با سلام خدمت دوستان عزیزم
من یه سوال دارم من نیاز هامو میگم شما بگین 5738g به دردم میخوره یا 5738zg
دانشجوی رشته کامپیوتر (برنامه نویس) + آهنگسازی و تنظیم آهنگ
به نظر شما کدوم بیشتر به کارم میاد
تا صفحه 60 خوندم حالا شما به من کمک کنید
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من یه سوال دارم من نیاز هامو میگم شما بگین 5738g به دردم میخوره یا 5738zg
دانشجوی رشته کامپیوتر (برنامه نویس) + آهنگسازی و تنظیم آهنگ
به نظر شما کدوم بیشتر به کارم میاد
تا صفحه 60 خوندم حالا شما به من کمک کنید
اگر کارهایی که قراره باهاش انجام بدی به توان محاسباتی بالا احتیاج نداره zg با صرفه تره
اما اگر مشکل بودجه نداری به نظر من g رو بگیر تا بعدا اگر احتیاج پیدا کردی مجبور نباشی عوض کنی
اختلاف قیمت حدود 100
اختلاف قیمت فکر میکنم 130 تومن باشه !!اختلاف قیمت حدود 100
ببینید من مشهدم هم G هست هم ZG من کار با نرم افزارsonar8 زیاده که نرم افزار تنظیم آهنگ فتوشاپ+vb.nt هم کار میکنم من بازم خوندم صفحه هارو چیزی که توجه منو جلب کرد که سوال کنم اینه الان سیستم های موجو در بازار با گارانتی سازگار -کانفیگ قدیم یا جدید؟؟؟ البته فکر میکنم جدید باشه
سلام
بهترین لپ تاپ این برند در رنج 1 میلیون( اگر تا حدود 100 تومن بیشتر بشه هم مشکلی نیست!)؟؟؟
قدرت پرازنده -- قدرت گرافیک و کیفیت نمایشگر و عمر خوب باتری به ترتیب ملاک های مد نظر من هست!
ممنون
بهترین مدل acer 5738G هست ، بدون تردید ! (من کلی راجع بهش تحقیق کردم و خودم قرار بگیرم به زودی)
یه سری اشکالات داره که در برابر این سیستم قوی و دیگر امکاناتش ، این مشکلات ، خیلی به چشم نمیاد ...
در مورد نمایشگرش تا از نزدیک تستش نکنید نخواهید فهمید ... یکی میاد میگه خوبه یکی میاد میگه بده ....
در ضمن اگه از نزدیک لپتاپ رو تست کردید و از تاچ پدش راضی نبودید ، نگران نباشید با نصب یک درایور مخصوص تاچ پد این مشکلش برطرف خواهد شد.....
یه سری هم در مورد کیفیت صدا و بدنه و این حرفها ایراد گرفته بودن که به نظر خودم میشه باش کنار اومد !!!
(ولی اگه تا 1 میلیون میتونید خرج کنید گویا مدل های بهتری از برندهای دیگه باشند)
قیمت ها با گارانتی سازگار در اهواز
5738g = 780
5738zg =680
مدل 5739g الان بالاترین مدلی هست سازگتر داره میده
البته قیمتش از اونی که شما می خوای بالاتره
اگه 100 باشه اختلافش که دیگه وقت تلف نکنم دیگه برم G بگییرم![]()
اگه واقعاً اختلافش قیمتش 100 تومان باشه دیگه وقت طلف نکنم برمG رو بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)