12 تیر
اصلا ناراحت نباش چی یادته چی یادت نیست برو اونجا با خیال راحت بدون استرس فقط اونهایی و که بلدی بزن که 100% یه جای تقریبا خوب قبول میشی![]()
12 تیر
اصلا ناراحت نباش چی یادته چی یادت نیست برو اونجا با خیال راحت بدون استرس فقط اونهایی و که بلدی بزن که 100% یه جای تقریبا خوب قبول میشی![]()
سلام دوستان
امیدوارم همگی توی گذروندن امتحانات موفق بوده باشید
ظاهرا دوباره این تاپیک لحظات پر تنشی رو گذرونده!
لطف کنند دوستان در مواردی که پیشنهادی برای ایجاد تاپیک جدید، نحوه ی مدیریت تاپیک فعلی یا مدیریت کل انجمن آموزش عالی دارن مورد رو با بنده یا دیگر مسئولین بخش موضوعات علمی در میون بذارن و موارد خارج از حیطه ی بحث اصلی تاپیک رو در تاپیک مطرح نفرمایند.
یه سری از پستهای خارج از حیطه و پستهایی که حاوی نقل قول پستهای خارج از حیطه بود پاک شد.
موفق باشید![]()
اره واقعا این امتحان از نظر روحی و اشنایی با جو امتحان خیلی مفیده.
به ما هم گفتن برای اشنایی با جو برید.
به نظر من تو این20 روزه بشین درسهای دوم رو بخون با سوم.(من که میخوام از سه چهار روز دیگه دوم رو شروع کنم و بعدش سوم رو.)
1- تاریخ امتحانو دوستمون اشاره کردن
2- من ثبت نام نکردم به نظرم باعث پریشانی و اضطراب میشه اونم در دوره های که باید انسان با آرامش کارشو شروع کنه و در جواب اینکه آمادگی ذهنی ایجاد میکنه باید بگم ما هنوز توی جو کنکور نرفتیم بنابراین این آمادگی زود از بین میره
3- اصلاَ موردی نداره همین سال سوم حدود 35 درصد سوالاس با جواب به همینا میشه نمره مطلوب اورد
4- اینا نظر شخصی من بود ...
من پارسال هیچیه هیچی نخوندم معماری مشهد قبولیدم!!!!!!امتحان دانشگاه آزاد کی هست؟ .... شما هم ثبت نام کردید؟ ...... ما معلم هامون گفتن ثبت نام کنید تا با جو امتحان دادن آشنا بشید ولی ما که پیش رو نخوندیم و دوم هم که یادمون نیست![]()
نه دوستان منظور من قبول شدن یا نشدن نیست ... هدف آشنایی با فضای سرجلسه ی کنکور هست ... که البته با بلد نبودن درس های پیش و دوم شاید این فضا به خوبی شبیه سازی نشه .... (هرچند هم که می گن سوالای آزاد و سراسری زمین تا آسمون فرق داره!)
بچه های سال سوم بیان اینجا بحث و گفتگو راه بندازیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
یه سوالی دارم:
میگم تو معدل نهایی (اونی که تو کنکور مهمه) ، هر درس ضریب خاصی داره؟
مثلا در در رشته ریاضی کسی که حسابان رو 19 و عربی رو 17 گرفته برابره با کسی که حسابان رو 17 و عربی رو 19 گرفته؟
فکر کنم اینجوری باشه که هر درس امتحان نهایی تو همون درس تو کنکور تاثیر داره.......سلام بچه ها
یه سوالی دارم:
میگم تو معدل نهایی (اونی که تو کنکور مهمه) ، هر درس ضریب خاصی داره؟
مثلا در در رشته ریاضی کسی که حسابان رو 19 و عربی رو 17 گرفته برابره با کسی که حسابان رو 17 و عربی رو 19 گرفته؟
یعنی کسی که عربی رو شده19 نمره ی 19 تو عربی کنکورش تاثیر داره و کسی هم که شده 17 همینطور........
پس کسی که عربی 19 شده با کسی که 17 شده فرق داره...
واسه بقیه درسا هم همین طوره..
بله ...درسته
ولی این تاثیر تک درسش هست ...
مثل اینکه معدل نهایی هم یک تاثیر جداگانه داره (علاوه بر تاثیر هر درس)
من میخوام بدونم اون معدل چجوری حساب میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)