتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين.
من امسال سوم دبيرستانم رشتم رياضي فيزيك ميخوام بيخيال پيش دانشگاهي رفتن بشم و تو دانشگاه علمي كاربردي تهران مهندسي معماري بخونم .ميخوام از مهر امسال 1391 برم دانشگاه به نظرتون چه جوري ميتونم؟حتما بايد پودماني شركت كنم؟
راستي دانشگاه علمي كاربردي خوابگاه داره؟چرا تا حالا من اسمي ازش نشنيدم؟
به نظرتون تصميم درسته؟من شنيدم علمي كاربردي دومين مدرك معتبر كشورو ميده درسته؟
نتایج ک2ک رو کی اعلام میکنن؟
کنکور کاردانی فکر کنم شهریور یا مهر باید باشه!ک ورودی بهمن میگیره یعنی از بهمن میری دانشگاه(ترمی)
پودمانی از مهر وارد دانشگاه میشن!
دقیق نمیدونم اما باید دفترچه رو بخونی اما خوابگاه هم میتونی بیرون بگیری .
مدرک همشون مثل همن.یه اگه میخوای مدرک معتبر بگیری باید جای خوب قبول شی(مثل شریف!)
کلا زیاد به نوع مدرک توجه نمیکنن کاربلد باشی با کله میان میبرنت![]()
سلام
برای اعتبار مدرک صد البته دانشگاه های دولتی تهران بهترین ها هستند، ولی آخرش این خود شخصه که باید درس بخونه... فرق نمیکنه توی هاروارد یا در دانشگاه دور افتاده فلان شهرستان... و از نظر بخش خصوصی هم کاربلد بودن مهمه و مدرک خیلی اهمیت نداره، و از نظر دولت هم مدرک با مهر وزارت علوم مهمه که علمی کاربردی هم زیر نظر وزارت علوم هست مثل سایر دانشگاه های دولتی و پیام نور.
من هم دارم معماری میخونم در علمی کاربردی تهران
اما توصیه میکنم بشین برای کنکور سراسری بخون چون کاردانی به کارشناسی عملا پنج سال وقت میبره تا لیسانس بگیری و مدرک پیوسته هم دردسرش کمتره.
بعضی از واحدهای علمی کاربردی خوابگاه داره در دفترچه نوشته ولی در تهران هیچ کدوم ندارن (اینطور که یادمه)
پودمانی هم نرو ترمی بهتره. (شهریور سال بعد ثبت نام کنکورش هست بهمن شروع کلاس ها)
Last edited by mohsen_zz; 25-01-2012 at 23:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)