به نظر من یکم گرون من دست دوم خیلی تمیز برای یکی از دوستام خریدم 580 هزار
گوشی و ببینی متوجه میشی سالم یا نه ولی خوب تاچ و چک کن دکمه هوم اسپیکر گوشی و ...
به نظر من یکم گرون من دست دوم خیلی تمیز برای یکی از دوستام خریدم 580 هزار
گوشی و ببینی متوجه میشی سالم یا نه ولی خوب تاچ و چک کن دکمه هوم اسپیکر گوشی و ...
با سلام
من تازه یه گوشی آیفون با آبونمان گرفتم وقتی میخواست جیلبرک کنم یکی از دوستانم بهم توصیه کرد که اینکار رو نکنم چونکه اگه اپل بفهمه گوشی رو قفل میکنه و کلأ میگه که خیلی خطرناکه حالا موندم که این ریکسش چقدر بزرگه؟
در ضمن هر وقت به کامپیوتر وصل میشم و میخواد سینکروزیرن کنه میگه که میخوام فریم رو از 4.1 به 4.2 ارتقا بدم حالا نمیدونم آیا باید اینکار رو بکنم و اینکه اصلأ سودی هم داره یا نه؟
ممنون
سلام
بهترین مکان برای خرید لوازم جانبی مثل Bumper / کیف / شیلد و .... در تهران کجا هست برای این گوشی ؟
ممنون
با سلام
اصلا این طور نیست که اپل بفهمه گوشی و قفل میکنه اشتباه ذکر کردن جیلیبریک یک مقدار بسیار کم فقط تو سرعت تاثیر داره،که به نظر من تو ایران آیفون بدون جیلیبریک اصلا فایده نداره.
بله اون پیغام و میده ولی فعلا این کارو نکن چون جیلیبریک کامل برای 4.2.1 هنوز ارائه نشده.
اگر جنس اصل و خوب میخواید پاساژ پایتخت ولی اگه نه جنس معمولی پاساژ علاالدین
ممنون از اینکه جواب دادی ولی میخواستم بگم که من تو هلند هستم و فکر میکنید که حتی اگه تو هلند هم جیلبرک کنم مشکلی پیش نمیاد و سئوال بعدی اینه که برای این فیموری که الان گوشیم داره جیلبرک هست؟
4.1
05.14.02
نخیر مشکلی پیش نمیاد میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با Contract خریداری کردید؟
اگر با Contract خریدین باید مواظب باشین چون اگر جیلبرک کنین گوشیتون از گارانتی خارج میشه
آقا 3gs یه سال کارکرده رو چند میخرن؟
اولا این ماشین نیست که بگن 1000 تا کار کرده یا ...آقا 3gs یه سال کارکرده رو چند میخرن؟
تو وسایل دیجیتال حتی 1 روز هم استفاده بشن دست 2 میشن و کلا شرایطشون یکسانه و مهم ترین عاملش هم تمیز بودنشون و سالم بودن تمام وسایلش هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)