آره من خودم با اين سيستم
cpu e8400
vga 9400gt 1 gig
ram 2 gig
xp
نميتونم بازي رو روون اجرا كنم بايد تنظيمات گرافيكي رو بيارم پايين كه اصلا حال نميده![]()
آره من خودم با اين سيستم
cpu e8400
vga 9400gt 1 gig
ram 2 gig
xp
نميتونم بازي رو روون اجرا كنم بايد تنظيمات گرافيكي رو بيارم پايين كه اصلا حال نميده![]()
می دونی مهدی جان کارت گرافیکت یه نموره کمه دیگه عمر سری های 128 بیتی تموم شده...آره من خودم با اين سيستم
cpu e8400
vga 9400gt 1 gig
ram 2 gig
xp
از این به بعد 256 یا بالاتر جواب میده
اي بابا لايكن جان دست رو كارت گرافيكم نزار كه خونه
ولي خوب نميشه كاريش كرد پچي چيزي![]()
نه مهدی جون متاسفم گرافیک شما حداکثر می تونه قدرتی ما بین یک 8500 و 8600 و رائه بده نه بالاتر به خاطر همین کم میاره!!!
در کل هم که خودت میدونی EA تخصصش توی بازیها اینه که حتی اگه بازیش خیلی هم از نظر گرافیک بالا نباشه سنگین میده بیرونچه برسه به این بازی با این گرافیکش...فقط یه چیز بگم من خودم تستش کردم حالا اگه شما تنظیمات رو روی medium هم بگذاری نسبت به high چیز خیلی زیادی از دست نمیدی
(فکر کنم medium رو بتونه بیاره...)
یعنی هیشکی منو دوست نداره ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟ :-(
دوست من اینجا درخوست بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 30-12-2009 at 14:24.
یه سرچ بزنی تو نت راحت پیدا میکنی
چند تا سوال.
اقا در این بازی میشه از usb game pad یا جوی استیک استفاده کرد.
دو من زمان شروع این بازی که اول فیلم پخش میشه نمی دونم کدوم دکمه رو بزنم فیلم بره به خاطر همین همش فیلم پخش میشه م برنامه تو بازی نمیره. منظورم اولین فیلم نیستا اولین فیلم که پخش میشه اینتر رو میزنم میره بعد وارد یوز بازی که میشم و یوزرم رو که لود می کنه فیلم پخش میشه
ميشه ولي هر گیم پدی هر بازی رو ساپورت نمی کنه مثلا گیم پد های معمولی بازی کرایزس وارهد یا GTA IV رو ساپورت نمی کنناقا در این بازی میشه از usb game pad یا جوی استیک استفاده کرد.![]()
گیم پد من معمولی هست راستی چطوری فیلم رو بزارم کنار و بازی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)