[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزيز شما هم مشكلت مثل منه.؟
من وقتي براي هنر انتخاب ميكنم خطاي شما رو ميده و اسم گروه رياضي رو بالا مياره.
به نظر شما چكار كنيم؟
انتخاب رشته مجازي از دستمون نره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزيز شما هم مشكلت مثل منه.؟
به نظر شما چكار كنيم؟
نه، زنگ بزن از لحنشون هم میتونی بفهمی که کارت راه میفته یانه. ولی به احتمال 60% باید بیای...
حالا مطمئنی که کمرنگ نزدی؟
چیو بیشتر از لیسانس بخونی؟حسابداری که از مدیریت صنعتی سخت تره ولی خوب حتما باید بیشتر از لیسانس بخونی واسه کار
من که کاردانی مهندسی رو به اینا ترجیح میدم
حسابداری یا مدیریت؟
ضمنا کاردانی اصلا ارزش نداره
اگه کاردانی بخوای بخونی بهتره یه سال دیگه پشت کنکور بمونی
نمي دونم،من براي زبان مشکلي نداشتم،33 تا بهم انتخاب داد،جان عزيز شما هم مشكلت مثل منه.؟
به نظر شما چكار كنيم؟
ولي رياضي خطا ميده،حالا ساعت 4 دوباره تست مي کنيم.
آقا يكي منو از اين دودلي در بياره!من 657 منطقه 1 غير بوم تهرانم.به نظرتون كدوم يكي از اين رشته هارو قبولم:صنايع شريف, it شريف و نفت شريف.در ضمن بين مكانيك علم و صنعت و صنايه امير كبير كدومو اول بزنم؟كسي در مورد هوا فضا چيزي ميدونه؟(شريفش)
سلامدوستان بیایید به این تاپیک یه کمکی بهم بکنید ...دارم دیوونه میشم...ادبیات 68 را برام زده40
...
پاسخ نامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aref10; 03-08-2009 at 10:58.
ديشب كه اومدم يه نفر تلفن اقاي نيكخو رو ميخواست هرچي ميگردم طرفو پيدا نميكنم من تلفنو ميذارم اينجا اگه كسي پيداش كرد بهش برسونه66052776
البته دوستم رفته پيشش زياد بدرد نميخوره يعني 7 مرحله مشاوره با مشاوراي ديگه اخرسر خودش مياد رشته ها رو تاييد ميكنه ! هزينش 60 هزارتومنه و حتما هم حضوري
دقیقا رتبه تو مثل من شده: من شدم 660 منطقه 2 (البته وضع تو بهتره چون منطقه یکی)(من بومی تهرانم)
خب آی تی شریف قبولی ولی نفت نه چون تا پارسال که 340 بود.
صنایع هم اگه با پارسال مقایسه کنی ، نه. چون آخریش پارسال 458 بوده البته چون امسال بومی گزینی توی صنایع رو کم کردن و تو هم بومی تهران نیستی شانست بیشتره پس امیدوار باش. ولی نفت چون کشوریه امسال و پارسال زیاد فرقی نمیکنه.
به نظز من مکانیک علم و صنعت
در مورد هوا فضا هم میدونم که زیاد با مکانیک تو کارشناسی فرقی نمیکنه. یکی از آشنایان مکانیک خونده بود و برای فوق رفت هوا فضا ، فقط هم چند تا واحد اضافه پاس کرد. اگه هوا فضا دوست داری بهتره کارشناسی رو مکانیک بخونی. دانشگاه شریف هم فعلا بهترین هوا فضا رو داره..
نيكخو رو ولش باااااااااااا
بيا شماره همت يارو بهت ميدم حال كن!
021
88779962
آموزشگاه هدف
منم همه رشته های شریف به جز مکانیک و برق رو می قبولم
مکانیک تهران و امیر کبیرم میقبولم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)