راهی نیست که جی تی ای معمولیو تبدیل کرد به ELFC و یه بازی کامل دانلود نکرد؟
راهی نیست که جی تی ای معمولیو تبدیل کرد به ELFC و یه بازی کامل دانلود نکرد؟
شما برو device manager از اونجا برو sound,video and game controllers و عبارتی که با حرف u شروع میشه(یادم رفتهچی بوده) رو غیرفعال کن شاید فرجی شد
اینو دانلود کنم خوبه؟
GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patch
تا حدی توی سرعت بازی ، بعضی ریز باگ بازی (که کم هم نیست ) رو فیکس میکنه ، و . . .
اگه توضیح دقیق میخوای که این چیکار میکنه برو توی gamespot و یک سرچ بزن و خیلی راحت . . .
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
ابتدا ممنون . . . عزیز جون چی رابطه ای داره ! اوشون هم روی سی نصب نکردن !
unimodem Half-Duplex Audio Devies آره قضیشو میدونم باید بتستم ! ممنون . . .
در ضمن من این عکسه Elisha رو میبینم روانی میشم !![]()
ممنون از شما,منظورم اینه که از این جدیدتر هست؟
وین 7 نصب کن درست نشد در قسمت:قایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
---------------------------------------------------------------
اقایون لطفا جواب بدید . . .
-----------------------------------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
---------------------------------
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
آقایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
---------------------------------------------------------------
اقایون لطفا جواب بدید . . .
-----------------------------------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
---------------------------------
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم![]()
حل مشکلات اجرا ونصب بازی همین بازی بزن!
شما وارد یه سایتی شدید که مربوط به کودک آزاریه واسه همین 5 ستاره میشی
---------- Post added at 04:36 AM ---------- Previous post was at 04:34 AM ----------
منم این مشکل رو داشتم موقع بازی کردن IV اما پچ 1.0.7 رو ریختم درست شد . اما الان تو Episodes From Liberty City مشکلی ندارم .
اقا ببخشید اگه سوالم تکراریه ، چطوری این افت فریم بازی رو میشه درست کرد؟
من اکس پی رو دوباره ریختم.
GAMES FOR WINDOWS رو ریختم .
بازی اجرا میشه موقعی که میخاد تصویر انتخاب بازی رو بیاره DONT SENT میده.
اگر دوباره نصبش کنم درست میشه اما چون خیلی طول میکشه نصبش نمیخام دوباره نصبش کنم.
راهی هست درست بشه.
فکر کنم با رجیستری حل بشه.
سلام دوستان خسته نباشید من بازی نصب کردم ولی این ارور میدهبایدچی کارش کنم آخرین درایور گرافیک هم نصب کردم حتی دایرکت ایکس هم نصب کردم ولی بازم نشد ( بازی قبلا رو سیستمم نصب بود ولی نمیدونم چرا الان از کار افتاده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)