تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 261 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دلم ازین می سوزه چرا عربی رو اضافه کردن ولی فارسی رو نه ! ! !
    WD انکودینگ Windows-1256 رو ساپورت می کنه که مخصوص کاراکترهای زبان عربی هست و با همین نام (Arabic) در استانداردهای بین المللی ثبت شده. در استانداردهای بین المللی هیچ انکودینگی مخصوص زبان فارسی یا حداقل با نام فارسی وجود نداره و بعیده که در آینده هم به وجود بیاد. چون انکودینگ های موجود کاملا برای زبان فارسی کفایت می کنن. انکودینگ Windows-1256 تعداد ناچیزی از حروف فارسی مثل "ي" بدون نقطه (ی) و "ك" بدون همزه (ک) رو نداره. اما این دو کاراکتر و تمام کاراکترهای زبان فارسی در انکودینگ UTF-8 وجود دارن و خوشبختانه UTF-8 انکودینگ default دستگاه WD هست. برای تماشا روی WD با حروف کاملا فارسی، باید SRT های موجود رو که اکثرا در همین انکودینگ Windows-1256 هستند، به انکودینگ UTF-8 تبدیل کرد و حروف یاد شده (ك و ي) رو به حروف معادل فارسی تبدیل کرد. سایر حروف مشترک هستن. اگر هم نباشن، در زیرنویس ها اصلا استفاده نشدن یا به ندرت استفاده میشن.

2. 7 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض تشکر یک دنیا

با سلام

بله دوستان بلاخره مشکل زیرنویس های فارسی SRT در ورژن 1.04.31 برطرف شد و به درست قابل اجرا و نمایش است . فقط کافی است در اینکدینگ زبان زیرنویس را بر روی ARABIC قرار دهید.

برای دریافت نسخه جدید به لینک زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دست مدیران این انجمن درد نکنه که این تاپیک را نگه داشتند و کلا این تاپیک ایجاد شد و مشکلاته ما حل شده تا الان

خدا هرچی میخواید بهتون بده من 2 سال هست همیشه به این تاپیک سر میزنم و اصلاعات جدید را میخونم ولی چیزی ننوشته بودم گفتم جا داره از همه دوستان که این تاپیک را سراپا نگه داشتند تا اینکه در این روزها هم مشکل زیرنویس که بزرگترین مشکل بود حل شد و دله همه ما شاد شد

خسته نباشید خیلی دوستتون دارم بچه ها این انجمن و خصوصا این تاپیک

4. 7 کاربر از smtp1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من یه مشکل در شبکه کردن با ویندوز 7 دارم.
    من با کابل قبلا با xp راحت شبکه میکردم ولی الان در ویندوز 7 شبکه که میکنم هیچ فایلی رو پخش نمیکنه . یعنی شبکه میشه ولی وقتی میخواد فایل پخش کنه مثل اینکه فرمت فایل رو نشناسه میگه قادر به پخش فرمت فایل نیست در صورتی که فایلا قبلا راحت پخش میشدند و مشکلی نداره.
    اگه امکانش هست یه نفر شبکه کردن و شیر کردن فایلا داخل ویندوز 7 رو برای wd توضیح و آموزش بده. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

WD انکودینگ Windows-1256 رو ساپورت می کنه که مخصوص کاراکترهای زبان عربی هست و با همین نام (Arabic) در استانداردهای بین المللی ثبت شده. در استانداردهای بین المللی هیچ انکودینگی مخصوص زبان فارسی یا حداقل با نام فارسی وجود نداره و بعیده که در آینده هم به وجود بیاد. چون انکودینگ های موجود کاملا برای زبان فارسی کفایت می کنن. انکودینگ Windows-1256 تعداد ناچیزی از حروف فارسی مثل "ي" بدون نقطه (ی) و "ك" بدون همزه (ک) رو نداره. اما این دو کاراکتر و تمام کاراکترهای زبان فارسی در انکودینگ UTF-8 وجود دارن و خوشبختانه UTF-8 انکودینگ default دستگاه WD هست. برای تماشا روی WD با حروف کاملا فارسی، باید SRT های موجود رو که اکثرا در همین انکودینگ Windows-1256 هستند، به انکودینگ UTF-8 تبدیل کرد و حروف یاد شده (ك و ي) رو به حروف معادل فارسی تبدیل کرد. سایر حروف مشترک هستن. اگر هم نباشن، در زیرنویس ها اصلا استفاده نشدن یا به ندرت استفاده میشن.

توضیحات خوبی بود .ممنون .. اما منظورم منو فارسی بود .. منو عربی داره الان فارسی نه !

7. این کاربر از paaraadise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا كسي هست آدرس جايي كه توي تهران بشه اين پلير را خريد را برام بفرسته ؟؟؟

9. این کاربر از bigman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کد:
    آورده

11. این کاربر از heidary_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

میشه یه چند تا عکس از آخرین محصولات وسترن قرار بدین....روی جعبش رو هم بزارین
    قیمت حدودی و هر نکته دیگه در هنگام خرید

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام

آقا من اتفاقا یه مدتی میشه که دنبال این پلیر هستم. فقط هنوز یکم در مورد اجری زیرنویس باهاش تردید دارم. میخوام بدونم که زیرنویسهای با فرمت Sub/Idx یا srt فارسی رو میتونه کامل نشون بده ؟
    و اینکه تو اجرای فایلهای mkv که عموما sc0rp یا matroska ریلیز میشن مشکلی نداره و میتونه با کیفیت قابل قبول پخش کنه یا نه ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا كسي هست آدرس جايي كه توي تهران بشه اين پلير را خريد را برام بفرسته ؟؟؟

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همگی.
    من می خواستم یه دستگاه از hd media player بگیرم. ولی تو اینکه چه مارکی بگیرم موندم.
    یکی از دوستام همین وسترن رو داره، منتها چک کردم با پخش فایل های mkv حجم بالا، مثلا 12 گیگ به بالا با مشکل روبرو می شه و هی وای میسه وسطش، می خواستم بدونم مدل دیگه ای نیست تو بازار که توان پردازشیش بیشتر باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •