به نظرتون کدوم یکی از این دو تا عکس قشنگتره .اولی fifa09 و دومی fifa10 هست
این چمنش داره منو دیوونه میکنه .اما گیم پلی بازی خوب شده واقعی تر شده .لیگ روسیه هم اضاف شده که این یکی خیلی خوبه
به نظرتون کدوم یکی از این دو تا عکس قشنگتره .اولی fifa09 و دومی fifa10 هست
این چمنش داره منو دیوونه میکنه .اما گیم پلی بازی خوب شده واقعی تر شده .لیگ روسیه هم اضاف شده که این یکی خیلی خوبه
Last edited by tidus_fantasy; 27-09-2009 at 18:49.
چرا pes و fifa مثل استقلال و پرسپولیس شده ؟؟؟
بابا دیگه آدم تعصبی نباید باشه که . واقعا تابلو هست ( مطمئن هستم شما هم قبول دارید ) که pes باحال تر از fifa هست ( از همه لحاظ ) . اگر این رو قبول ندارید یه بار pes بازی کنید بعد قضاوت کنید .
بازی هم میگمpes و fifa مثل استقلال و پرسپولیس نیست که الان بهتون بر بخوره و بگید برو تو تاپیک خودت و ... یه بحث کوچیک منطقی کافیه !
حتما دمو رو بهت بستن
quote=Dreadƒul;4261647]سلام
بازی تو بازار امده ؟[/quote]
دوست گلم یا خنگی یا خودتو زدی به خنگی یا میخای تعدادپستات بره بالا مرد حسابی 5 صحفه آخر و نگاه کن ببین چی می خونی
چرا شما بچ عشق آسیایی نمی رین با نسخه نکست مقایسه نمی کنین ها خودتون خوب می دونین اگه پی اس هزار تا کارمند داشته باشه صد هزار تا کمپ ساخت بازی ولی باز به گرد یکی از سازندگان 20 سال پیش EA نمی رسه
گزارش تخلف داده شد
خدایی PES خیلی مسخره هست چون 5 - 6 لیگ بیشتر نداره قسمت مربیگریش خیلی مسخره تره به نظر من اگر منطقی برداشت کنیم بهتره بگیم امکانات فیفا بیشتر از پیس هست ولی گیم پلی و گرافیک پیس خیلی خیلی بهتر از فیفا است
سلام
میگم این نسخه ای که شاپ فروم آورده اوکی هستش ؟
بگیرم یا نه ؟
دوستان بازی برای xbox 360 اومده؟
اگه اومده اونایی که بازی کردن از بازی برامون بگن ممنون![]()
نه داداش نگیر راستش من سفارش دادم میخوای صبر کن سه شنبه که رسید دستم بهت میگم بیگیری یا نه
نه اتفاقا به نظر 2010 من یکی از بهترین نسخه های فیفا روی PC بود!واقعا این نسخه فیفا pc از لحاظ گرافیکی ضعیفه...مخصوصا نسخه 2010 که از دو نسخه قبلی هم ضعیف تر شده
فیفا روی pc داره پسرفت می کنه بجای پیشرفت
گیم پلی خیلی بهتر شده نسبت به قبل!
دیگه از اون بر خورد های زیادی که بین هم تیمی ها بود خبری نیست!
پاس دادن ها رو بهبود دادن و میشه پاس های تو عمق قشنگی رو داد! تو نسخه 2009 اگه دقت کرده باشین پاس کاری خیلی سخت بود و اصلا پاس ها دقت کافی نداشتن!
داور و کمک داور نسبت به خطا ها عکس العمل نشون میدن و یا دستشون رو بالا میبرن یا پرچم میزنن!
هر خطای هندی گرفته میشه!
دویدن بازیکنا خیلی بهتر شده و رون تر حرکت میکنن!
به نظر من اگه رو گرافیک بیشتر کار میشد, بهبود های گیم پلی نمایان تر بود!!
========
در ضمن دوستان طرفدار PES نسخه های Next-Gen رو باهم مقایسه کنند. نه اینکه نسخه کارنت فیفای PC رو با نسخه به اصطلاح نکست جن PES مقایسه کنن!!
این یه چیز واضح هستش که فیفا روی دو کنسول PS3 و X360 از همه بازی های فوتبال بهتره تا جایی که سایت IGN میگه : "بهرتین بازی فوتبالی که تا حالا ساخته شده"
حتی شما اگه حرفای دوستانتون رو قبول ندارید میتونید به سایت های معتبر مراجعه کنید و نقد های اونا رو ببینید!
اونايي كه يورو بازي كردن با اين چمن اشنايي دارن اول كه بازي كردم خيلي حال نكردم ولي هوش مصنوييش خيلي بالا بود به طوري كه معتادش شدم
من ازفوتبال 98 تا حالا فيفا بازي ميكنم
به همه ميگم بازي رو از دست نديد
خيلي خفنه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)