کسی اینجا تایید می کنه که v20 اومده؟؟؟ تهران با گارانتی
کسی اینجا تایید می کنه که v20 اومده؟؟؟ تهران با گارانتی
سلام دوستان
من واسه خرید LCD به مشاوره نیاز داشتم.
مشکلی که دارم اینه که قراره XBOX 360 و Apple TV و ر س ی و ر و دی وی دی پلیر به دستگاه وصل بشه و برای همشون غیر از ----- صدای دالبی میخوام.
از طرف دیگه بودجه ای که برای سینمای خانگی در نظر گرفتم بیشتر از 300-400 تومان نیست و با این قیمت نمیتونم سینمای خانگی با تعداد ورودی بالا یا ست امپ و باندی بخرم که تمام دستگاه هام رو به امپ وصل کنم و در نهایت امپ یا سینمای خانگی رو به تلویزیون وصل کنم. در نتیجه تلویزیونی نیاز دارم که تمام این دستگاه ها رو بتونم بهش وصل
کنم و نکته ی مهم اینجاست که تلویزیون بتونه صدای تمام ورودی ها رو به سینمای خانگی بفرسته. یعنی مثلا XBOX و Apple TV رو با پورت HDMI به تلویزیون وصل کنم و تلویزیون صدای هردو رو به سینمای خانگی برگردونه و البته بصورت 5.1 باشه نه فقط استریو.
شنیدم بعضی تلویزیون ها فقط صدای بعضی از ورودی ها رو به سینمای خانگی میفرستن. به همین دلیل مطمئن نیستم که کدوم تلویزیون بتونه این کارو انجام بده.
سایز مورد نظرم 40 تا 46 هست. بودجه حداکثر تا 1.500 و مارک خاصی هم مد نظرم نیست. البته از اونجایی که برای پخش فیلم و عکس و موزیک و ... از دستگاه های دیگه استفاده میکنم امکاناتی مانند پورت یو اس بی و قابلیت پخش دایوکس و عکس و اتصال به اینترنت و .... برام اصلا مهم نیست و چه بهتر که اینا رو نداشته
باشه تا قیمتش پایینتر بیاد.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم دوستان
جریان این Edge led چیه؟
EX600 اینو داره ولی EX500 نداره !
edge led منظور اینه که نمایشگر LED ـه؟
من یکم گیج شدم!
باسلام
لطفا راهنمایی کنید چرا ال سی دی ex500 سونی که یک ال سی دس تولید 2010 هستش و از امکانات بیشتری نسبت به w550 برخورداره قیمتش از w550 کمتره یعنی ممکنه ex500 موجود تو بازار اصل نباشه یا کار چین باشه راستشو بخواین من بین این دو مدل گیر کردم کدومشو بگیرم که بعد پشیمون نشم در ضمن میخواستم بدونم کنتراست کدومش بیشتره یه سوال دیگه هم داشتم ایا w550 پورت usb داره میشه از طریق usb فیلم دید و چه فرمتهای رو ساپورت میکنه ممنون از سایت خوبتون
سلام.
بهترین 37 اینچ موجود غیر الجی - usb دار که mkv هم پخش کنه چیه؟ قیمت اون شهر مرزیشم تا 1 تومان باشه
بهترین 32 اینچ با همین مشخصات چی؟؟بهتر از b690 هم هست؟؟؟ ( حیف که c650 نداره 32 و 37 رو )
سلام
بهترین 37 اینچ غیر الجی که usb دار باشه و mkv رو هم پخش کنه چیه؟؟ ( قیمت اون شهر مزریش تا 1 تومان باشه)
بهترین 32 با همین مشخصات چیه؟ ( بهتر از b690 هم هست؟ )حیف که c650 نداره 32 و 37 اینچ رو!)
این موضوع راجع به نحوه آرایش LED ـها در این پنلها هست که یا LED ـها مستقیما پشت LCD قرار میگیرن که بهشون Direct LED میگن یا اینکه در کناره ها قرار میگیرن که بهشون Edge lit میگن.
توی سایت سونی استایل میگشتم گرونترین مدلهاشم زده بود LED Edge !
یعنی سونی مدل Direct LED نداره؟
بعد تفاوت اون دو مدلی که گفتم با اون تکنولوژی Backlit به اندازه ی تفاوت قیمتش ارجحیت داره؟
-من نديدم ولي خوب مدل هاي مخصوص خودش رو هم داره مثل RGB LED در سري هاي X
-منظورتون EDGE و DIRECT هست؟
-به هر صورت متفاوت هستند از نظر بك لايت اينكه ارزش داهر يا نه بستگي به ميزان تفاوت قيمتي يك برند داره
والا من زنگ زدم یه جا گفت دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)