دوســـت عزیز فرقی نمیکنـــه روی N78 خودم که 9.3 هستش تســـت کردم جواب داده
ساین کردن که فرقی نداره بعد از آپدیت باشه یا قبــل ...
اگه میخواید گوشیتون رو هــک کنید اول آپدیـــت کنید بعد هـــک کنید
ورژن های دیــــگه تســـت بشـــه ...
موفق باشید!![]()
دوســـت عزیز فرقی نمیکنـــه روی N78 خودم که 9.3 هستش تســـت کردم جواب داده
ساین کردن که فرقی نداره بعد از آپدیت باشه یا قبــل ...
اگه میخواید گوشیتون رو هــک کنید اول آپدیـــت کنید بعد هـــک کنید
ورژن های دیــــگه تســـت بشـــه ...
موفق باشید!![]()
ببخشید وقتتونو گرفتم من بلد نیستم گوشیو -- کنم این همون کد 15 رقمیه 351531042945427
حالا من چیزی نمیدونم کمکم کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوســت عزیز مدل گوشی و همین شماره IMEI که 15 رقمی هستش رو تو این تایپک درخواست بدید !
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
یک سوال:
iphone رو -- میکنند مشکلاتی پیش مییاد بعضی نرم افزار ها درست کار نمیکنند. بیشتر هنک میکنه..............
آیا تو نوکیا مخصوصا 5800 هم همین طور هست؟
نـــه دوست عزیز اینجوری نیســت من خودم خیلی 5800 هــک کردم نه از هنگ کردن خبری بود نه از نصب نشدن برنامه
هــک کردن چیز خاصـــی نیســت خیلی ها فکر میکنن آسیب به گوشیشون میرسه یا بعد که میخوان بفروشن با مشکل بر میخورن نه اینجوری نیســت یه برنامه هستش اگه دوست نداری اون برنامه رو حذف میکنی گوشی هم از هــک شدن بیرون میــاد
موفق باشید!![]()
nokia 5800 xpressmusic
351531042945427
اگه زود تر آماده بشه ممنون میشم
دوســـت عزیـــز بهتون گفتم تو اون تایپک درخواســت بدیــد حالا که اینجا گذاشتید ...
آماده شــد ...
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Hadi King; 06-04-2010 at 23:43.
سلام
من فایل CER و KEY گرفتم و HELOOX2.3 را SIGN کردم ام نصب نمیشه وپیغام DATE میده
100 بارتاریخ تغییردادم اما بازم همین خطا رامیده
چه کارکنم
تازه خریدم وزیاد با این سیمبین آشنانیستم
لطفا راهنماییم کنید
شما تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید و برنامه رو نصب کنید بازم ارور داد گوشیتون رو خاموش روشن کنیـــد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)